Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pszczolka29

Rozchorowałam się po tym jak facet mnie odstawił

Polecane posty

Gość Pszczolka29

Nasza chemia była mega dobra przez pierwszy miesiąc, później mi powiedział (w łóżku rano!), że będzie bardzo zajęty pracą i tak będzie przez jakiś czas... Trzymał ze mną kontakt via SMS ale bez flirtowania. 

Zaczęłam się shizować i chcieć to naprawiać, oczywiście zrobiłam gorzej. Nie rozmawiałam z kim o tym, ale czułam się, że on chce być przyjaciółmi po tym jak spaliśmy ze sobą i to jest tylko przez to, że się wprowadziłam do tego samego kompleksu gdzie on mieszka (zmieniłam mieszkanie, bo skończyła mi się umowa). I trzymać mnie jako opcję. Nie był zainteresowany żeby się umówić i gdzieś wyjść, zawsze zajęty, ale z kolegami latał.

Napisałam mu, żeby skasował moje zdjęcia z telefonu. Wysłał kasę, z bonusu którym mieliśmy się podzielić. Odpisał, że mam się k*wa uspokoić. I że to było niegrzeczne z mojej strony, on nic ode mnie nie chce itp.

Teraz jestem chora na żołądek, tylko myślę co wymyśleć, żeby odnowić kontakt. I wiem, że jak będę chciała przyjść to on mi otworzy drzwi (sam nie proponuje). Chciałabym żebyśmy chodzili na normalne randki jak ludzie, żałuję że go nie trzymałam bardziej na dystans i nie manipulowałam.