Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onpawcio23

Palec w pupie

Polecane posty

Gość onpawcio23

Hej nie wiem jak mam powiedzieć swojej zonie ale chciał bym zeby włozyła mi palec w tyłek jak np mi robi loda.

Gość Pedro
11 godzin temu, Gość onpawcio23 napisał:

Hej nie wiem jak mam powiedzieć swojej zonie ale chciał bym zeby włozyła mi palec w tyłek jak np mi robi loda.

Jesteś zboczony. Jeżeli już to ty włóż palca w jej ciasną dziurkę. Niektóre kobiety to uwielbiają. Rimming także sprawia im rozkosz.

19 godzin temu, Gość onpawcio23 napisał:

opowiedz jej, że masaż prostaty jest czymś bardzo podniecającym i że chciałbyś aby ci zrobiła. Zrób sobie wcześniej lewatywę aby nie skończyło się to brzydką niespodzianką

Gość Gość
Dnia 9.04.2019 o 21:30, Gość onpawcio23 napisał:

Moja jak już za długo robi mi loda (czasami jej to długo zajmuje) to wie,  że jak włoży mi pośliniony palec w tyłek to szybko poczuje spermę w ustach 😁

Zrób to jej podczas minetki. Jak się jej spodoba to szepnij, że też chciałbyś zobaczyć jak to jest. 

Dnia 9.04.2019 o 21:30, Gość onpawcio23 napisał:

Najlepiej otwarcie ,nie ma nic gorszego niż niedomówienia w łóżku.

Z obecnym partnerem otwarcie rozmawiamy na temat seksu i naszych pragnień, z poprzednim facetem każda próba takiej rozmowy kończyła się fiaskiem. Dopiero teraz znam smak wspaniałych zbliżeń i poczucie spełnia;)