Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Mam rocznikowo 30 i jestem wykształconym nikim, co moge zrobic jeszcze?

Polecane posty

Gość gosc

Wszyscy znajomi mają ze mnie brechte ale pewnie ale przy mnie tego nie okazują, niedawno stracilem kolejną prace, nie mam prawka, i nie zagaduje do dziewczyn bo cos mi w bani sie zrobilo ze kiedys se wmówilem ze to bezczelnosc zagadywac a szkoda bo wiele mi sie podoba, np.jedna co tydzien jest na drodze krzyzowej ale ona wraca z kolezanką zawsze, do tego przewalilem na hazardzie wiekszosc kasy a wypłate dostane z ostatniej pracy dopiero za 2 tygodnie, jestem z najwiekszego miasta podkarpacia.

Oczywiscie mieszkam z rodzicami, 2 kierunki zrobione 8 lat w sumie studiów.

Co robic?

No znajdź nową pracę, może wyprowadź się z domu jeśli mieszkając z rodzicami nie czujesz się samodzielny

Gość Gopnik
4 minuty temu, Leżaczek napisał:

Ja mam podobnie i gram w gry ps4

To rusz tyłek spod monitora i pobiegaj

15 minut temu, Gość gosc napisał:

Wszyscy znajomi mają ze mnie brechte ale pewnie ale przy mnie tego nie okazują, niedawno stracilem kolejną prace, nie mam prawka, i nie zagaduje do dziewczyn bo cos mi w bani sie zrobilo ze kiedys se wmówilem ze to bezczelnosc zagadywac a szkoda bo wiele mi sie podoba, np.jedna co tydzien jest na drodze krzyzowej ale ona wraca z kolezanką zawsze, do tego przewalilem na hazardzie wiekszosc kasy a wypłate dostane z ostatniej pracy dopiero za 2 tygodnie, jestem z najwiekszego miasta podkarpacia.

Oczywiscie mieszkam z rodzicami, 2 kierunki zrobione 8 lat w sumie studiów.

Co robic?

Hahaha ale student masakra. Przede wszystkim trzeba przyjąć los jakim jest i pracować dalej. Może w przyszłości ci sie uda to nadrobić:D