Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość outlab

Czy każda kobieta jest miła tylko na początku związku to jest pierwsza 2 lata Max

Polecane posty

Gość outlab

później każda pokazuje swój charakter zazwyczaj nie Ciekawe czy to tak już jest z każdym człowiekiem czy są kobiety dobre chyba nie bo ta miłość na początku związku jest tak intensywna że ludzie stają się kimś innym a po czasie dopiero pokazują swe prawdziwe oblicze

Gość Karola

ludzie się szybko sobą nudzą

Gość i 90% kobiet to odpady
2 godziny temu, Gość Karola napisał:

ludzie się szybko sobą nudzą

kobiety kto odpadł

Gość gość

Nie chodzi o czas a kasę, są miłe dopóki to działa i frajer daje się kroić jak małe dziecko

Gość Nicki

To chyba dziala inaczej. Prawdopodobnie dziala to w dwie strony jednoczesnie. Kiedy dwoje mlodych ludzi chce byc ze soba robia wszystko by to wypalilo wiec pilnuja sie i nie robia rzeczy ktore moglyby zniszczyc szanse na bycie razem. Potem jak juz sa ze soba a szczegolnie jak pada sakramentalne TAK wtedy zaczynaja odpouszczac i juz przestaja sie starac... ona sie np. nie myje a on puszcza ciagle cichacze przy stole.... Tak to chyba wyglada :P

Gość Gosc

Ja myślę, że to działa jeszcze inaczej. Myślę, że na początku nie mamy w stosunku do siebie żadnych oczekiwań, cieszymy się chwila, a trudne sytuacje i tematy się nie pojawiają. Po ok. 2 latach zaczynamy to traktować poważnie i pojawia się niestety krater, w który wpadamy. Zdajemy sobie sprawę, że to coś poważnego wtedy pojawiają się oczekiwania, a wręcz wymagania. Takie najbardziej trywialne przykłady.

On wychodzi z kolegami? Nigdy jej to nie przeszkadzało ale po 2 latach gdy sytuacja stała się poważna to ona czuje się w obowiązku to ukrócić bo jak to tak? Poważny związek, a Ty się będziesz z kumplami nie wiadomo gdzie szlajał?

Ona nigdy nie miała jakiś konkretnych zainteresowań? Nigdy mu to nie przeszkadzało ale po 2 latach, gdy sytuacja zrobiła się poważna zaczyna się o to czepiać, a przynajmniej dręczą go myśli. Czy będę miał z nią o czym rozmawiać? Ile można gadać o przeszłości czy pracy? Czy ona jest w ogóle ciekawą osobą? No  i jeszcze się czepia, ze z kumplami wychodzę. 

Takie błędne koło sprawia, że zapominamy o wolności tej drugiej osoby i zaczynają się największe tarcia. 

Gość 1234

Moja po 3,5 roku nadal się stara i jest miła, więc chyba nie wszystkie