Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

CZAICIE TO ŻE NAUCZYCIELE OD 2023 ROKU BĘDĄ ZARABIAĆ 8800 ZŁ BRUTTO MIESIĘCZNIE? PRZECIEŻ TO SIĘ W PALE NIE MIEŚCI JAKIE HAJSY ONI MAJĄ TERAZ A BĘDĄ MIELI JESZCZE WIĘKSZE

Polecane posty

Gość Gość

Ledwo pierdneli a rząd już im daję a zwykły Kowalski to już się nie liczy i musi zapierdzielać ze dwa koła brutto, czemu gnoje chociaż pensji minimalnej nie podniosą do 3000-3500 brutto, Ważne że tylko tej budżetówce dupy pasą

Przypomina mi się scena z w serialu świat według Kiepskich jak Ferdek startował do sejmu i na spotkanie przedwyborcze jakiś koleś się pyta go, Panie przewodniczący A jak będzie po wyborach, Ferdek mówi super będzie potem będziemy mieli wszystkiego, na co wyborca pyta: no a jeśli będzie źle? A Ferdek mówi: to na pewno nie nam ha ha ha! 

Tak samo jest z dzisiaj Ważne że władza i cała budżetówka za którą władza kupuje głosy w wyborach mają dostatek i doją kupę pieniędzy, a zwykły niewolnik Kowalski to niech tam zapieprza za najmniejsze grosze i niech zdycha pod płotem, bo nikogo nie interesuje...

Gość Gość

Jak nauczyciele w 2024 będą zarabiali 8800zł to zwykły Kowalski będzie zarabiał 1200zeta 

Gość marawstala

Jak pracowalam w szkole to na rękę miałam niewiele ponad 1700 zl : ) 

3 minuty temu, marawstala napisał:

Jakiego przedmiotu uczyłaś?

Gość marawstala
Przed chwilą, asiutka99 napisał:

Jakiego przedmiotu uczyłaś?

W szkole podstawowej i gimnazjum uczylam plastyki, techniki, zajęć artystycznych... 

Gość Arja

To ci akurat  “Kowalski“ starczy dla plebana na tace:) 

Gość Amela

Skąd to info? 3 krotnie im podniosą pensje? 🙂 nie słuchajcie bzdur, ktoś sobie jaja robi. 

Gość Amela

Z resztą kto ci zabronił być nauczycielką? Teraz ból odbytnicy? 🙂 niech mają, na moje za uzeranie się z pół...ami i gowniarzami za 10 k bym nie poszła 

Gość Amela

A kupowanie głosów to akurat 500+ i 13stka dla emerytów. 

Nauczycielom podnieśli o 15% od września ale nauczyciele i tak nie chcą tego. 

Gość Gość
10 minut temu, Gość Amela napisał:

Z resztą kto ci zabronił być nauczycielką? Teraz ból odbytnicy? 🙂 niech mają, na moje za uzeranie się z pół...ami i gowniarzami za 10 k bym nie poszła 

Robią za 5000 im źle, tak samo jak ty mi mówisz aktami broni być nauczycielem, to ja mówię do nich A kto wam każe być nauczycielem? Jak wam nie pasują aktualne warunki to się zwolnić i do widzenia, szukajcie sobie innej roboty idźcie na kasę do Biedronki czy do Lidla, załóżcie własne firmy róbcie co chcecie ale nie, te darmozjady potrafię jedynie strajkować i żądać, niech się jeden z drugim zwolnij z nauczycielstwa jak mu tak źle, niech się przebranżowia i koniec

Gość Gość
13 minut temu, Gość Amela napisał:

Skąd to info? 3 krotnie im podniosą pensje? 🙂 nie słuchajcie bzdur, ktoś sobie jaja robi. 

