Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta

Mąż ma w telefonie setki zdjęć innych dziewczyn

Polecane posty

Gość Marta

Pierwszy raz w zyciu przeszperalam męzowi telefon. W ciagu 7 lat malzenstwa zawsze byl zablokowany haslem, nigdy tam nie mialam dostepu i nawet nie probowalam. Az tu nagle szok!!! W galerii specjalny folder a tam prawie 1000 zdjec roznych lasek. Co prawda nie sa to zdjecia erotyczne tylko normalne zdjecia twarzy i sylwetek sciagniete ze stronek typu : dupy/dupcie/ dupeczki, najlepsze polskie dupeczki itd, jednak wydaje mi sie ze mimo to przegiecie. Do tej pory uwazalam nasze malzenstwo za idealne, zawsze powtarzal o wiernosci, szczerosci a tu takie cos?

Z jednej strony wiem, ze to tylko facet i musi sobie popatrzec i w sumie to nie zdrada, teoretycznie nie powinnam sie czepiac ze wchodzi na takie strony, ale nie daje mi spokoju po jaka cholere zapisal w telefonie prawie tysiac zdjec roznych dziewczyn? Moja samoocena spadla ponizej poziomu zera, jest mi cholernie przykro i nie wiem co mam z tym zrobic. Nie rozwiode sie przeciez przez glupia galerie zdjec w telefonie, ale tak upokorzona w zyciu jeszcze nie bylam. Jakies rady co z tym zrobic?

Gość gość

"Jakies rady co z tym zrobic?" - umyć się?

Coż chyba tylko próbować doprowadzić się do takiego stanu jak te laski ze zdjęć

Gość Marta

Wlasnie najsmieszniejsze jest to ze cale zycie slyszalam od niego, ze wygladam jak modelka, ze wiele kobiet chcialoby miec taka figure, ze cieszy sie ze ma ladna zone... W sprawach sexu, tez nie jestem jakas dretwa: chce jakas fikusna bielizne- ma, chce nagrywac filmiki w trakcie- ma ich nagranych mnostwo, w sumie przez ostatnie lata nie bylo sytuacji ze kochalismy sie przy zgaszonym swietle. Wiec prosze nie piszcie mi ze jestem wstydliwa gruba niedomyta swinia. 

Może w pracy sobie z kolegami oglądają,nie wiem.Zapytaj go po co mu one w telefonie.

Gość Gość

Spytać się po co mu .

Gość Kkkkjjjjj

Po pierwsze jaki telefon ma tak duzo pamięci?

A po drugie jak odblokowalas telefon?

Gość petrovafire

.... rozumiem, że może chcieć sobie popatrzeć, ale nie musi ich zapisywać. bierz mu ten telefon, rób awanturę i wykasuj ten szajs. 

Gość Jak

Współczuje Ci, pogadaj z nim, a jak będzie obstawiał przy swoim powiedz coś w stylu, ze w sumie ty tez ogladasz facetów i go rozumiesz, zobaczymy jak delikwent się poczuje 

Gość Gość

Przykro mi ale pewnie się do tych zdjęć masturbuje...

Gość Ziewnięcie

Zamień mu te zdjęcia na zdjęcia czegoś innego, np. kurczaków, tylko zostaw nazwę folderu i ostatnie zdjęcie. Zrobi mu się głupio i nie będzie miał możliwości się w...ić

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Ziewnięcie napisał:

Zamień mu te zdjęcia na zdjęcia czegoś innego, np. kurczaków, tylko zostaw nazwę folderu i ostatnie zdjęcie. Zrobi mu się głupio i nie będzie miał możliwości się w...ić

:D :D

Ciesz się, że tych zdjęć były setki i to różnych kobiet, a nie np jednej. Nie szukaj problemu tam, gdzie go nie ma. Masz udane małżeństwo, mąż Cie komplementuje, więc czego chcesz więcej? Większość mężczyzn ogląda fotki atrakcyjnych kobiet, a to, że Twój zrobił sobie galerię potraktuj jako niegroźne hobby i daj temu spokój.

Nawet nie przyznawaj się, że szperałaś mu w telefonie i nie rozumiem dlaczego spadło Twoje poczucie wartości, nie przesadzasz? Może własnie nad tym popracuj, a nie szukaj dziury w całym.

6 minut temu, Gość Ziewnięcie napisał:

Dobre 😀, albo zamiast kurczaków jakieś pasztety, ale wtedy wyda się, że szperała. 

Gość bułka z chlebem

łoj tam kobito, żebyś Ty widziała MOJĄ galerię kobiet na kompie xD Po prostu zapisuję zdjęcia bardzo ładnych ludzi a że często trafiam na jakieś lasencje co mam poradzić 🙂 Facetów też mam, ale mało. Niektórzy mogliby pomyśleć przez to, że jestem homo, ale to dalekie od prawdy 🙂

Gość gość

A co w tym złego?