Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alice

Relacje mojego faceta z moją przyjaciółką

Polecane posty

Gość Alice

Nie wiem czy powinnam być zazdrosna. Od niedawna jestem z chłopakiem, z którym znam się jakiś czas. Poznałam go z moją przyjaciółką rok temu. Mamy wspólnych znajomych i często spotykamy wszyscy razem grupką. On pisze z moją przyjaciółką często, czasami nawet codziennie, głównie są to tylko żarty, glupoty, ale jednak mają częsty kontakt. Czasami po pracy zajeżdża pod jej klatkę na papierosa. Ostatnio akurat bylam u niej gdy napisał do niej żeby wyszła zapalić i nie wiedział, że u niej jestem, nie był jakoś specjalnie zaskoczony. Ale fakt że równie dobrze mógł napisać do mnie zeby sie zobaczyć na te 5 min. Gdy jesteśmy sam na sam mówi o niej w sposób neutralny czasem nawet trochę negatywny w temacie niektórych jej zachowań np ze nie należy do osób specjalnie inteligentnych. Znajomi mówią że widzą po nim jak jest we mnie zakochany, moja przyjaciółka też twierdzi że on poza mną nie widzi świata. Ostatnio siedzielismy u niej we trójkę, było późno więc chciałam do domu a oni na kilka minut zostali jeszcze sami, nie miałam z tym problemu było to dla mnie normalne. Jednak zastanawiam się czy nie powinnam zacząć coś robić i czy ich relacja jest całkowicie normalna, ponieważ ja do naszych wspólnych kolegów nie piszę żeby spotkać się na "fajka po pracy". 

Gość Gość

Uważaj , są za blisko. Facet w związku nie powinien być tak blisko z inną kobietą. Jak chce przyjaźni to niech sobie znajdzie kumpla, faceta a nie kobietę .

Gość lila

Że mu się chce... Jakąś mu lukę zapełnia, skoro go do niej ciągnie. Spróbuj i ty mieć takiego kogoś (choćby był wymyślony) zobaczysz jak zareaguje.

Gość Gość
46 minut temu, Gość Gość napisał:

Uważaj , są za blisko. Facet w związku nie powinien być tak blisko z inną kobietą. Jak chce przyjaźni to niech sobie znajdzie kumpla, faceta a nie kobietę .

Dokładnie. Nie wierze ze nic nie ma miedzy nimi...nie bądź naiwna. Lepiej przejrzyj jego telefon, wiadomości z nią, możesz się zdziwić...

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dokładnie. Nie wierze ze nic nie ma miedzy nimi...nie bądź naiwna. Lepiej przejrzyj jego telefon, wiadomości z nią, możesz się zdziwić...

No właśnie. A jeżeli nawet jeszcze nic między nimi nie ma to takie częste przebywanie ze sobą może zrodzić uczucie z jednej lub z drugiej strony albo z obu.