Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dolx

Czy ktoś wziął ponownie ślub po ciężkim i długim rozwodzie?

Polecane posty

Gość Dolx

Zastanawiam się czy jesteście w stanie zaufać kolejnej osobie na tyle by wziąć z nią ślub i mieć wspólnotę. Jestem po ciężkim rozwodzie i długim podziale majątku. Mój partner chciałby wziąć ze mną ślub a ja nadal nie potrafię aż tak zaufać. Boje się powtorki, ciężko mi uwierzyć że teraz to będzie na zawsze.

Gość Ula

Hej. Jestem po tej drugiej stronie. To mój partner jest po rozwodzie i po tych wszystkich ciężkich przebojach. Oświadczył się po roku od wspólnego zamieszkania. Z poprzedniego małżeństwa ma córkę z którą ja świetnie się dogaduję. Gdy się oświadczył zapytałam czy zwariował. Powiedział że jest pewien wszystkiego co nas łączy. Więc jeśli i Ty czujesz się pewna to śmiało. Życie ma się tylko jedno. Skoro boisz się o swój majatek istnieje intercyza i wcale nie musi w dzisiejszych czasach oznaczać braku zaufania 

Pozdrawiam 

Gość Goosc

Jestem w podobnej sytuacji, z byłym mężem  jeszcze ciagamy się po sądach _śmieją się z nas znajomi że takie hobby nasze, a zaraz mam ślub z nowym partnerem. zastanawiam się cały czas czy kolejny ślub to dobra decyzja... Ale partner jest kawalerem, nie ma dzieci i chce założyć rodzinę ze mną a ja mam już odchowanego nastolatka w domu. 

Gość Dolx

Czyli chce mieć dzieci? Mój mówi że jeśli ja nie chcę to nie będziemy mieć. Ale gdybyśmy wpadli to byłby szczęśliwy. Ja nie chcę, mam już spore dzieci i nie chcę mieć kolejnych. Tym bardziej że nie czuje się już na siłach. Boje się problemów i uważam że to już nie czas na rodzenie mimo że dużo kobiet w tym wieku dopiero zaczyna.