Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam juz sił, córka w lutym skończyła 8 lat a waży 62 kg nic na nią nie działa nie wiem jak jej pomóc czy może wyrośnie z tego

Polecane posty

Gość gość

W domu jej nie daje podjadać i mamy kłódkę przy lodówce, to ona chodzi i żebrze po ludziach dosłownie albo kradnie jedzenie bez pytania, koleżanki dają jej kanapki w szkole do zjadania, prosi każdego o jedzenie i zawsze się dorwie do lodówki jak jest u kogoś. Wczoraj była u kolezanki i wyniosła od niej z domu 3 paczki makaronu i przyłapałam ją jak zalewała jedną paczkę wrzątkiem, aby jak powiedzieła "mieć cos przekąsić w nocy bo ja ja głodzę". W październiku była afera bo wyszła na przerwie do wc i ukradła ze sklepiku szkolnego parenaście pączków zamówionych na święto szkoły. Nie wiem co ja mam z nią zrobić. Prosiłam na zebraniach aby nie była dokarmiana to okazało się że kolezanki zrzucają się wspólnie i kupują jej coś bo ona mówi że ja ją głodzę!

Gość Gość

Marne prowo. Nikt sie nie nabierze. W dodatku nawet nie smieszne.

Gość blebleble

Tobie już się tak nudzi że ci na głowę siadło idź zrób coś pożytecznego a nie troluj 

Gość Gość

Gdybyś podała jakieś normalne ilości, a nie 3 paczki makaronu czy kilkanaście pączków, to może ktoś by w to uwierzył.

Gość ahoh

Pewnie prowo ale jest taka choroba gdzie człowiek non stop jest głodny, je ogromne ilości jedzenia jeżeli nie jest pilnowany, o jedzeniu myśli bez przerwy i dla jedzenia zrobi WSZYSTKO. Ale nie pamiętam jak ta choroba się nazywa.