Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malwina

Był ktoś w związku z Turkiem?

Polecane posty

Gość Malwina

Co myslicie o turkach? czy oni sa tacy jak np. arabowie? jak traktuja kobiety? jak w ogole ten zwiazek wyglada? wie ktos? a moze ktoś był w zwiazku z turkiem?

opisane był juz nie raz na poczatkek piekne słowka  noszenie  na rekach   a potem codzienosc  czyli wp,ie,rdol

Gość Gość

Bylam.

Na początku związku jest cudownie, ciągle komplementy, prezenty, zapewnianie o uczuciu, później naciski na szybki ślub, dzieci, sugestie że kobieta nie powinna pracować, powinna być w domu.

A potem już ciągła inwigilacja, co pół godziny telefon, pytania godzi jesteś, co robisz, kto do ciebie dzwonił, gdzie byłaś, docinanie od koleżanek, pretensje że nie kochasz bo chcesz pracować, mieć czas dla siebie.

A jak się nie podporzadkujesz to kłótnie i awantury ze jesteś dzivka, że chcesz zdradzać, że szukasz innego.

Mimo że Turcy zapewniają ze sa europejscy mentalność mają głęboko muzułmańską.

Stanowczo nie polecam!!!

Gość gość
23 minuty temu, Gość Malwina napisał:

Co myslicie o turkach? czy oni sa tacy jak np. arabowie? jak traktuja kobiety? jak w ogole ten zwiazek wyglada? wie ktos? a moze ktoś był w zwiazku z turkiem?

Kilka znajomych było, najpierw wczasy, a później w pysk. Potrafią łazić za babą po nocach i wyć pod oknem. Straszny naród.

Gość nieufna

Pewnie tak samo jak u Arabów. Żadnych ciapatych! Kiedyś poznałam przystojnego Turka, ale mimo to nie zdecydowałam się nawet dać mu numeru telefonu. Po co kusić los? To inny region świata, inne obyczaje, inna kultura i mentalność. Musiałabym być wyjątkowo głupia, żeby jeszcze się z nim wiązać. Wolę to, co mi znane. Arabowie nie traktują kobiety jak partnerki do życia. Tam kobieta nie ma prawa głosu. Tak jak wszędzie, gdzie religią dominującą jest islam. Turcja to też islam. Uważaj na siebie. Oni polują na takie naiwne panienki. 

Gość 087

W kulturze islamu kobieta jest własnością ojca, a z wiekiem po ślubie staje się własnością męża.

Jak chcesz faceta o egzotycznej urodzie to szukaj sobie wśród południowców z kultury europejskiej, a nie wśród islamistów, którzy od najmłodszych lat są indoktrynowani przez imamów.

Zmądrzejcie wreszcie głupie polskie pi'zdy i skończcie wreszcie przynosić wstyd naszemu narodowi!

Gość Malwina

Ale on jest taki dobry i kochany. Nigdy by nie skrzywdził żadnej kobiety. A co do religii to on Mów i, że jest ateistą. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość 087 napisał:

W kulturze islamu kobieta jest własnością ojca, a z wiekiem po ślubie staje się własnością męża.

Jak chcesz faceta o egzotycznej urodzie to szukaj sobie wśród południowców z kultury europejskiej, a nie wśród islamistów, którzy od najmłodszych lat są indoktrynowani przez imamów.

Zmądrzejcie wreszcie głupie polskie pi'zdy i skończcie wreszcie przynosić wstyd naszemu narodowi!

Już się nawet za Ukraińców biorą, nie wyobrażam sobie żeby np. taka Włoszka wzięła sobie Polaka. Zero szacunku dla siebie i swojej rodziny.

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Już się nawet za Ukraińców biorą, nie wyobrażam sobie żeby np. taka Włoszka wzięła sobie Polaka. Zero szacunku dla siebie i swojej rodziny.

Ja mam chłopaka z Ukrainy. Kocham go bardzo jest taki dobry i bardzo pomocny. Dzieki niemu uczę się języka rosyjskiego i ukraińskiego

Gość Agnieszka

Ja moge tylko powiedziec ze mieszkam w kraju w ktorym mieszka mnostwo mnostwo Turkow (nie w Polsce) i moge tylko powiedziec ze to nie sa EUROPEJCZYCY. Oni moga sie ubierac tak jak my, jezdzic tak jak my samochodami (uwielbiaja drogie marku) ale to sa jednak MUZULMANIE i zawsze nimi pozostana. Nawet jesli rodza sie w Europie to nigdy nie wyrastaja ze swojego muzulmanstwa. Dla nich kobieta to smiec, robot i matka, nic wiecej. I do tego zlodzieje. W moim miescie sa dzielnice gdzie mieszkaja sami Turcy, Maja swoje sklepy, swoje szkoly, swoje meczety i trzymaja sie w swoich grupach. Naprawde biala dziewczyna nigdy nie bedzie z Kims takim na dluzsza mete szczesliwa. Wierz mi.

