Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutaAgatha

Czy on ze mną zrywa czy o co mu chodzi?

Polecane posty

Gość Figa
30 minut temu, Gość gość napisał:

A niby po co ma się nim spotykać  tracić czas na kolesia ktory sam nie wie czego chce? Ma znosić jego namowy na seks? przecież jak on się dowie ze maja się dalej spotykać ale już bez seksu to sam zrezygnuje ze spotkań?

Nie ma tracić czasu bo jej pasował jako człowiek, nie musi znosić jego ewentualnych namów na sex - wystarczy ze mu powie, ze ten temat zamknięty. Skąd ty wiesz co on zrobi, przecież powiedział, ze ja lubi. 

Z nieudanego związku moze byc udane koleżeństwo. Jest samotna ...

Gość gość

Ta ...kopulacja jak u piesków i kotkow. W tym wypadku przyniesie jej więcej szkody niż pożytku bo w przeciwieństwie do was kobiety łatwiej po seksie angażują się ucżuciowo i będzie cierpiec. Pan Geniusz powinien wiedzieć dlaczego. 

Gość gość

A co ma mówić,że jej nie lubi? Bez tego raczej nie zamoczy. Ona w tym czasie mogłaby poznać kogoś bardziej wartościowego. Juz podjęła decyzję i zerwała kontakt,ma to odkręcić? Widocznie aż tak bardzo jej nie pasowal. Druga sprawa. Jakby zalezalo mu na przyjazni to by protestowal i próbował nakłonić ja do zmiany decyzji i  zaproponował przyjazn  a jakos ona o tym nie wspomina. Zgodził się bo woli szukać następnej a nie tracić na nia czas. sorry ale taka prawda.

Gość SmutaAgatha

On mi sie podoba i bardzo go lubie. Nie jestem w stanie sie z nim kolegowac . 

Gość Gość

A on nie chce się kolegowac tylko bzykac bez zobowiązań. I wszystko jasne. Jak szukasz kogoś do poważnego związku to może nie wskakuj mu zaraz do łóżka. Czasem warto poczekać.  Po co pokazujesz facetom ze nie muszą zabiegać i starać o Ciebie jak mają Cię od razu?