Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zalamanaa35

Niespelniona milosc

Polecane posty

Witam jestem w nieciekawej sytuacjii nie wiem co robic.powiem tak mam corke z bylym mezem.niestety rozeszlismy sie bo nie moglismy sie dogadac i wygasly uczucia a ja poznalam nowego partnera.na poczatku bylo super a gdy zamieszkalismy ze soba zaczely sie dopiero problemy.klamstwa pisanie smsow do swojej bylej spotykanir sie znia za plecami.zaszlam z nim w ciaze ale i to nie ucichlo dalej byly smsy spotkania z byla a mnir zapewnial ze to tylko interesy ale ja mu pokazywalam smsy w ktorych pisal ze teskni za nia.partner caly czas siedzi w pracy jak przyjezdza do domu to woli godzinami spedzac czas na telefonie niz ze mna i dzieckiem.boje sie ze laczy nas tylko sex i dziecko.nie chce ze mna rozmawiac za to chetnie pisze smsy do mnie.co robic bo go kocham ale boje sie o przyszlosc

Gość Gość gość

Spełniona,  bo jest twoim partnerem

Tak tylko nie wiem czy to jest milosc szczera czy tylko dla dziecka ze mna jest.prawie wogule nie okazuje uczuc a te smsy do swojej bylej o tesknocie za nia ze szkoda ze sie rozeszli .jak mialam badania w ciazy bo bylo zagrozenie to sama jezdzilam a on w tym czasie spotykal sie ze swoja byla.