Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .yd

Dlaczego jesteście dakimi dnami, że bierzecie się za faceta wiedząc, że kogoś ma?

Polecane posty

Gość gosc
7 minut temu, Gość Facet napisał:

A po co mi później taka zjechana która mówi że korzysta hahaha już to widzę jakby jakiś był na dłużej z Tobą to byś tak nie mówiła.Wbrew i mimo wszystko facet wyczuwa takie bo która szanująca się kobieta jest puszczalska i mówi że korzysta ,korzystać to można z kibla hahaha.Tak mówią te które związku nie budują właśnie w dzisiejszych czasach znaleźć normalność a nie nazywać tego takimi czasami to jest trudne.Dzis faceci nie chcą się angażować wola s takich jak Ty korzystać a jak się chcą ustatkować to wiedza z kimś osiąść ..,

Tylko ja takiego faceta kur/wia/rza też wyczuję a hipokryty nigdy nie wezmę. Zapominasz że kazdy kij ma dwa końce.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Przede wszystkim pogardził tobą. Otwórz oczy.

Haha gardzi kobietą ale się z nią bzyka? Zalisz się czy chwalisz? Głupie babska. 

Gość Ccc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Ja jeszcze jedną zdradę np. po pijaku może bym wybaczyła, ale dłuższy romans na pewno nie  bo wtedy facet nie zdradza pod wpływem chwili, ale z pełną świadomością, także dziwie się kobietom, które wybaczają takierzeczy

Tutaj była taka właśnie sytuacja zaciągnęła go do siebie pod pretekstem żeby jej szafki powiesił potem upiła i dupę pokazała. Taka przyjaciolka z niej była. 

Gość ... fuj

Rzuciła tematem i już się znalazly wszelkiej maści ...iszony służace jedynie za wycieraczkę i wiadro do nadmiaru spermy żeby jajec nie urwało  i świętojebliwe co to nigdy nawet nie spojrzały na żonatego, w realu to  byscie się za łby wzięły hehe 

Gość Gość

Dawno nie było trola żony plujacej na kochanki. 

Gość oczywiscie

1 godzinę temu, Gość Malinka napisał:

Uwielbiam kiedy mam tą świadomość, że jestem lepsza od innej i facet woli MNIE!

Jesteś głupsza niż ustawa przewiduje. ty, albo ten co cię wymyślił. 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Ccc napisał:

Tutaj była taka właśnie sytuacja zaciągnęła go do siebie pod pretekstem żeby jej szafki powiesił potem upiła i dupę pokazała. Taka przyjaciolka z niej była. 

Haha, biedny mis. Siłą zsciągnięty i zgwałcony. Wiedział co robił😏. A ty łykaj dalej kłamstwa. 

Gość Malinka
Przed chwilą, Gość oczywiscie napisał:

Jesteś głupsza niż ustawa przewiduje. ty, albo ten co cię wymyślił. 

Zazdrość jeden z grzechów głównych paszteciku.

Gość Gość

Haha, biedny mis. Siłą zsciągnięty i zgwałcony. Wiedział co robił😏. A ty łykaj dalej kłamstwa. 

Facet jak zawsze bez winy. No ale jakoś trzeba sobie rzeczywistość tłumaczyć byleby zostać przy zyebie . Pewnie sama nie jest w stanie egzystować psychicznie i finansowo. 

Gość oczywiscie
Przed chwilą, Gość Malinka napisał:

Zazdrościc to ty byś mi mogła ...ko i szmato. 

Gość Ekspertka
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Dokładnie. Skąd się biorą takie głupie baby. Ja się tym facetom trochę nie dziwię, ze je zdradzają. Jak sobie pozwalają tak mają 😕

Gość Ccc

Sama jesteś zakłamana. Mój facet moja sprawa a tobie nic do tego zazdrośnicy jedną ty 😝 

Gość gość

Wyżej kolan nizej pępka, fajną malinkę bym ci zrobił, co Ty na to? ;))

Gość gość

Jestem stary śmierdzący dziad i lubię jeść damską kupę bo na nic innego mnie nie stać. 

Gość Malinka
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Wyżej kolan nizej pępka, fajną malinkę bym ci zrobił, co Ty na to? ;))

Wiesz co to jest hipokryzja misiu?

Gość mały stary misiu

Wiesz co to jest hipokryzja misiu?

Wiem, jestem w tym ekspertem. 

Gość Malinka
6 minut temu, Gość oczywiscie napisał:

Zazdrościc to ty byś mi mogła ...ko i szmato. 

Czego, moze twojego ukochanego z którym mogę się kochać jak, kiedy i gdzie chcę? 

Gość Hosc
25 minut temu, Gość Malinka napisał:

Poszedł z taką,  ale gardzi... Wiesz, że jedna część twojej wypowiedzi wyklucza drugą? 

Mąż jej tak powiedział, ze to nie zdrada bo on nią gardzi itd. Musiał żonie tak naopowiadać żeby się wykręcić. 

Zono tego męża- przykro mi, ale to była totalna zdrada. A Twoja przyjaciółka to żmija. 

Ja się raz zakochałam bez pamięci w żonatym. Serce nie sługa, a czasem nie ma się na tyle silnej woli żeby za sercem nie podążyć. Zakończyłam to, ale o wiele za późno i bardzo żałuje ze w ogóle zaczęłam. 