11 minut temu, Gość Amela napisał:

Leciało dzisiaj na pasku cały dzień na TVP info że 8800 od 2023 roku

Gość Amela

Chwila, chwila... A promowanie i siła dla wszystkich jest ok zamiast dobre zarobki dla tych którzy uczą przyszłe pokolenie? Wysokie zarobki to nauczyciele zaczną przykładać się do pracy. Lepiej niech dostają nauczyciele i inni wykształceni niż niz zwykle Kowalskie, wtedy zwykle Kowalskie będą chcieli się rozwijać i uczyć. Logiczne? 

Gość Amela

Wierzysz TVP? 🙂 przecież tam zawsze przesadzaja. A nawet jeśli to dostaną wyjlawlifikowani nauczyciele czyki nie wszyscy a 5500 na rękę po tylu latach nauki (studia i dalszą nauka) to uczciwe. Nie rozumiem oburzenia 

Gość PRAWILNY
47 minut temu, Gość Gość napisał:

Ledwo pierdneli a rząd już im daję a zwykły Kowalski to już się nie liczy i musi zapierdzielać ze dwa koła brutto, czemu gnoje chociaż pensji minimalnej nie podniosą do 3000-3500 brutto, Ważne że tylko tej budżetówce dupy pasą

Przypomina mi się scena z w serialu świat według Kiepskich jak Ferdek startował do sejmu i na spotkanie przedwyborcze jakiś koleś się pyta go, Panie przewodniczący A jak będzie po wyborach, Ferdek mówi super będzie potem będziemy mieli wszystkiego, na co wyborca pyta: no a jeśli będzie źle? A Ferdek mówi: to na pewno nie nam ha ha ha! 

Tak samo jest z dzisiaj Ważne że władza i cała budżetówka za którą władza kupuje głosy w wyborach mają dostatek i doją kupę pieniędzy, a zwykły niewolnik Kowalski to niech tam zapieprza za najmniejsze grosze i niech zdycha pod płotem, bo nikogo nie interesuje...

Won lewacka gnido.

Gość Gość
10 minut temu, Gość Gość napisał:

Robią za 5000 im źle, tak samo jak ty mi mówisz aktami broni być nauczycielem, to ja mówię do nich A kto wam każe być nauczycielem? Jak wam nie pasują aktualne warunki to się zwolnić i do widzenia, szukajcie sobie innej roboty idźcie na kasę do Biedronki czy do Lidla, załóżcie własne firmy róbcie co chcecie ale nie, te darmozjady potrafię jedynie strajkować i żądać, niech się jeden z drugim zwolnij z nauczycielstwa jak mu tak źle, niech się przebranżowia i koniec

Tak jest! Te lenie tylko żądać potrafią

Gość Amela

Obyty was bolą 9 nauczycieli a ogarnijcie ile zarabiają w sejmie, Senacie, biurach rządowych i agencjach spółek państwa. To jawna defraudacja pieniędzy podatników czyli naszych. Ale o tym w TVP nie mówią xd

Gość Gość
12 minut temu, Gość Gość napisał:

Faktycznie takiemu jak ty nauczyciel nigdy nie był potrzebny, a szkoła mogłaby w ogóle nie istnieć

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Faktycznie takiemu jak ty nauczyciel nigdy nie był potrzebny, a szkoła mogłaby w ogóle nie istnieć

Rozumiem że jakiś belfer się odezwał, prawda boli to trzeba wyzywać tak? 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Rozumiem że jakiś belfer się odezwał, prawda boli to trzeba wyzywać tak? 

Nie jestem belfer, nawet nie mam w rodzinie nauczyciela ale są nauczyciele których pamiętam do dziś .

Gość Amela

Dobra dobra. Idź na 8 godzin, 5 dni w tygodniu uczyć paskudztwa w wieku 13-15 lat, po lekcjach masz do sprawdzenia kartkówki , przygotować sprawdzian, sprawy wychowawcze itd. Serio myskisz że nauczyciel pracuje od 8 do 15 to jesteś w błędzie a praca nie łatwa. 5500 na rękę dla nauczycieli w szkołach średnich jest ok bo więcej godzin, więcej materiału i przygotować do matur. Ci od klas 6-8 dostaną 70% tej pensji co nauczyciel z liceum. No czy to dużo? 

