Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...

Mężczyźni - Jakie macie wymagania względem kobiet???

Polecane posty

Gość ...

Pytam o wymagania którymi kierujecie się przy wyborze partnerki na związek. Oczywiście pomijam kwestie wyglądu. Pytam o inne cechy.

Gość gosc

- wyksztalcenie

- zarobki

- wykonywany zawod

- ambicje

- zaradnosc zyciowa

- styl zycia

- czy jest zabawna, ma poczucie humoru

- czy jest usmiechnieta

- czy ma doswiadczenie w seksie

- majatek czyli czy ma mieszkanie

- czy jest materialista

- zainteresowania

- co robi w wolnym czasie

- czy umie gotowac

- jej stosunek do zwiazku czyli chec dzieci, slubu czy bedzie kura domowa

- czy ma sie z nia cos wspolnego

- czy jest o czym z nia gadac

- czy jest rozrywkowa

- czy nie jest nudna

Gość gol

cos duzo masz wymagan a co sam oferujesz ?

Gość Opanowany25

pochodzenie, majątek i jej praca mnie nie interesuje. Ważne by miała pasje zainteresowania i by mi się z nią dobrze rozmawiało i spędzało czas. Chce by umiała samodzielnie myśleć i wyrażałą dwoje zdanie.

Nie lubię facebookowych i instagramowych księżniczek, takie są natychmiast u mnie skreślone na starcie.

Gość 43 cm w bicepsie

- Charakter Agatki

-Wygląd Agatki 

imgur.com/a/c8sZZgJ

Gość Xyz

Mila, ciepla, z poczuciem humoru. Inteligentna. 

Gość rozsadny

Miła i ciepła.

Gość Gosc

Weisz co? Ja od kobiety w sumie dużo nie wymaga. 

- Chce żeby w domu robiła tyle ile ja. Gotujemy wspólnie, sprzątamy wspólnie itp.

- Chce żeby była po prostu zaangażowana w to co razem tworzymy. W sensie życie uczuciowe.
- Inicjatywa. Żeby nie czekała na to, aż ją gdzieś zabiorę czy coś zaproponuje. Chciałbym, żeby miała czasami ochotę zrobić to czy tamto, a nie że ja muszę wszystko proponować.
- Rozmowy. O pierdołach jak i o ważnych rzeczach. Co niestety rzadko się zdarza, chciałbym żeby potrafiła powiedzieć co jej nie pasuje, żeby miała swoje zdanie bo z moim charakterem bardzo szybko wejdę jej na głowę, a wcale tego nie lubię. 

- Zainteresowania. Skoro mnie interesuje jej życie niech ją interesuje moje. Jeśli mam jakąś pasje to niech chociaż zapyta, co robię, po co i co do czego.

To chyba główne rzeczy. 

Gość On123

Czy jest Ładna

Czy umie prowadzić dom

Czy jest uśmiechnięta i wesoła

Kobieca (W zachowaniu, ubraniu i stylu bycia)

Czy lubi dzieci

Czy jest posłuszna.

Gość Nicki

Mila, przynajmniej przecietnie inteligentna, rozwazna, spokojna (w sensie ze niehisteryczka), odwazna, nierozrzutna, cierpliwa, lubiaca dzieci, ciepla, namietna, wierna.

Gość ssd

ładna, pachnąca, inteligentna, pewna swojej wartości, zadbana, kochająca, czuła, wierna, deliiatna, zmysłowa, przy której czuje ekscytacje i motylki w brzuchy. Teraz taką poznałem.

Gość gość

Ważne jest czy nie jest roszczeniową i próżną królewną z drewna z dwoma lewymi rękami, pasożytniczo nastawiona do faceta.

Gość Gość
25 minut temu, Gość gość napisał:

Ważne jest czy nie jest roszczeniową i próżną królewną z drewna z dwoma lewymi rękami, pasożytniczo nastawiona do faceta.

Ta ręka czyli rodzaj żeński a więc dwiema nie dwoma. Co za siara mieć faceta który się wyslowic poprawnie nie potrafi. 

Gość gość
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Ta ręka czyli rodzaj żeński a więc dwiema nie dwoma. Co za siara mieć faceta który się wyslowic poprawnie nie potrafi. 

Obie formy są poprawne. Co za siara mieć kobietę której wydaje się, że jest inteligentna, a jest pusta jak bęben.

Gość Jan

Kiedy do niej przychodzę, zawsze ma 40 lat, a wygląda na 26, otwiera mi zawsze po prysznicu, zawsze pozwala mi wtulić się w jej miękki "ręcznik", zawsze jest nie umalowana, zawsze robi mi EarlGrey na przywitanie, zawsze dostaje ode mnie śliwki w czekoladzie, zawsze wie czego oczekuję, zawsze poświęca mi godzinę, zawsze cieszy się z jednego portretu Jagiełły, zawsze chętnie powita mnie kolejny raz, bo ze mną to jest przyjemność.