Gość Ccc
6 minut temu, Gość Hosc napisał:

Mąż jej tak powiedział, ze to nie zdrada bo on nią gardzi itd. Musiał żonie tak naopowiadać żeby się wykręcić. 

Zono tego męża- przykro mi, ale to była totalna zdrada. A Twoja przyjaciółka to żmija. 

Ja się raz zakochałam bez pamięci w żonatym. Serce nie sługa, a czasem nie ma się na tyle silnej woli żeby za sercem nie podążyć. Zakończyłam to, ale o wiele za późno i bardzo żałuje ze w ogóle zaczęłam. 

Jesteście zwyczajnie zazdrosne. Wiem kiedy on kłamie a kiedy nie. Nie mierzycie wszystkich jedną miarą bo każdy przypadek jest inny. 

Myślicie że wszystkie rozumy pozjadaliscie.

Gość oczywiscie
6 minut temu, Gość Malinka napisał:

Czego, moze twojego ukochanego z którym mogę się kochać jak, kiedy i gdzie chcę? 

Tego szmatławca którego rzuciłam 30 lat temu? Żadna normalna ani porządna laska go nie chciała, tylko taka ścierka jak ty. Wyciagnęłaś go ze smietnika i się chwalisz 😄😄😄

Gość Olive Oyl

O co te spory i kłótnie, facet wiadomo ze jest bezsprzecznie winny a baba kochanica tak samo. Więc uważam że powinni się ze soba złączyc i tyle. Przynajmniej ja bym misiowi dała kopa w dvpę bo to wielki policzek i pogarda dla mnie jako kobiety. A wy sobie tam wymyślajcie różne dziwne torie a sprawa jest zupełnie prosta i klarowna. Wystarczy nie akceptować takich zachowań w swoim życiu a mniej by ich było w ogóle. A wy się drzecie między sobą a jedni i drudzy mają sporo za uszami.

Gość Malinka
2 minuty temu, Gość oczywiscie napisał:

Tego szmatławca którego rzuciłam 30 lat temu? Żadna normalna ani porządna laska go nie chciała, tylko taka ścierka jak ty. Wyciagnęłaś go ze smietnika i się chwalisz 😄😄😄

Ty taka dama i byłaś z takim szmatlawcem? Jakaś ty żałosna.  Żal mi ciebie. 

Gość Ccc

Ciekawe za to dla mnie jest ze kobiety oskarżają się nawzajem. Faceci też oskarżają tylko kobiety.... 

Gość oczywiscie
1 minutę temu, Gość Olive Oyl napisał:

jedni i drudzy mają sporo za uszami.

Ja nie mam. Mów za siebie. 

Gość Gość
7 minut temu, Gość Ccc napisał:

Jesteście zwyczajnie zazdrosne. Wiem kiedy on kłamie a kiedy nie. Nie mierzycie wszystkich jedną miarą bo każdy przypadek jest inny. 

Myślicie że wszystkie rozumy pozjadaliscie.

Takie kobiety istnieją? Naiwna aż żal dùpe ściska.

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Ccc napisał:

Ciekawe za to dla mnie jest ze kobiety oskarżają się nawzajem. Faceci też oskarżają tylko kobiety.... 

Twoj tez się wybelił i ty go wybielasz tu, wiec ty już nie myśl bo słabo ci idzie

Gość Olive Oyl
3 minuty temu, Gość oczywiscie napisał:

Ja nie mam. Mów za siebie. 

Pisałam o osobach oszukujących innych za plecami.

Gość oczywiscie
2 minuty temu, Gość Olive Oyl napisał:

Pisałam o osobach oszukujących innych za plecami.

Ok. 

Gość gościu
55 minut temu, Gość Facet napisał:

A po co mi później taka zjechana która mówi że korzysta hahaha już to widzę jakby jakiś był na dłużej z Tobą to byś tak nie mówiła.Wbrew i mimo wszystko facet wyczuwa takie bo która szanująca się kobieta jest puszczalska i mówi że korzysta ,korzystać to można z kibla hahaha.Tak mówią te które związku nie budują właśnie w dzisiejszych czasach znaleźć normalność a nie nazywać tego takimi czasami to jest trudne.Dzis faceci nie chcą się angażować wola s takich jak Ty korzystać a jak się chcą ustatkować to wiedza z kimś osiąść ..,

'wolą z takich jak ty korzystać'   ? Przeciez podobno 'korzysta się z kibla' haha, sam sobie przeczysz, brak logiki i pomyślenia tylko wybielanie panów... skąd to znam. Dobrze że kobiety wartosciowe wcale takich nie chcą i szukają wartościowych. Zakłamywanie rzeczywistości jej nie zmieni. Nie ośmieszaj się. Tylko baba o kiepskiej samoocenie da się zmanipulowac takiemu albo taka sama o takim samym podejściu do życia. Nigdy świadoma i wartościowa kobieta.

Gość Hggf

Wow ale masakra, to ze poszedl z inna zdarza sie bo po wielu latach jest rutyna, ale to ze ci opowiada ze zaluje ze jej nie zaplacil to juz dno, to zwierzanie sie tobie, ty pewnie wypytujesz i cieszysz sie jak po niej jezdzi, on w ogole powinien milczec i czuc sie winnym a ty zamiast radosci  powinnas miec wiecej dumy