Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozzalina

facet nie ogarniam

Polecane posty

Gość rozzalina

Poznałam w necie faceta pisaliśmy ze sobą 3 tygodnie, potem pierwsze spotkanie, na którym było bardzo miło. Po spotkaniu napisał do mnie po 20 minutach. Na 2 spotkanie poszliśmy do kina, złapał mnie za rękę na pożegnanie było buzi oczywiście znów byliśmy w częstym kontakcie telefonicznym. Na 3 spotkanie zaprosił mnie do siebie i nic. Nawet mi buziaka nie dał, nie usiadł blisko mnie, w ogóle zachowywał się tak jakby mnie tam nie chciał. Myślałam, że mnie olał więc się nie odzywałam wtedy zaczął pisać do mnie jeszcze wiecej, że mnie bardzo lubi, że tęskni i chciałby mnie pocałować. Nie wiem co o tym myśleć. Może ja się mu kompletnie nie podobam a utrzymuje kontakt bo jest samotny??? Na dziś jesteśmy umówienie ale nie wiem czy iść. Nie jesteśmy dziećmi ja mam 33 lata on 39.

Gość ssssas

???

facet super się zachował i jak czytam,  ciekawa jesteś co będzie dalej i moim skromnym zdaniem już szykujesz vagine 

do konkretnego działania , będziesz zadowolona 

Gość gość

Gratulacje.Udało Ci się iść z facetem z neta na kilka spotkań.Ja nie mogę się doprosić drugiego i już chyba mi się sypie...Zatem idź i powodzenia

Gość pi,zda 

jak to pi,zda