Gość Smakosz
1 godzinę temu, marawstala napisał:

Marzy mi się sex z tobą co mogę zrobić żebyś została moją dziewczyną ?

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Amela napisał:

Dobra dobra. Idź na 8 godzin, 5 dni w tygodniu uczyć paskudztwa w wieku 13-15 lat, po lekcjach masz do sprawdzenia kartkówki , przygotować sprawdzian, sprawy wychowawcze itd. Serio myskisz że nauczyciel pracuje od 8 do 15 to jesteś w błędzie a praca nie łatwa. 5500 na rękę dla nauczycieli w szkołach średnich jest ok bo więcej godzin, więcej materiału i przygotować do matur. Ci od klas 6-8 dostaną 70% tej pensji co nauczyciel z liceum. No czy to dużo? 

Powiedziałem wyżej już, jak nie pasują takie warunki to się zwolnić i szukać innej pracy. Czemu jakąś normalnym szarym obywatelem nikt się nie przejmuję tylko każe mu się przebranżowić i szukać innej roboty, a nad darmozjadami nauczycielami obibokami spijającymi kawki trzeba się litować tak? Nie! Nie pasuje to się zwolnij, znajdzie się mnóstwo innych chętnych na twoje miejsce którzy z pocałowaniem ręki wezmę tą pracę

Gość Amela

Nauczyciel ma przepieprzona pracę, ale to Polska, ktoś dostaje a ja nie to robię awanturę o kupowanie głosów bo przecież 500+ i 13stka nie jest kupowaniem głosów. Kochani, głupi, nieoczytany, nie wykształcony elektorat łatwo kupić... Smutne czasy. 

Gość PRAWILNY

Najwięcej jak zwykle mają do powiedzenia bezrobotni.

Gość Amela

To na bank jakiś troll sobie jaja robi ale ok, będę twarda i utrzymam pozycję. 

Nie wiem do jakiej szkoły chodziłeś chodziłaś ale u mnie w szkole nie tylko pili kawę, uczyli nas a ilość materiału nie była mała.

Wielu nauczycieli zmieniło pracę że względu na zarobki i widać poziom matur jak się zmniejszył, teraz nawet matematykę chcą wykreślić.

I nauczyciel zaraz po gimnazjum czy podstawówce nie uczy, musi mieć studia, wiele innych egzaminów to naprawdę lata nauki. 

Gość ann

A gawiedź daje się wciągnąć w pyskówkę. Przecież o to rządzącym chodzi, żeby znów skłócić Polaczków, Łatwiej będzie rządzić!

Ale taki Kowalski to nawet się nad tym nie zastanawia, bo po co. Poddaje się bezwolnie tej telewizyjnej papce podanej na tacy. Leniwie się poddaje.I robi się nagonkę albo na górników, albo stoczniowców, pielęgniarki, policjantów. Jakoś nie wywołuje oburzenia kolejna afera, podwyżki wojskowe, adwokackie czy zarobki lekarzy do których trzeba chodzić prywatnie, bo inaczej nie można. Zastanówcie się ludziska o co w tym wszystkim naprawdę chodzi i dajcie spokój. Życie jest takie krótkie, że nie warto innym życzyć źle, bo to wraca do nadawcy.

Gość Gość

Beznadziejni nauczyciele.....

Szkoda,  że wszystkie Sebixy i Karyny które tak twierdzą,  nie korzystają z edukacji prywatnej;)

Przecież ich pociechy się marnują w tak kiepskim towarzystwie 😂

Gość Amela

Potrafią tylko muszą trzymać się materiału, ktore zatwierdza ministerstwo a program nauczania w Polsce jest fabryką ...i. Maturę zdasz chodząc tylko na lekcję i jeżdżąc na trójkach bo tyle z samych lekcji zapamietasz a poziom matur sami wiecie... 

Gość Gość

Amela nauczycielko za dychę propagandzistko jedna wyginaj z tego tematu