Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego

Zareczona dziewczyna daje lekkie sygnaly zainteresowania

Polecane posty

Gość Dlaczego

Co byście robili? Nie chce brać się za zajęte dziewczyny bo wiem że potem ze mną może być tak samo. Ona jest zareczona... nie wiem może stwierdziła że nie pasują do siebie  z chłopakiem? Nie wiem jak to wygląda ze strony dziewczyn  i dlatego liczę na odpowiedzi kobiet

Gość gosc

Ale o co pytasz... No jest głupią pinda. Niech ona bierze odpowiedzialność za to co robi i ciebie w to nie miesza. Właściwie o co pytasz i po co. Czego nie wiesz. Co chcesz zrobić? Jesteś aż takim desperatem?

7 minut temu, Gość Dlaczego napisał:

Co byście robili?

Kumpel mi tu podpowiada, że on by ''zignorował zajętą desperatkę''... ale chyba tylko chce się pokazać ;p W każdym razie, jeśli kobieta stwierdziła, że facet jej nie odpowiada, powinna i zerwać zaręczyny i dopiero wtedy rozglądać się za innymi. Jakąkolwiek decyzję podejmiesz pamiętaj, że - faktycznie - ewentualny dowód braku uczciwości i wierności już otrzymałeś i dokładnie tak samo może ona postąpić z Tobą w przyszłości. A na marginesie, może podoba CI się, przez co mylnie odczytujesz jej uprzejmość jako zainteresowanie?

Gość gosciowka

A jakie to sygnaly? Bo moze jest poprostu mila, a ty sobie nie wiado co wyobrazasz...

Gość Dlaczego
19 minut temu, Nenesh napisał:

Kumpel mi tu podpowiada, że on by ''zignorował zajętą desperatkę''... ale chyba tylko chce się pokazać 😜 W każdym razie, jeśli kobieta stwierdziła, że facet jej nie odpowiada, powinna i zerwać zaręczyny i dopiero wtedy rozglądać się za innymi. Jakąkolwiek decyzję podejmiesz pamiętaj, że - faktycznie - ewentualny dowód braku uczciwości i wierności już otrzymałeś i dokładnie tak samo może ona postąpić z Tobą w przyszłości. A na marginesie, może podoba CI się, przez co mylnie odczytujesz jej uprzejmość jako zainteresowanie?

Patrząc na zachowanie dziewczyn które boją się zostać same może po prostu z nią jest tak samo? Po co ma zerwać zaręczyny i ryzykować że zostanie sama przecież wszyscy dobrze wiemy że kobieta nie puści gałęzi dopóki nie chwyci drugiej

6 minut temu, Gość gosciowka napisał:

A jakie to sygnaly? Bo moze jest poprostu mila, a ty sobie nie wiado co wyobrazasz...

Dotyk

Gość gosc

ja te trzymanie kilku gałęzi naraz obserwuję tylko u kolesi 😮  Komu potrzebny człowiek bez charakteru lub taki który woli być z bylejakim związku aby być i boi się być sam. Ja z takimi ludźmi się nie kumam bo widać że coś z nimi nie tak, a wy róbcie jak chcecie tylko liczcie się z konsekwencjami zawirowań jakie mogą wystapić i tyle... A autor ma mentalność dziecka i pyta co ma zrobić 😮 widocznie jest taki sam jak ona skoro się nad tym zastanawia, szkoda pisać właściwie 

Gość gosc

tzn.? jak Ciebie dotyka? 

Gość gosciowka

Aaa, wiem, szla obok ciebie i dotknela cie ramieniem. 

Gość Spoko kolo

Ja bym puknął i poczekał na rozwój wydarzeń. Seks to nie ślub i zobowiązania. Tylko uwaga na desperatki co to za berdzo się zadużą i potem spokoju nie dają.