Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twoj adorator byly

zeby cie pieklo pochlonelo, zebys wpadla pod ciezarowke

Polecane posty

Gość Gosc.

Mam kaca stąd ta obsesja na punkcie Dragona.

Gość Poważnie !

Chwilami to mi was żal ,serio !

Tkwić bez końca w tym goownie i mieć świadomość tego ,musi być wam z tym bardzo ciężko ! Ale macie to na wlasne życzenie ,sami wybraliście !

Gość gość

hajs to chyba się tobie na mózg rzucił, wyjdź na słońce to może coś z życia zrozumiesz

Gość Gosc.
7 minut temu, Gość Gosc. napisał:

Mam kaca stąd ta obsesja na punkcie Dragona.

...alaj wiedźmin.  Ja nie piję, nie palę ,  narkotyzuje się i wsadzam h....a w każdą szparę.

Gość adorator byly
18 minut temu, Gość gość napisał:

hajs to chyba się tobie na mózg rzucił, wyjdź na słońce to może coś z życia zrozumiesz

nawet nie wiesz jak jej się uszy szeroko otwieraly jak mowilem ile hajsu zarobiłem , pff

Gość kotka_mercurego

mniej niz 80 tys. sama zarobilam ok 50 tys.  nie jara mnie roznica 30 tys. jakbys zarobil 150 tys. to by mi sie mokro pewnie zrobilo...

Gość adorator byly

Pamiętam jak mówiłem o hajsie to uszy jej się podnosily. Napewno miała mokre majty cały dzień. Ale widziała we mnie twardego faceta który nie da sobą pogrywac dlatego mnie olała

Gość zgościa
18 minut temu, Gość adorator byly napisał:

Pamiętam jak mówiłem o hajsie to uszy jej się podnosily. Napewno miała mokre majty cały dzień. Ale widziała we mnie twardego faceta który nie da sobą pogrywac dlatego mnie olała

No to jak taka głupia to czemu tak po niej płaczesz zakomeksiony głąbie.

Gość adorator byly

i jeszcze jedno beta bankomaty wam powiem , laski boją się wlasnie inteligentnych facetow wiecie dlaczego?

bo kurfa na starcie facet jest wyżej niż ona, a laski chcą żeby to one były najważniejsze i wokół nich latac a tu zonk, trafia się inteligentny facet kumaty i laska jest w kropce bo jest w statusie nizej niż on i wypada cos robic a nie czekac i rozkladac nogi co wieczor 

Gość żal.pl

Jaki wasz świat jest mały ,ograniczony i chory ! Trzy strony chłamu ,byle tylko coś pisać w eter ,bez  sensu , bez składu ! Chorzy ludzie bez widoku na jakąkolwiek poprawę

Gość gość
21 minut temu, Gość adorator byly napisał:

i jeszcze jedno beta bankomaty wam powiem , laski boją się wlasnie inteligentnych facetow wiecie dlaczego?

bo kurfa na starcie facet jest wyżej niż ona, a laski chcą żeby to one były najważniejsze i wokół nich latac a tu zonk, trafia się inteligentny facet kumaty i laska jest w kropce bo jest w statusie nizej niż on i wypada cos robic a nie czekac i rozkladac nogi co wieczor 

Ale ty jesteś tępakiem i stąd tyle krzyku. 

Gość adorator byly
25 minut temu, Gość gość napisał:

Ale ty jesteś tępakiem i stąd tyle krzyku. 

boli was prawda :D az mi komentarze zaczely usuwac jakies lochy 

hahah