Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anaa

Mój brat jest metalem i dlatego nigdy nie miał dziewczyny

Polecane posty

Gość Anaa

Tłumaczył mi, że dziewczyn w jego klimatach jest garstka, a  zwykłe dziewczyny nie chcą metalowców. Czy to prawda? A może coś kręci? Martwię się o niego, bo całe życie jest sam, a jest już po trzydziestce. Jak tak dalej pójdzie, zostanie pierwszym starym kawalerem w rodzinie 😞 

Gość Kobiety:)
3 minuty temu, Gość Anaa napisał:

Tłumaczył mi, że dziewczyn w jego klimatach jest garstka, a  zwykłe dziewczyny nie chcą metalowców. Czy to prawda? A może coś kręci? Martwię się o niego, bo całe życie jest sam, a jest już po trzydziestce. Jak tak dalej pójdzie, zostanie pierwszym starym kawalerem w rodzinie 😞 

To w czymś przeszkadza? 

Gość Monika

To nie przez to, moj brat tez byl metalem, a mial duzo dziewczyn :)

Tyle, że teraz juz nosi sie normalnie :)

Gość Gość

Dla metala na partnerkę to tylko jakaś szatanówa. Innej opcji nie ma 😄

Ja zawsze lubiłam metali z długimi włosami, tylko takich szukałam. Ja też siedziałam w takich klimatach, ale potem zmieniłam styl na zwykły. Może niech szuka nie tylko dziewczyn w tych klimatach. Może niech szuka w internecie, tam najłatwiej, albo na koncertach.

30 minut temu, Turboczort napisał:

Ja zawsze lubiłam metali z długimi włosami, tylko takich szukałam. Ja też siedziałam w takich klimatach, ale potem zmieniłam styl na zwykły. Może niech szuka nie tylko dziewczyn w tych klimatach. Może niech szuka w internecie, tam najłatwiej, albo na koncertach

Ja też uwielbiam metali.

Mój były mąż do dzisiaj gra w kapeli metalowej obecny dalej  nosi włosy do pasa.