Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łodzianin

Romans,sex bez zobowiązań

Polecane posty

Gość Łodzianin

Witam .Spotkam się z młoda dziewczyna z województwa łódzkiego :) Jeśli  przypadniemy  sobie do gustu chętnie na dłuższy romans .zapraszam do konwersacji :) 

Gość Julka
20 godzin temu, Gość Łodzianin napisał:

Witam .Spotkam się z młoda dziewczyna z województwa łódzkiego :) Jeśli  przypadniemy  sobie do gustu chętnie na dłuższy romans .zapraszam do konwersacji :) 

Młoda to pojęcie względne, Ile lat?

Gość Gość

No i cisza.

Gość Gość

Miałem taki sex z koleżanką w ciąży którą partner zostawił  gdy się dowiedział że będzie Ojcem!!

Spotkałem ją w Markecie i pomogłem zanieść zakupy do mieszkania.

Wypiliśmy kawę zjedliśmy kolację przy świecach i poszliśmy do łóżka. Był to cudowny sex dla nas obojga. Nigdy nie zapomnę jej uśmiechu na twarzy kiedy zakończyłem w jej wnętrzu..

Szkoda że nie jesteśmy razem bo ciągle ją kocham.

Gość Gość
14 minut temu, Gość Gość napisał:

Miałem taki sex z koleżanką w ciąży którą partner zostawił  gdy się dowiedział że będzie Ojcem!!

Spotkałem ją w Markecie i pomogłem zanieść zakupy do mieszkania.

Wypiliśmy kawę zjedliśmy kolację przy świecach i poszliśmy do łóżka. Był to cudowny sex dla nas obojga. Nigdy nie zapomnę jej uśmiechu na twarzy kiedy zakończyłem w jej wnętrzu..

Szkoda że nie jesteśmy razem bo ciągle ją kocham.

Kochałem się z kobietą  w 5-6 miesiącu ciąży. Może to dziwne ale mąż odmówił jej seksu, to była jedna z lepszych kochanek- seks odlotowy.

21 godzin temu, Gość Łodzianin napisał:

Witam .Spotkam się z młoda dziewczyna z województwa łódzkiego 🙂 Jeśli  przypadniemy  sobie do gustu chętnie na dłuższy romans .zapraszam do konwersacji 🙂

Lubię takich nieświadomych marzycieli.

😁😁😁😁

A co ty proponujesz, inaczej co ty jej dajesz.

Ona oddaje się Tobie a co Ona dostaje. Tylko proszę nie mów mi o nie zapomniałych chwilach albo o czymś marnym co masz w spodniach.

Jedynie co byś jej dał to niezobowiązce rozczarowanie i depresję.

Jak byś miał coś do zaoferowania to nie pisał byś tu. 

Jak byś miał kasę to byś bawił w najdroższym klubie

Więc mam prośbę nie pisz o niezobowiązujacym spotkaniu.

Napisz że proponujesz wyjazd na weekend z fajnymi atrakcjami, fajne wieczorne rozmowy oraz nieplanowany sex. No wiadomo za wszystko płacisz nawet jeżeli sexu nie będzie. 

Co znaczy przypadnie Ci do gustu. Nie wydaje się, że musiałoby być to obustronne uczucie?