Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Puszczalska

Polecane posty

Gość Gość

Hej, mam problem z samooceną i proszę was o pomoc. Chodzi o to, że spotykałam się z wieloma facetami, ale zawsze z każdym coś nie wypaliło, albo to różnica charakterów, albo inne sprawy. I nigdy się z nimi nie całowałam, ani nic, bo miałam swoje zasady. Jednak w pewnym czasie zapragnęłam poczuć to, co inne dziewczyny, czyli poczuć jak to jest się z kimś całować lub w ogóle być blisko. I w końcu poznałam jednego faceta, który strasznie mnie do tego zachęcał, był wręcz namolny. No i spróbowałam z nim. Pierwszym spotkaniem był zwykły spacer z rozmową. Drugim spotkaniem było całowanie się. A na trzecim spotkaniu poszłam z nim do domu i pieściliśmy się w łóżku i całowaliśmy. Do seksu nigdy nie doszło. No i po tym trzecim spotkaniu, choć do seksu nie doszło, czułam się bardzo źle. Czułam się brudna i ogólnie chora. Obiecałam sobie, że już nigdy się nie zgodzę na coś takiego, a przynajmniej nie z kimś kogo nie kocham. W ogóle zaczęłam się obawiać zbliżeń. A teraz on mi wysyła wiadomość, że jestem strasznie łatwa. Czy to prawda? Czy to znaczy, że jestem puszczalska? 

Gość szczerze?

Jesteś łatwa. 

Gość ira

Dziecinko, masz 16 lat? Bo chyba doroslej osobie takich glupot wmowic nie mozna. Ty mozesz byc jaka chcesz i kszaltowac swoje zycie seksualne wedlug wlasnych potrzeb i upodoban. Naucz sie tej zasady jak najszybciej,  w innym wypadku dopasujesz swoje zycie opinii i moralnosci innych, czyli bedziesz niewolnica.

Gość Godc

Powiedział łatwa bo mu nie dalas , to taka gra by cie skrzywdzic 

Gość Esox

Nie dałaś mu, więc z zemsty ten przygłup wyzywa ciebie od puszczalskich. Na drugi raz uważaj z kim się spotykasz. ...i, oszołomów i erotomanów nie brakuje. 

Gość Szczęśliwa
2 minuty temu, Gość Esox napisał:

Nie dałaś mu, więc z zemsty ten przygłup wyzywa ciebie od puszczalskich. Na drugi raz uważaj z kim się spotykasz. ...i, oszołomów i erotomanów nie brakuje. 

Popieram.

Gość Dari

Hahaha ale gość kre tyn. Daj mi jego namiary to tak mu powiem że zapomni na jakim świecie żyje. Nie daj sobie wmówić tego. Taki ktoś to facet dno. Zakompleksiony i zaburzony. Chociaż nie daj się zdołować. A co on nie brał w tym udziału. Boziuu co za ....

Gość Gosc

... ...y kurfa , s...iel ...ony , niech sie wali 

Gość Gosc

Ale bym gnojowi pojechala 

Gość Gość
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Ale bym gnojowi pojechala 

Na małym??

Gość Gość

Każdy ma prawo robić co chce i kim chce. Dorosniesz to zrozumiesz. Typowa zagrywka męskiego hipokryty. Olac i do śmietnika. Do łóżka też trzeba umieć wybrać normalna osobę a nie chlopka roztropka. 

Gość Gość

Dziękuję za pomoc. Bo naprawdę byłam zdołowana 😞

Gość Gosc

Przytulam autorkę. Ja przezylam to samo , nic nie bylo a nazwal mnie nimfomanką. Zrob na niego zlewe i zapomnij, niech ...ala szmaciarz 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Przytulam autorkę. Ja przezylam to samo , nic nie bylo a nazwal mnie nimfomanką. Zrob na niego zlewe i zapomnij, niech ...ala szmaciarz 

Obie na raz bym was przytulił, mogę ? ;))

Gość Gosc

Rzadko sie zdarza sie ktos dziekuje :)

Gość Gosc

Jesli nie jestes zboczonym chamem to mozesz przytulic 

Gość gość
9 minut temu, Gość Gosc napisał:

Jesli nie jestes zboczonym chamem to mozesz przytulic 

No coś Ty? Lubie przytulić, pomiziać coś przyjemnego na ucho powiedzieć. Czy to dużo?