Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Przyjaciele faceta mąca mi w zwiazku

Polecane posty

Gość Gość

Przyjaciele mojego partnera nie lubia mnie. Wszyscy jesteśmy dorośli, wszyscy w okolicach 30 i wiecej, dlatego nie rozumiem ich dziecinnych zagrywek i nie wiem jak na nie reagować.

Zanim go poznałam, dużo pil i imprezowal, wraz z byla partnerka. Rozstal sie z nia ok 5/6 lat temu. Po niej mial kilka kolejnych, az spotkal mnie. Zmieniłam w nim imprezowy styl zycia, namowilam do zmiany pracy, dzieki czemu w nowej firmie odniosl sukces i szybko awansowal. Byl szczesliwy. Rzadziej bywal w domu, ale cieszylam sie jego sukcesem. 

Jego była dowiedziała się o tym, że on przy mnie się zmienił. Wydoroslal. Wiec gdzies od ok 3 miesięcy, zaczęły się posty na fb, wspólne zdjęcia jej i 2przyjaciół mojego partnera- para, która ma dziecko i jest ze sobą ponad 15lat.

Wiem że ciągle komentują moje zachowania, moje słowa czy nawet posty na fb, dotyczące moich zainteresowań. Namawiaja go by wrocil do bylej, z którą wciąż się przyjaźnią. Ja lubią, ona jest fajna, wg nich ja mniej. Wg nich oni pasują do siebie najbardziej.

Od jakiegoś czasu mój partner wraca od nich do domu zły na mnie. Szuka pretekstu do klotni. Jego przyjaciele wciaz proszą go o przyslugi, które niekiedy koliduja z naszymi planami, wiedza ze on on im nie odmówi. I ciągle przewija się jej osoba. 

Jak na to zareagowac? Napisać do tej kobiety, żeby odpuscila, zajęła się swoim życiem? Napisać coś do jego pseudo przyjaciół? Mam wrażenie że cofam się do szkoły podstawowej.

Gość Hsjsbsj

Jakby to byli przyjaciele to zajeliby się sobą i dzieckiem. Pewnie ładniejsza jesteś od jednej i drugiej zakomplesione wiesniary chcą się ciebie pozbyć. Zrobiłaś robotę, koleś wyszedł na prostą to była wk*rwiona. Twój facet bylby totalnym ...a gdyby do takiej wrocil. Ale wtedy ciesz się że pozbylas sie palanta

Gość Gość

Nie wiem co nimi kieruje. Tak jak pisałam, to dorośli ludzie. Jak zachować się w tej sytuacji? Doradzcie coś, bo ja już mam dosyć. Planujemy wyjazd na święta w góry, a jego przyjaciele wyciągneli go na wspomnienia jak to z byla on po górach chodził, jak ona go kochała a teraz jest sama i tęskni za nim. Ja poważnie mam tego dosyć już.