Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chciałabym

Urocze imiona dla córki

Polecane posty

Gość Chciałabym

Z powodu iż większość osób odradzało mi nazwanie córki imieniem Princess, zwracam się z prośbą o podanie mi pomysłów równie uroczych imion żeńskich; unikalnych. 

Pozdrawiam. Proszę bez podszywów, wyzywania oraz robienia sobie głupich żartów. Nie jest to żadna prowokacja dlatego przykre jest to, gdy ktoś sobie żartuje.. Buziaki. 

Gość gość

Twinkie, Pinkie, Starlight, Rainbow, Diva, Maharani

Gość Gość

Może któreś z tych, nie wiem, czy spełniają kryteria bycia mocno oryginalnymi, ale moim zdaniem nie są najpopularniejsze:

Pola, Iga, Liliana, Klara, Matylda, Izabela, Eliza, Adrianna, Olga, Jowita, Julita, Judyta

Gość Gość

Kalinka, Jagódka i Malinka- czyż nie są słodkie?

Gość Gość

Chcesz unikalne? Otwórz kalendarz. Tam tego jest sporo. Chcesz urocze, słodkie imię po co? Na siłę różowej laleczki z córki nie zrobisz, jeśli nie będzie chciała. Na pewno znajdziesz odpowiednie imię, ale nie kombinuj za bardzo, bo możesz przedobrzyć. Jeszcze jedno, dla każdego urocze imię oznacza coś innego. 

Gość gosc

Poniewaz chcesz cos z ksiezniczka to Jest w Polsce kilka Sniezynek.  Sasanka, Saskia, Malina, Milana, Leandra, Ariana, Jutrzenka lub Aurora, Luna, Dalia, Melisa, Dobrochna, Kataleja, Adelina, Kesja, Karmen, Nadzieja, Simona, Konwalia, Iwanka, Nawojka, Uliana, Malena

Gość gosc

Dodatkowo jezeli chcesz cos z ksiezniczka to moze wybierz ktores imie z ksiezniczek Disney'a?

Gość Gosia

Najpierw można sobie co nieco poczytać o imionach, jakich nie dawać dziecku, np. na stronie https://www.abcmaluszka.pl/imiona-dla-dzieci.html

Gość gosc

Nikandra, Eliza, Mulan, Jasmina itp

Gość gosc

Cezaria, Nimfodora, Konstancja, Epifania, Krescencja, Filomena, Telimena, Dionizja, Paraskiewa, Narcyza, Nawojka, Nemezja, Nicefora. Samboja.

Gość gosc

Śnieżka (12 w Polsce wiec napewno bedzie ok w USC)  lub Śnieżynka

Gość Gość

Gorzej jak z takiej Śnieżki wyrośnie nastolatka-gruby pryszczaty pasztet.Wtedy żadne nawet najpiękniejsze imię nie będzie jej pasować.Wręcz taka Śnieżka zostanie pośmiewiskiem.

Gość kość

Princess.... biedne dziecko, już widzę jakim typem matki jesteś

Szlachta nie pracuje, plastic fantastic, pomarańczowa tapeta na twarzy, makijaż jak z imprezy w remizie, cekiny, błyskotki z bazaru, półmetrowe hybrydy, a w domu syf, brud i  do tego grzyb na ścianie. Chłopak Sebek jeszcze jest czy już się ulotnił do innej Karyny?

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Gorzej jak z takiej Śnieżki wyrośnie nastolatka-gruby pryszczaty pasztet.Wtedy żadne nawet najpiękniejsze imię nie będzie jej pasować.Wręcz taka Śnieżka zostanie pośmiewiskiem.

To fakt, ale chyba lepiej Sniezka niz Princeska 😉

Gość Srlghuu

Sara, Róża, Liwia 

Saskia. Krótkie, jak się pisze tak wymawia, bardzo oryginalne, ale nie osmieszajace. Same 😁

Gość gosc

Spodobaly ci sie ktores z podanych imion?

Gość Gość

Zdecydowałam, że jednak nazwę córkę Princess, bo to imię jest najbardziej urocze. Na drugie imię dam jej Szanel albo Wanessa, tu jeszcze nie podjęłam decyzji.

Gość ...
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Zdecydowałam, że jednak nazwę córkę Princess, bo to imię jest najbardziej urocze. Na drugie imię dam jej Szanel albo Wanessa, tu jeszcze nie podjęłam decyzji.

Naprawdę chcesz skrzywdzić swoje dziecko? Ogarnij się 

Gość ...
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Naprawdę chcesz skrzywdzić swoje dziecko? Ogarnij się 

Gość Gość

Pamiętaj że to urocze dziecko kiedys bedzie musiało pojsc do ludzi i o ile w przedszkolu jeszcze twój wybór splynie po niej, to może sprawić problem na studiach lub w pracy. Imię moze jest dla ciebie urocze, a w wydaniu dorosłej kobiety przywodzi na myśl panienke z agencji towarzyskiej i nikt na poważnie nie weźmie osoby, ktora przedstawia się jako Princess. 

Gość gosc

Princess to nie jest ani imie, ani urocze.  Wedlug mnie to prowo poniewaz zadna baba nie moze byc tak oderwana od rzeczywistosci.

Gość BBB

A ktore to juz dziecko z kolei?  7-8?  Patologia