Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniek

roznica wieku w zwiazku

Polecane posty

Gość maniek

bylem zonaty mam corke z 1 zwiazku ize znalem od dziecka byla moja sasiadka i kolezanka cork izaczelismy krecic ze soba jak skonczyla 15 lat to ja wprowadzilem ja w tajniki seksu wielokrotnie staralem sie to zakonczyc jednak ona nie dala za wygrana dzis jest od 10 lat moja zona mamy 3 wspanialych dzieciakow wiec wszystko jest mozliwe dodam ze ona ma dzis 30 lat ja 50 a jak jest u was z roznica w zwiazku

Gość kmr
1 godzinę temu, Gość maniek napisał:

bylem zonaty mam corke z 1 zwiazku ize znalem od dziecka byla moja sasiadka i kolezanka cork izaczelismy krecic ze soba jak skonczyla 15 lat to ja wprowadzilem ja w tajniki seksu wielokrotnie staralem sie to zakonczyc jednak ona nie dala za wygrana dzis jest od 10 lat moja zona mamy 3 wspanialych dzieciakow wiec wszystko jest mozliwe dodam ze ona ma dzis 30 lat ja 50 a jak jest u was z roznica w zwiazku

Ja 18, a mój partner, wkrótce narzeczony 47.

Gość maniek

i tak trzymac

Gość Gość

Byłam w związkach z partnerem w mojej kategorii wiekowej. Lecz byli oni egoistami myśleli tylko o sobie. Miałam przyjaciela starszego o 13 lat na którego zawsze mogłam liczyć.

Związałam się z nim i od 7 lat jestem szczęśliwą kobieta. Dla mnie to nie przeszkoda starszy partner!