Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojacyisedentyzty

Zakochałem się w dziewczynie ale nie poderwę jej bo się wstydzę moich zepsutych zębów

Polecane posty

Gość bojacyisedentyzty

Zakochałem się w koleżance z pracy, cały czas o niej myślę jest piękna, cudowna i wyjątkowa. Niestety mam parę chorych zębów i boje się iść do dentysty .

Gość gość

niektórym dziewczynom jeppie qtasem z ust i się nie wstydzą umawiać z choopakamY 😉 

Gość gość
3 godziny temu, Gość bojacyisedentyzty napisał:

Zakochałem się w koleżance z pracy, cały czas o niej myślę jest piękna, cudowna i wyjątkowa. Niestety mam parę chorych zębów i boje się iść do dentysty .

A ile Ty masz lat żeby bać się dentysty? 12?  Nie chcesz to nie chodź ale za paręnaście lat będziesz samotny i bez zębów - zastanów się więc czy warto. Bolesne ale prawdziwe.

Znam takich gości co dentysty nie odwiedzali, przed 30stką brakowało im już około 5 zębów. Chyba nie chcesz być jednym z nich?

Gość Malinowy krem

A więc prawdopodobnym jest że będziesz singlem przez dłuugi czas. 

Zrób coś z tym .

Gość bojacyisedentyzty
2 minuty temu, Gość gość napisał:

A ile Ty masz lat żeby bać się dentysty? 12?  Nie chcesz to nie chodź ale za paręnaście lat będziesz samotny i bez zębów - zastanów się więc czy warto. Bolesne ale prawdziwe.

Znam takich gości co dentysty nie odwiedzali, przed 30stką brakowało im już około 5 zębów. Chyba nie chcesz być jednym z nich?

Mam 35 lat i już mi będzie na pewno brakowało dwóch do wyrwania, do tego chyba jedynka odbarwiona, chyba martwa nadająca się na kanałowe którego się najbardziej boje.

Gość remikkk

Człowieku, jest XXI wiek, teraz naprawde takie gabinety inaczej dzialaja. Mialem podobny problem ale przelamalem sie bo sytuacja byla dramatyczna.  Teraz jestem na siebie zly ze tak pozno. Znajdz dobry gabinet i idz. Uwierz, ze nie bedzie bolalo

Gość gość
9 minut temu, Gość bojacyisedentyzty napisał:

Mam 35 lat i już mi będzie na pewno brakowało dwóch do wyrwania, do tego chyba jedynka odbarwiona, chyba martwa nadająca się na kanałowe którego się najbardziej boje.

Chłopie, czego Ty się boisz? Czuje się jakbym pisała do dziecka, nie wstyd Ci w takim wieku bać się dentysty?

Już i tak się nieźle z zębami załatwiłeś, a z czasem będzie tylko gorzej (i drożej).

Zamiast siedzieć na Kafe to otwieraj nową zakładkę i szukaj polecanych dentystów w swoim mieście, a jutro z samego rana dzwoń i umawiaj się na wizytę.

Gość Gość

Jedynka odbarwiona już jest pewnie martwa, a jak martwa, to nic nie boli, bo nie ma nerwu. A kanał trzeba oczyścic i zaplombowac, bo możesz zlapac stan zapalny i stracić ząb. Mam wrażenie, że postrzegasz dentystów jako XIX wiecznych felczerów-sadystów. Gdzies ty się urodził? Chore zęby to źródło bakterii zagrażające całemu organizmowi, a dzisiejsza stomatologia oferuje takie znieczulenia, ze każdy dentofob wytrzyma na fotelu. Uwazaj, żebyś u dentysty nie zasnął, mnie się tak zdarzyło:)

Gość gość

Zęby można doprowadzić do ładu. Szkoda przez to rezygnować z kobiety.