Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pol91

cały czas mam w głowie zajętą, jak to skończyć?

Polecane posty

Gość pol91

Parę lat temu poznałem dziewczynę. Spodobała mi się ale była i jest zajęta. Więc nawet do niej nie zarywałem, bo nie było sensu. Z czasem jednak poznaliśmy się lepiej, polubiłem ją, częściej rozmawialiśmy itd jak kolega i koleżanka. Zauważyłem że ona na mnie inaczej reaguje, inaczej patrzy inaczej ze mną rozmawia, niby subtelnie niby nieśmiało wysyła jakieś tam sygnały że coś jest na rzeczy. Nic szczególnego, dlatego sam nie wiedziałem czy chce coś więcej czy po prostu mnie lubi jak przyjaciela. Spodobało mi się to, więc odpowiedziałem tym samym. Chwile to tak trwało.
W pewnym momencie się zauroczyłem. Myślałem ze przejdzie. Nie przeszło. Strasznie mnie to męczy. Wiem że z tego nic nie będzie, nawet poznałem w międzyczasie dwie fajne dziewczyny, ale cały czas mam w głowie ją i nie mogę się jej pozbyć. Próbowałem ograniczyć kontakt, niby jest lepiej ale tylko niby.  
Ktoś doradzi co zrobić bo sam już nie wiem...

Gość gość

przestań się z nią widywać

Gość Gość gość

Ale ja ją kocham

Gość gość

Moim zdaniem jeśli ona jest zainteresowana to powinna zrobić 1 krok, to ona jest zajęta nie ty

Gość pol91
20 minut temu, Gość Gość gość napisał:

Ale ja ją kocham

sam nie wiem co czuje, nie znam jej na tyle żeby powiedzieć że ją kocham tak mi sie wydaje przynajmniej

Gość gość

nie podrywa sie zajętych, odpuść sobie

Gość Gość
8 minut temu, Gość gość napisał:

Pewnemu Wladziowi nie przeszkadzał nigdy nawet mąż ukochanej jednej czy drugiej, czy partner trzeciej 😲😤 a rady udziela hoho😤

Gość pol91
6 godzin temu, Gość gość napisał:

Moim zdaniem jeśli ona jest zainteresowana to powinna zrobić 1 krok, to ona jest zajęta nie ty

no niby tak, ale z tego co mi sie wydaje to ona tego nie zrobi nawet jeśliby chciała 😕 

15 minut temu, Gość gość napisał:

w tym rzecz, chce to zakończyć ale nie wiem jak, zerwać kontaktu z nią nie mogę całkiem, no chyba że za rok 😕 

Gość Gość
5 minut temu, Gość pol91 napisał:

no niby tak, ale z tego co mi sie wydaje to ona tego nie zrobi nawet jeśliby chciała 😕 

w tym rzecz, chce to zakończyć ale nie wiem jak, zerwać kontaktu z nią nie mogę całkiem, no chyba że za rok 😕 

A za rok.będziesz mógł? Niby dlaczego?😕