Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dragon

Kobiety nie potrafią kochać szczerze ;))

Polecane posty

Gość gosc

takie wnioski mogą mieć tylko mężczyźni ,na których kobiety się "zawiodły" 

ciężko zaufać ,jak się wie,że każdy facet to praktycznie oszust

Gość zalosni faceci

faceci olewaja porzadne kobiety, ktore kochaja ich tylko po to by czekac na modelke ktora wyglada 10/10 i potem zdziwieni ze ich nie kocha

Gość gosc

mnie dwoch odrzucilo, ktorych prawdziwie kochalam, a potem jeden z nich zostal starym zrzedliwym kawalerem i biadoli ze nie ma juz kobiet a drugi znalazl sobie ladniejsza laske, ktora go potem zdradzila z innym, to typowe zachowanie wsrod facetow, ale facetom to nie przeszkadza, oni wola miec ksiezniczkowatego lachona niz porzadna kobiete, grunt by inni faceci wygladu lachona zazdroscili

Gość chlopy nie uzywaja mozgu
1 godzinę temu, Gość Dragon napisał:

🙂

chlopy sa sami sobie winni, ze kobiety z ktorymi sa ich nie kochaja

Gość gosc

zrzedliwe chlopy z tego forum to ci co odrzucili porzadne kobiety bo czekaja na modelki 10/10

Gość 1⃣2⃣3⃣
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

mnie dwoch odrzucilo, ktorych prawdziwie kochalam, a potem jeden z nich zostal starym zrzedliwym kawalerem i biadoli ze nie ma juz kobiet a drugi znalazl sobie ladniejsza laske, ktora go potem zdradzila z innym, to typowe zachowanie wsrod facetow, ale facetom to nie przeszkadza, oni wola miec ksiezniczkowatego lachona niz porzadna kobiete, grunt by inni faceci wygladu lachona zazdroscili

Trafiłaś na  wyjątkowych oni chcieli lachona i widocznie nie brali za taką. 

Gość 1⃣2⃣3⃣

Chciała? to byś była lachoniem?,  tak  tak nie dobrze, jeszcze gorzej 😉

Gość gosc
5 minut temu, Gość 1⃣2⃣3⃣ napisał:

Trafiłaś na  wyjątkowych oni chcieli lachona i widocznie nie brali za taką. 

nie trafilam na wyjatkowych, teraz kazdy facet jest taki sam i leci tylko na wyglad

kazdy facet teraz chce lachona, ktory tylko wyglada, a jak nie wyglada idealnie to bycie porzadna nic nie da,

faceci nie szukaja porzadnych kobiet tylko wygladajacych, a potem maja pretensje do cale swiata, ze lachon nie jest porzadny

Gość 1⃣2⃣3⃣
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

nie trafilam na wyjatkowych, teraz kazdy facet jest taki sam i leci tylko na wyglad

kazdy facet teraz chce lachona, ktory tylko wyglada, a jak nie wyglada idealnie to bycie porzadna nic nie da,

faceci nie szukaja porzadnych kobiet tylko wygladajacych, a potem maja pretensje do cale swiata, ze lachon nie jest porzadny

Zdrowe osobniki mają to do siebie o siebie dbają. 

Chore nie dbają o siebie,  każdy  w życiu ma tak,  jak sobie na to zasłużył. 

Gość Gość

Kochać to może potrafią ale rozmawiać to już na pewno nie. Rodzi się w głowie takiej Pani jakiś problem. Można by go tak, na prawdę rozwinąć w 5 minut ale ona woli chodzić z tą myślą przez tydzień, dwa, miesiąc. Aż nagle, to ze założyłeś granatową koszulkę na kolację u jej rodziców, przeradza się w brak szacunku dla osób, które ją wychowały, to staje się nienawiścią do jej matki itp.- To wszystko oczywiście musi być prawda bo przecież miesiąc o tym myślała nie? Gdyby to nie była prawda, to przecież tyle czasu by jej to po głowie nie chodziło co? I chu* awantura, dym, płacz, krzyk i jazda xD Tak to wygląda z tą kobiecą miłością xD 

Gość śmiechnę sę
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Kochać to może potrafią ale rozmawiać to już na pewno nie. Rodzi się w głowie takiej Pani jakiś problem. Można by go tak, na prawdę rozwinąć w 5 minut ale ona woli chodzić z tą myślą przez tydzień, dwa, miesiąc. Aż nagle, to ze założyłeś granatową koszulkę na kolację u jej rodziców, przeradza się w brak szacunku dla osób, które ją wychowały, to staje się nienawiścią do jej matki itp.- To wszystko oczywiście musi być prawda bo przecież miesiąc o tym myślała nie? Gdyby to nie była prawda, to przecież tyle czasu by jej to po głowie nie chodziło co? I chu* awantura, dym, płacz, krzyk i jazda xD Tak to wygląda z tą kobiecą miłością xD 