Gość Fiolet

Znajoma wyszła za turasa, wbrew swojej rodzinie, która po ślubie z muslimem się od niej odwróciła, urodziła mu 2 dzieci, po kilku latach rozstała się bo twierdziła, że ją bił i dręczył psychicznie. Potem długo walczyli o dzieci, ale nasza ukochana sędziowska kasta przyznała prawa do dzieci ojcu i teraz żyją w turcji i pewnie lajkują poczynania ISIS na facebooku jak mają to w zwyczaju robić muslimy. Matka się widuje z dziećmi kilka razy w roku, bo podróż do turcji kosztuje... z resztą kobieta jest przez tą rozłąkę z dziećmi kompletnie zniszczona psychicznie. Kiedyś się żaliła do sąsiadki, że jej syn wyzwał ją od chrześcijańskiej sz'maty 😕

Gość Gość
6 minut temu, Gość gość napisał:

Co za głupoty pleciesz? Moi bracia mieszkają od lat we Włoszech i oboje pożenili się z tamtejszymi kobietami... także ten... Z resztą Włosi są całkiem przychylni do Polski i Polaków... Hiszpanie są aroganccy i wredni dla Polaków, ale Włosi są na ogół OK.

Gość gość
5 minut temu, Gość Fiolet napisał:

Znajoma wyszła za turasa, wbrew swojej rodzinie, która po ślubie z muslimem się od niej odwróciła, urodziła mu 2 dzieci, po kilku latach rozstała się bo twierdziła, że ją bił i dręczył psychicznie. Potem długo walczyli o dzieci, ale nasza ukochana sędziowska kasta przyznała prawa do dzieci ojcu i teraz żyją w turcji i pewnie lajkują poczynania ISIS na facebooku jak mają to w zwyczaju robić muslimy. Matka się widuje z dziećmi kilka razy w roku, bo podróż do turcji kosztuje... z resztą kobieta jest przez tą rozłąkę z dziećmi kompletnie zniszczona psychicznie. Kiedyś się żaliła do sąsiadki, że jej syn wyzwał ją od chrześcijańskiej sz'maty 😕

Ahaha! 😄 nasze sądy kochane są niezawodne 😄 Kiedyś w programie u Pośpieszalskiego pokazali taki wykres z którego wynikała, że w ponad 80% przypadków dzieci są przyznawane przez polskie sądy rodzicowi, który jest obcokrajowcem.  😄😄  😄 

Gość Netka
5 minut temu, Gość Malwina napisał:

Ale on jest taki dobry i kochany. Nigdy by nie skrzywdził żadnej kobiety. A co do religii to on Mów i, że jest ateistą. 

Czytaj to, co piszą a nie żyjesz iluzją i marzeniami. Dla niego będziesz jego WŁASNOŚCIĄ. To wynika z ich tradycji. Ateizm nie ma tu nic do rzeczy. Dla nich kobieta ma być po prostu POSŁUSZNA. We wszystkim. Oni nie znoszą sprzeciwu. Taka ich "kultura". Takie były ich prababki, babki, matki i siostry. Ty też musiałabyś kultywować tę tradycję uległości wobec swojego władcy. Ja bym tak nie mogła żyć, ze świadomością, że nie mam prawa głosu. Jesteśmy w Europie cywilizowanej. Tam jeszcze cywilizacja nie dotarła i być może nigdy nie dotrze, dopóki islam nie upadnie.

Gość Paulina Piątek 22

Turcy potrafią rż((nąć kobiety w powietrzu 

Gość Annnie

Nie znam kobiety która na dłuższą metę była szczęśliwa. Z tym że chcą żeby kobieta została w domu to jeszcze spoko jeśli to nie bierze się z chęci zniewolenia. 

W kulturze Azji południowej (Filipiny itp.) tam też panuje taki model rodziny ale tam kobieta jest traktowana jak ktoś o kogo mężczyzna się troszczy, trochę tak jak o dziecko. Mało tego to kobieta tam zarządza finansami. 

Nie wiem, na Azjate bym się zdecydowała, zresztą mój parter jest Azjata ale na Turka czy innego Araba nie. Wystarczy te ich seriale obejrzeć, nawet tam jest patologia.

