Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiona

Lodzik za kasę

Polecane posty

Gość Zaciekawiona

Kafeterianki, czy zrobiłybyście za kasę loda przypadkowemu, nieznajomemu, starszemu od was mężczyźnie ? Jeśli tak, napiszcie ile by musiał zaproponować i czy jesteście wolne czy w związku ?

Gość Zaciekawiona

Ja czegoś takiego nigdy nie zrobiłam ale koleżanka z pracy opowiadała mi o takiej sytuacji, kiedy jechała w nocy pociągiem. Facet podbijał stawkę i jak doszedł do tysiąca to się zgodziła. Ja bym za tysiąc nie zrobiła ale powiem szczerze, nie wiem co by było gdyby licytował dalej ...

Gość Lodołamacz

Wielokrotnie zdarzyło mi się, że nieznajoma kobieta robiła mi loda, z reguły nie chciała za to zbyt wiele, zależy ile gałek zamawiałem, średnio 3 zł za jedną. Polecam każdemu, perwersyjne przeżycie. Carramba!...

Gość Gościówa

Jeśli facet by mi się podobał, to za tysiąc, czemu nie ? Jestem w związku.

Gość Pytek

1000 za loda, chyba was pogielo. Za tyle to można mieć prostytutke i to na całą noc. 

1 godzinę temu, Gość Pytek napisał:

1000 za loda, chyba was pogielo. Za tyle to można mieć prostytutke i to na całą noc. 

chodzi aby namówić kobietę, która nie jest prostytutką - dla niektórych to dodatkowy fetysz ....

2 minuty temu, Moorena napisał:

Co? obcemu za żadne pieniądze.  

tak Moorenka ... piękne jest tylko wtedy, gdy wiem że robi to z miłości i połyka tylko moją miłość ...

Gość Klaus
3 godziny temu, Gość Pytek napisał:

Za loda od miłej Pani to 3000 bez kłopotu mogę zapłacić.

A za prostytutkę to nawet mi zapłacił 100 000zł bym kijem nie dotknął.

Bo coś innego jest być gościem z klasą który może ofiarować diamenty za sex a coś innegp być jednym z wielu co ma 100 w kieszeni.

Wiem że pewni faceci nie rozumieją tego ale większości fajnych Babek wie o czym mówię

😁

tyle, że pani, która robi nieznajomemu loda za kasę - może nawet za 3000 staje się prostytutką.... może nawet na raz, na chwilę ale jednak. 

Gość Klaus
22 minuty temu, Moorena napisał:

Co? obcemu za żadne pieniądze.  

Hahaha już Cię kocham

A masz jakiś klucz kiedy obcy staje się nieobcy

Bo mogę się przedstawić i opowiedzieć bajki o sobie a ty to kupisz. I przestaje być już obcym. 

😀😀😀

A może trzeba czasu na przestanie bycie obcym co 1randka czy po ślubie.

Tylko proszę nie po ślubie bo nic z tego nie wyjdzie 

😁

Przepraszam Cię bardzo:) Uczucie uczuciem, jednak połykanie nie wchodzi w rachubę.

szkoda ,,,, jeśli się bardzo kocha to najpierw się połyka a potem z tego samego powstają nasze dzieci.... Nie wyobrażam sobie aby kochająca kobieta nie połykała. Nie chodzi nawet o samą fizyczność ale w tym jest coś mistycznego. A ja taką mistykę w seksie uwielbiam

Gość Klaus
7 minut temu, darkeacer napisał:

tyle, że pani, która robi nieznajomemu loda za kasę - może nawet za 3000 staje się prostytutką.... może nawet na raz, na chwilę ale jednak. 

Tak

Ale coś innego być pierwszym a coś innego 100, co nie.

😁

Po za tym jako ten co płacę diamentami będę zawsze tym najlepszym.

Po za tym coś innego przeżyć super sex z takim gościem jak ja i mieć diamenty. 😁

Gość Klaus

O popatrz już Cię kocham tylko muszę się żony spytam czy mogę się parę razy z Tobą spotkam. 😁 tylko boję się że kobieta się nie zgodzić. 😁😁😁

A ty już mnie kochasz ?

Nie wyobrażaj sobie, wystarczy przyjąć do wiadomości. Dzieci mówisz z tego;);) no no, wyludnienie by nam groziło 😄 

jak kocha to lubi ... nie kocha to też może lubić ale tutaj jestem w stanie zrozumieć i zaakceptować, że chce aby wyjąć przed... tylko wtedy jak nie do buzi to jest kolejne pytanie ,,,, gdzie ,,,, na piersi, brzuch,,,,,?

1 minutę temu, Moorena napisał:

Wybór należy za" porozumieniem stron":D:D

może być na brzuszek na pępuszek ...

Gość Gość
48 minut temu, darkeacer napisał:

może być na brzuszek na pępuszek ...

Daj jej spokoj, widzisz ze ona nie chce być kanibalem.

Gość Klaus
1 godzinę temu, Moorena napisał:

Jeszcze jak 😄 Zwłaszcza że owoc zakazany jesteś {żona }

Oj dziękuję, słyszałem różne przymiotniki pod moim adresem ale zakazany owoc to zupełna nowość. Chyba sobie to wydrukuje ze zdjęciem swoi i postawię na biurku. Z podpisem "Ja - owoc z edenu" 

😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀

Jak tylko napisałaś "kilka randek" poczułem że to musi być wielki uczucie i szaleńcza miłość no i poczułem motylki w brzuchu. Chodź zaraz potem musiałem lecieć do WC to i tak wiem że to miłość 😘

Gość Gość

Kuźwa za milion to i facetowi bym loda zrobił, ale po pijaku i nie głebokie gardło  hahahahahahahahaha.

Gość Klaus
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kuźwa za milion to i facetowi bym loda zrobił, ale po pijaku i nie głebokie gardło  hahahahahahahahaha.

Tylko czy ktoś by się znalazł by Tobie zapłaci 10zł a ty piszesz o milionie 😀😀😀😀😀