Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcinmarcin

Żona pozwala na wszystko córce co robić

Polecane posty

Gość Marcinmarcin

Połowa mieszkania zniszczona, ściany pobazgrane, szło potłuczone, zabawki, ubrania, wszystko wala się po całym domu, a łóżko ledwo wytrzymuje. Przychodzę z pracy i taki obraz widzę praktycznie codziennie, zdemolowane mieszkanie. Żona siedzi z córką w domu, córka ma 1,5 roku. Mama bardzo ją rozpuściła. Mała chodzi po stole, przewraca krzesła, robi wszystko co tylko chce przy żonie. A mało tego, żona śmieje się jak córka bije mnie albo babcie. Nie mam już siły. Mamy małego terrorystę w domu a żona sie tylko śmieje. Nie daj boże krzyknąć na dziecko albo jej czegoś zabronić to żona już zaczyna wrzeszczeć żebym sie odpier... od małej i nie ograniczał jej wolności. I taka rozmowa z nią. Nie wiem co robić. Mówię żonie ze ciekawe co będzie robić jak ją mała kiedyś pobije albo jak kogmuś obcemu coś zrobi i skończy w poprawczaku ale nic, zupełnie nic do niej nie dociera. Nie mam możliwości odejścia z pracy żebym sam się zajął córką, jakby żona pracowała to zarobiłaby mniej ode mnie i nie wiadomo ile by w ogóle popracowała bo pewnie zaraz by się z kimś kłóciła. Mam pewną, dobrą pracę i przynajmniej jestem w stanie zapłacić za mieszkanie, rachunki i utrzymać naszą trójkę.

Gość Lejdi Srejdi

Nie uprawiaj czarnowidzctwa 1.5 roczne dziecko już widzisz w poprwaczaku to się kochany nazywa bezstresowe wychowanie hehe  raczej z żoną jest problem jak ona nie zacznie dziecka wychowywać to niewiem ty tego za nią z pracy raczej nie zrobisz 

Gość Gość

Do żłobka wyślij dziecko, a ja do pracy. Co to za wymówka żona i tak długo nie popracuje. Nie nadaje się do pilnowania to niech do pracy idzie, albo odetnij ja od pieniędzy to zobaczy kto rządzi.