Gość widzialem

On może być ateista ale poglądy na rodzinę, miejsce i rolę  kobiety będzie miał dziwnie tradycyjne w ich rozumieniu.Na początku zechce Cię oczarować: kolacje kwiaty i to co się rzuca w oczy - ogromna zazdrość. Głupie Europejki poczytują to jako objaw wielkiej miłości a prawda jest brutalna. Swoich kobiet, zakrytych i niedostępnych nie mogą nawet zobaczyć ani z nimi rozmawiać, chyba że jest to matka czy siostra...seks mogą uprawiać tylko z żoną, tylko ze aby ja zdobyć trzeba być bogatym, zapłacić ojcu dziewyczyny. Wnioski nt. tego gdzie i z kim chcą wyladowac swoje napięcie nasuwają się same. Jeśli ich kobieta jest dla nich jak pół człowieka, Europejka jest niżej od psa. Nie wierz w bajki ze z Toba będzie inaczej bo jest taki dobry i czuły. Dla nich kobieta która u nas jest uznawana za średnia, mtam będzie Boginia...oczywiście tylko pod względem urody. Potem i tak będzie liczyło się to abyś rodzila dzieci i była posłuszna we wszystkim. chcesz się przekonac-spróbuj.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Co za głupoty pleciesz? Moi bracia mieszkają od lat we Włoszech i oboje pożenili się z tamtejszymi kobietami... także ten... Z resztą Włosi są całkiem przychylni do Polski i Polaków... Hiszpanie są aroganccy i wredni dla Polaków, ale Włosi są na ogół OK.

Słowo klucz - od lat. Natomiast normalna Włoszka na Polaka nie popatrzy. Swoją droga wolę Hiszpanów.

Gość Kiyono
1 godzinę temu, Gość Annnie napisał:

Nie znam kobiety która na dłuższą metę była szczęśliwa. Z tym że chcą żeby kobieta została w domu to jeszcze spoko jeśli to nie bierze się z chęci zniewolenia. 

W kulturze Azji południowej (Filipiny itp.) tam też panuje taki model rodziny ale tam kobieta jest traktowana jak ktoś o kogo mężczyzna się troszczy, trochę tak jak o dziecko. Mało tego to kobieta tam zarządza finansami. 

Nie wiem, na Azjate bym się zdecydowała, zresztą mój parter jest Azjata ale na Turka czy innego Araba nie. Wystarczy te ich seriale obejrzeć, nawet tam jest patologia.

Brawo za słuszną obserwację! Także widziałem te gówniane seriale po łebkach, ale jednak to widać tą patologię i antykulturę!

Gość gość

a propo seriali...nawet w takim ''Wspanialym Stuleciu'' dobrze pokazali jaką hierarchię mają tam kobiety, to się nie zmieniło od wieków. Jako tako szanowali matkę i siostry a białe kobiety porwane do haremu były tylko do rodzenia. Jak potomek (oczywiście męski)zmarł to tej kobiety już nie było. Nie tak dawno w sprawie dla reportera stękała jedna  

Gość Tetris

Nie wszyscy tacy sa. To co tu piszecie to stare obyczaje ktore pewnie dzieka sie naprawde w tamtych krajach, ale ja znam pare dziewczyna polka, maz turek mieszkaja w pl i sa od ponad 13 lat razem. Maja dzieci, ona chodzi normlanie do pracy, on tez i nie ma u nich zadnych zwyczajow islamskich typu ze ona jest jego wlasnoscia. Jest mormalnym fajnym facetem. Ona jest katoliczka i chodzi do kościoła, jakos jej tego nie zabrania i nie przekonuje zeby przeszła na islam choc sam jest muzulmaninem ale nie jakims radykalnym, jakos nie wierzy w prawo ze kobieta jest nikim itd. więc nie mozna wrzucac wszystkich do jednego worka.

Gość gość

inni są tylko Ci, którzy są najbardziej liberalni, w dużej mierze odstają od zasad swojej wiary. Są w Polsce. W jego rodzinnym kraju, przy jego rodzinie już tak różowo by nie było. Nie, to nie są stare obyczaje i potwierdzają to historie setek kobiet., których oprawcami byli ludzie urodzeni, wychowani w Europie. Mało było historii kobiet, które uciekały i walczyły o dzieci. Naprawdę trzeba szukać szczęścia w milości wśród odmiennych kultur, innych systemów wartości bo a nuż się uda? a nuż ''mój'' będzie dobry, nie będzie ze mną tylko dla seksu lub wizy, nie będzie bił? Zejdź na ziemię.