I dobrze wam tak! Im więcej takich skrzywdzonych wyrośniętych niedojrzałych chłopczyków tym lepiej! Niech się nauczą, co to znaczy prawdziwie kogoś kochać. To też znaczy akceptować wady tej drugiej osoby i jej chore jazdy. Ale za to lachon u boku więc można przed kumplami zrobić ''pokazówkę'' ;] A za zamkniętymi drzwiami awantury, dym, płacz, krzyk i jazda 😉 A dobrze wam tak ! 😄

Gość śmiechnę sę
13 minut temu, Gość Gość napisał:

I dobrze wam tak! Im więcej takich skrzywdzonych wyrośniętych niedojrzałych chłopczyków tym lepiej! Niech się nauczą, co to znaczy prawdziwie kogoś kochać. To też znaczy akceptować wady tej drugiej osoby i jej chore jazdy. Ale za to lachon u boku więc można przed kumplami zrobić ''pokazówkę'' ;] A za zamkniętymi drzwiami awantury, dym, płacz, krzyk i jazda 😉 A dobrze wam tak ! :D 

Gość sami sobie winni

faceci mozgu nie uzywaja albo go nie maja

jak sobie wybieraja to tak pozniej maja

Gość ...
1 godzinę temu, Gość zalosni faceci napisał:

faceci olewaja porzadne kobiety, ktore kochaja ich tylko po to by czekac na modelke ktora wyglada 10/10 i potem zdziwieni ze ich nie kocha

Nieprawda. Ja szukam porządnej, niekoniecznie piękności.

1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Kochałaś ich, bo byli przystojni, prawda? Gdybyś zakochała się w normalnym mężczyźnie, to on odwzajemniłby twoje uczucia.

57 minut temu, Gość gosc napisał:

zrzedliwe chlopy z tego forum to ci co odrzucili porzadne kobiety bo czekaja na modelki 10/10

Nie odrzuciłem żadnej kobiety, to one odrzucały mnie, bo nie chcą porządnego mężczyzny, tylko modela 10/10.

45 minut temu, Gość gosc napisał:

Facet może i tak, mężczyzna nie.

Gość taka prawda

Kobiety nie potrafią kochać szczerze ;))

x

Poniewaz ciebie zadna nie pokochala nie znaczy,ze nie potrafia :)

Nigdy nie znajdziesz kobiety bo jestes tepym brzydkim spaslakiem ze s p i e r d o l e n i e m umyslowym i zawsze bedziesz sam :)

Gość śmiechnę sę hahaha
12 minut temu, Gość sami sobie winni napisał:

faceci mozgu nie uzywaja albo go nie maja

jak sobie wybieraja to tak pozniej maja

Lubią być po prostu krzywdzeni przez kobiety 😉 Mi tam ich wcale nie żal a wręcz bawi mnie to i śmieszy 🙂 Karma do nich wtedy wraca jak bumerang a to dla mnie najlepsza frajda patrzeć na takich "smutnych skrzywdzonych frajerków" którzy zamiast czuć sercem czuli chuć pe/ni/sem 😄

Gość Gość.
5 godzin temu, Gość gosc napisał:

Nie kręcą mnie laski 10/10. Wszystkie moje partnerki uważałem za właśnie takie laski choć nie mieściły się zupełnie w tych przyjętych powiedzmy kanonach. Problemem jest moim zdaniem coś innego. To, że lubię gotować, sprzątać i nie udaje mega samca alfa bo uważam to za ...izm. Również nie pije alkoholu. Jak mam problem to mówię, że mam problem jak źle się czuje to mówię, że źle się czuje, proste. Większość kobiet niestety lubi facetów, przez których mogą sobie popłakać, o których mogą się pomartwić... bo ojeny gdzie on poszedł co on robi? Gdy ktoś stara się być zwyczajnie w porządku, dzieli obowiązki domowe itp. to jego atrakcyjność spada. 

5 godzin temu, Gość śmiechnę sę napisał:

I dobrze wam tak! Im więcej takich skrzywdzonych wyrośniętych niedojrzałych chłopczyków tym lepiej! Niech się nauczą, co to znaczy prawdziwie kogoś kochać. To też znaczy akceptować wady tej drugiej osoby i jej chore jazdy. Ale za to lachon u boku więc można przed kumplami zrobić ''pokazówkę'' ;] A za zamkniętymi drzwiami awantury, dym, płacz, krzyk i jazda 😉 A dobrze wam tak ! 😄

Kochać kogoś to też znaczy pracować nad sobą i starać się być lepszym człowiekiem. Jakbyś była taka super dojrzała to zdawałabyś sobie sprawę, że po kilku latach różowe okulary spadają z nosa. Jak już spadną to bez rozmowy i komunikacji nie osiągniecie w tym związku nic. 

Gość gosc

leca na dzifffki a potem sie dziwia ze ich nie  kochaja

Gość ...
2 godziny temu, Gość gosc napisał:

leca na dzifffki a potem sie dziwia ze ich nie  kochaja

Mężczyźni nie lecą na dzivvki, tylko na normalne, skromne kobiety.