Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinga

Czy w wieku 22 lat warto zacząć studia?

Polecane posty

Gość Gość

Oczywiście. I w tym wieku jak najbardziej dzienne. Co chcesz studiować?

Gość Kinga
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zawsze chciałam studiować biologię, ale niestety nie pozwoliły mi na to problemy zrowotne. Piszę w tym roku ponownie maturę, żeby poprawić sobie wynik, ale wciąż się zastanawiam czy nie będę pośmiewiskiem ze względu na swój wiek.

Gość Kinga
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zawsze chciałam studiować biologię, ale niestety nie pozwoliły mi na to problemy zrowotne. Piszę w tym roku ponownie maturę, żeby poprawić sobie wynik, ale wciąż się zastanawiam czy nie będę pośmiewiskiem ze względu na swój wiek.

Gość gosc

Warto. Jesteś w idealnym wieku na rozpoczęcie studiów. Idź teraz bo za kilka lat będziesz żałować.

Gość Ewa

Za 10 lat bedziesz zalowac,ze tego nie zrobilas.

I najgorsza rzecza jaka mozesz zrobic to patrzec co pomysla inni.

Inni nie przezyja Twojego zycia.

Jestem mlodziutka osoba.

Walcz o siebie

Powodzenia

Gość Gość

Jakim pośmiewiskiem ?! Przecież w wieku 22 lat nie odstajesz wyglądem od 19-to i 20-latkow, którzy zaczynają studia tuż po maturze. Nie musisz się nikomu chwalić ile masz lat. A nawet gdybyś się przyznała do swojego wieku to nikt by się nie śmiał . Oczywiście, że realizuj swoje marzenia, dzięki studiom może będziesz miała ciekawą pracę, która cię będzie pasjonowac i w której będziesz się spełniać . Po biologii może chciałabyś pracować naukowo?

Gość Gość

Tak więc Kinga ucz się pilnie do tej matury, która chcesz poprawiać i od października jesteś studentką . Na pewno ci się uda!

Gość Człowiek nikt

Tylko nie zostań bezrobotną po biologii tak jak ja. ;(

Gość Człowiek nikt

Ja zacząłem studia na biologii jak miałem 21 lat, a miałem kolegów co byli jeszcze starsi. Na moim wydziale aktualnie studiuje Kasia Gandor która też 2 lata później zaczęła studia. Prowadzi własny kanał na YT. 

Gość Jaaa

Nigdy tak nie myśl! O matko, 22 lata to lepszy wiek niż 19 nawet. Często ludzie po maturze idą na byle jakie studia by tylko studiować. 

Jeżeli stresujesz się wiekiem. To mój kolega po prawie 5 latach został wyrzucony z seminarium i zaczął biologię (bio plus chem) w wieku 24 lat. 

Gość gość

Nie warto studia to strata czasu

Gość ...

U mnie w grupie (I rok) są osoby, które mają 22 lata, a nawet trochę więcej i nikt ich nie wyśmiewa.

Gość Luna

Dziewczyno czym ty się przejmujesz, w obecnych czasach to abstrakcyjny problem. Byłam na różnych uczelniach (także poza Polską) i zawsze miałam ludzi w różnym wieku, nawet mam kolegę który zaczął po 30 studia i poszedł na przysięgłego, był ze mną na roku jak ja drugi kierunek zaczęłam mając 24. Nie było widać żadnej różnicy pomiędzy studentami, także na luzie w rozpiętej bluzie idź na co chcesz, byle mieć finanse na studiowanie bo jedynym problemem jest kasa często.

Gość Gość
26 minut temu, Gość gość napisał:

Nie warto studia to strata czasu

Bez studiów to potem sprzątanie lub kasa w markecie za najniższą krajową. Nie każdy chce tak żyć . No chyba, że się ma pomysł i środki na otwarcie własnego biznesu. Poza tym studia to nie tylko nauka, ale też poznawanie nowych ludzi, zawieranie przyjazni na wiele lat albo i na całe życie , imprezy, różne wypady, wyjazdy.

Gość Luna

Co do znanych osób, ja dzięki studiom poznałam Laskę z Chłopaki nie płaczą 😛 ziomek jest tak samo wyluzowany jak w tym filmie