Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

Dziwina sytuacja w pracy

Polecane posty

Zacząłem pracę w nowym sklepie znanej polskiej sieci handlowej. Oprócz mnie pracują tam same dziewczyny. Jest nas w sumie ok. 15 osób. Kilka z nich zadaje mi na mój rozum dziwne pytania: dlaczego chciałem tu pracować a nie gdzieś indziej, w lepiej płatnej pracy, itp. Czuję się zirytowany, zażenowany i zakłopotany tą całą sytuacją, ich postawą wobec mnie, takim podejściem "ty? tutaj?", nie rozumiem tego. Jak mam na to reagować i co robić żeby mi dały spokój i sie pogodziły że z nimi pracuję?

Gość PRAWDA

Powiedz  im, że jesteś gejem. Zrób przed nimi coming out!

Gość Kotarba

wypierdalaj ty przecwelony smi#eciu robiący za wór na sperme!!! 

pier#tolony dziwoląg powinni was wszystkich pedałów neutralizowac zastrzykiem chemicznym!!! 

po co taki smieci i odpady ludzkie wgle pelzają po kuli ziemskiej?? 

Gość Kotarba
1 godzinę temu, kobiecykarol89 napisał:

Zacząłem pracę w nowym sklepie znanej polskiej sieci handlowej. Oprócz mnie pracują tam same dziewczyny. Jest nas w sumie ok. 15 osób. Kilka z nich zadaje mi na mój rozum dziwne pytania: dlaczego chciałem tu pracować a nie gdzieś indziej, w lepiej płatnej pracy, itp. Czuję się zirytowany, zażenowany i zakłopotany tą całą sytuacją, ich postawą wobec mnie, takim podejściem "ty? tutaj?", nie rozumiem tego. Jak mam na to reagować i co robić żeby mi dały spokój i sie pogodziły że z nimi pracuję?

wyglądasz jak spedalona  pisda więc nic w tym dziwnego frajerze!