Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm w bicepsie

Nienawidzę was kobiety za to że skazałyście mnie na samotność i odrzucenie

Polecane posty

Gość 43 cm w bicepsie
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Bic udaje że gardzi szpetnymi polkami a sam się podnieca jakaś szara mysza. Poyeb. Zdecyduj się czy gardzisz czy się jarasz byle czym.

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Jesteś chory.

Jak jesteś taka piękna że aż wyzywasz Agatke to nam to pokaż.  Albo zamilcz.  

Gość Hhh

Bez przesady 

Gość Gość
15 minut temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

Jak jesteś taka piękna że aż wyzywasz Agatke to nam to pokaż.  Albo zamilcz.  

To jak wyglądam nie ma tu nic do rzeczy. Chodzi o twoja hipokryzję ale jesteś chyba zbyt ulomny żeby to pojąć.

Gość tyyy
19 godzin temu, Gość Będę lesba napisał:

A ja nienawidzę mężczyzn , którzy są jak ...y a nie faceci. Ostatni mój facet okazał się mega draniem! Pół roku mieszkał u mnie , siedział mi na głowie a jak go pognalam bo okazało się, ze cpa to wrócił do żony!!! Swoją droga jaka kobieta pozwala na szlajanie się tak swojego chłopa..Jestem niezależna i atrakcyjna kobieta za która oglądają się faceci . Dbam o siebie, uprawiam sport i ostatnio zdałam sobie sprawę ze będę do końca życia sama ...Przykre 

bo jako "super" laska nie nadajesz się do związku tylko jako materac. Kumasz? kupuj kota.

Gość 43 cm w bicepsie
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

To jak wyglądam nie ma tu nic do rzeczy. Chodzi o twoja hipokryzję ale jesteś chyba zbyt ulomny żeby to pojąć.

Skoro wyzywasz Agatke od szarych myszy to pokaż jaka jesteś piękna i się nie wymiguj. Pokaż buźke wielka miss World,  która patrzy na innych z góry.  

Gość Gość
3 minuty temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

Skoro wyzywasz Agatke od szarych myszy to pokaż jaka jesteś piękna i się nie wymiguj. Pokaż buźke wielka miss World,  która patrzy na innych z góry.  

Zdecyduj się ludzki betonie na jedną wersję swoich preferencji bo jedziesz po kobietach jak po ...ch pisząc że są brzydkie a później się spuszczasz na jakaś strasznie przeciętna agatke. Gdzie to się kupy trzyma oblechu hipokryto? 

Gość 43 cm w bicepsie
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zdecyduj się ludzki betonie na jedną wersję swoich preferencji bo jedziesz po kobietach jak po ...ch pisząc że są brzydkie a później się spuszczasz na jakaś strasznie przeciętna agatke. Gdzie to się kupy trzyma oblechu hipokryto? 

Ty jak rozumiem jesteś nieprzeciętna? 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

Ty jak rozumiem jesteś nieprzeciętna? 

Ty nic nie rozumiesz na co dowodem są aluzje do mojego wyglądu który nie ma z tematem nic wspólnego. Ludzki taboret. Dosłownie. Albo kiepski trol z autyzmem.

Gość 43 cm w bicepsie
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Ty nic nie rozumiesz na co dowodem są aluzje do mojego wyglądu który nie ma z tematem nic wspólnego. Ludzki taboret. Dosłownie. Albo kiepski trol z autyzmem.

No skoro wyzywasz piękną Agatke od przeciętnych to sama musisz wyglądać jak Miranda Kerr przynajmniej... 

Albo jesteś kiepskim trolem z autyzmem.Zapewne tak.