Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość calanka

Co myślicie o takiej sex imprezie panie proszą panów do seksu a panowie nie mogą odmówić ?

Polecane posty

Gość calanka

Zasada na takiej imprezie jest prosta,jak w białym tangu 😄 panie proszą panów na sex ( możliwość nawet kilku ) do specjalnych pomieszczeń w lokalu, a pan nie ma prawa odmówić (inaczej wylot z lokalu), ponadto panowie nie mogą zaczepiać pań (również wylot ). W ramach zabawy będzie można ocenić każdego pana po skończonej robocie  i na koniec imprezy najlepsi dostaną nagrody 😄

Gość nazwa wymyslona

fajny pomysl. ale jak pani nie podnieci pana, to panu nie stanie i po zabawie. zakladasz, ze te panie beda niezkazitelnie atrakcyjne dla kazdego pana?

Gość Adrian

Nie wchodzę w to. Zbyt duże ryzyko tego, że wybrałaby mnie pani wzrostu 180 cm i wadze ponad 100 kg. Nie podniecają mnie wielkie kobiety. Zawsze takich unikałem. 

Gość calanka
22 minuty temu, Gość nazwa wymyslona napisał:

fajny pomysl. ale jak pani nie podnieci pana, to panu nie stanie i po zabawie. zakladasz, ze te panie beda niezkazitelnie atrakcyjne dla kazdego pana?

Ja myślę że jeśli ktoś zdecyduje się pójść na taką imprezę będzie liczył się z każdą ewentualnością.

Gość Jezu nie wierzę
5 minut temu, Gość calanka napisał:

Ja myślę że jeśli ktoś zdecyduje się pójść na taką imprezę będzie liczył się z każdą ewentualnością.

A ja uważam,że zeszmacone baby powinny stać na ulicy a nie wynajmować jeszcze lokal..wstyd!pomysł pustej laski,która mysli tylko o dupie i ...ie mm