Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

volanwwa

Czy wsadzić go za kraty ?

Polecane posty

Pomocy... zdradzał mnie chłopak, gdy ja opiekowałam się jego synem.. wczoraj go zostawiłam a chęć zemsty rośnie :( czy doniesc na niego policji (bo toczy się postępowanie) i zaraz pójdzie za kraty ? 

Proszę nie pisać, ze ma dziecko itp bo i tak się nie interesuje 

😢😢😢😢

Gość Gfffff

Za zdradę można iść do więzienia? 

Nie za zdradę. Ma sprawę, która się toczy i on jest oskarżony a nawet dwie... ale brakuje informacji, które ja mam i dowody tez.

Gość MB99

Kobieto... skąd w tobie tyle jadu? Zdradził cie, ok, nieładnie zrobił. Ale żeby go do więzienia pakować? 

To trwało 3 lata. Nie jest to pierwsza lepsza zdrada.. 3 lata czekałam na odpowiedni moment. Za wszystko co zrobiłam, pomijając fakt, ze już raz go ocalilam przed kratami... zasłużył na to, uwierz mi 

Gość Opiek

Jeśli rzeczywiście zrobił coś złego i sądzisz, że jesteś moralnie zobligowana do zgłoszenia prawdy, to wsadź go tam 

Gość Sraczko
4 minuty temu, Gość Opiek napisał:

Jeśli rzeczywiście zrobił coś złego i sądzisz, że jesteś moralnie zobligowana do zgłoszenia prawdy, to wsadź go tam 

Sam jestem ciekaw na ile pewny sa prawda,czy to w pewnym sensie sciema.

Gość Jhh

Bez przesady 

Gość Gosc
45 minut temu, volanwwa napisał:

To trwało 3 lata. Nie jest to pierwsza lepsza zdrada.. 3 lata czekałam na odpowiedni moment. Za wszystko co zrobiłam, pomijając fakt, ze już raz go ocalilam przed kratami... zasłużył na to, uwierz mi 

Sama dostaniesz grzywnę, bo w przeszlosci zatailas informacje. Poswiadczylas nieprawdę, za to też jest kara

Gość Idź jak najszybciej

Najwyżej dostanie Autorka zawiasy. Ja na twoim miejscu od razu poszłabym na policję. Niech ma nauczkę przecież sam Cie zmusił do tego.

Gość gość

Należało ci się jak sooce buda!

Przez 3 lata gziłaś się z bandziorem wiedząc że to bandzior? Pozwoliłaś żeby dalej był bandziorem i krzywdził ludzi! Jeśli dalej mu na to pozwolisz - to spotka cię jeszcze gorsza kara.

37 minut temu, Gość Idź jak najszybciej napisał:

Najwyżej dostanie Autorka zawiasy. Ja na twoim miejscu od razu poszłabym na policję. Niech ma nauczkę przecież sam Cie zmusił do tego.

Ale to już inna sprawa... sprawy. Musiałam wtedy skłamać bo mnie bił a policja nic z tym nie robiła. Zawsze był bez winy 

14 minut temu, Gość gość napisał:

Należało ci się jak sooce buda!

Przez 3 lata gziłaś się z bandziorem wiedząc że to bandzior? Pozwoliłaś żeby dalej był bandziorem i krzywdził ludzi! Jeśli dalej mu na to pozwolisz - to spotka cię jeszcze gorsza kara.

Dzięki, wiem, ze to tez moja wina. ... ze mnie 

Gość Jak wyżej już pisałam

Idź i nawet się nad tym nie zastanawiaj. Teraz możesz Ty być góra a nie on 

Gość Sraczko

No sam jestem ciekaw co i jak.Haha.Duze prawdopodobienstwo ze nic strasznie zlego nie ma a to zwykla gra i manipulacja.W kazdym badz razie tak czy siak nic dobrego na mnie tutaj nie czeka.WIem lepiej.

1 godzinę temu, Gość Sraczko napisał:

No sam jestem ciekaw co i jak.Haha.Duze prawdopodobienstwo ze nic strasznie zlego nie ma a to zwykla gra i manipulacja.W kazdym badz razie tak czy siak nic dobrego na mnie tutaj nie czeka.WIem lepiej.

Zdziwił byś się naprawdę. Odbiorą mu dziecko i pójdzie na kilka lat. Tym bardziej ze ma zawiasy