Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poziomka

Szukam kogoś bliskiego, na stałe I na poważnie

Polecane posty

Gość Sentymentalny

Czyli są przyzwyczajeni, że potrafisz postawić na swoim 😉

Gość Geniusz

jak na stałe szukasz To szukaj kogoś w swoim wieku Plus 2 lata starszy to maks myślę

Gość poziomka

Tak właśnie szukam, ale bezskutecznie. Niedługo idę z kolegą na piwo (ja na soczek, alkoholu nie lubię i nie poję), on też niedawno rozstał się z dziewczyną, to poplotkujemy :) Niestety, też jest 5 lat młodszy, więc nawet nie myślę o nim w tym kontekście.

Gość Geniusz
3 minuty temu, Gość poziomka napisał:

Tak właśnie szukam, ale bezskutecznie. Niedługo idę z kolegą na piwo (ja na soczek, alkoholu nie lubię i nie poję), on też niedawno rozstał się z dziewczyną, to poplotkujemy :) Niestety, też jest 5 lat młodszy, więc nawet nie myślę o nim w tym kontekście.

jedyny sposób to rozwinąć krąg znajomych jeśli jesteś samotna i nie chcesz związku z tym kolegą to może po prostu zacznijcie tylko ze sobą uprawiać seks O tak dla frajdy i zabicie samotności to nic złego

Gość poziomka

Nie uznaję takich relacji. Za bardzo go lubię, i nie chciałabym tego zepsuć. Kiedyś mieliśmy się ku sobie, ale to zamierzchłe czasy. Nie chcę seksu bez zobowiązań, bo to teraz łatwo znaleźć. Chce związku, prawdziwego silnego uczucia, tego ciepła, obecności kogoś kogo się kocha :) tego nie da się zamienić na nic innego.

Gość bez znaczenia

skoro jesteś informatyczką to przez internet, ale  nie na tym forum. 

Gość Calibrachoa

Dzień dobry, Poziomko trzymam za Ciebie mocno kciuki. Wygląda na to że jesteś fajną, konkretną dziewczyn,ą i znakdziesz kogoś wartościowego :-). Ja natomiast mam pytanie do tego gościa 50+. Pisałeś że miałeś partnerkę 25 lat młodszą i chyba jesteś raczej zainteresowany dużo młodszymi kobietami. I mam pytanie do Ciebie, dlaczego większość mężczyzn po 40, 50tce szukając kobiet, szukają dużo młodszych? Pytam z ciekawości. Muszę przyznać, że ja chyba miałam dużo szczęścia, bo znalazłam partnera 7 lat od siebie starszego, jak miałam 41 lat. I to znalazłam go przez przypadek, bo uważałam, że kobieta w moim wieku to już raczej nikogo nie znajdzie, chyba że jakiegoś 20latka jako utrzymanka. I on mi to potwierdził, ze jego kumple, po rozwodzie raczej szukają dużo młodszych. Koleżanki też mają problem ze znalezieniem kogoś w swoim przedziale wiekowym. Czemu tak jest? Co Wami kieruje, że nie szukacie babek w swoim wieku tylko dużo młodszych?

Gość poziomka

Calibrachoa, dziękuję za miłe słowa :) Piszecie, że nie znajdę nikogo tutaj, w takim razie gdzie? Badoo, Tindery, Sympatie, Fotki (tam poznałam byłego) juz przerabiałam. Faceci tam dzielą się na 3 kategorie: analfabeci, zboczeńcy, desperaci. Normalnego ciężko znaleźć, graniczy to z cudem.

Gość Sentymentalny

Nie wiem co kieruje innymi. Jeśli chodzi o mnie to akurat dość przypadkowe spotkanie zaowocowało flirtem, który przerodził się w coś więcej, 10 letni związek. Początkowo ciekawość, chęć sprawdzenia się ale też potrzeba zaopiekowania i pomocy. Akurat dogadywaliśmy się jeśli chodzi o gust muzyczny, kulinaria czy spędzanie czasu. Obrosła w piórka pod moim okiem i wyfrunęła w świat 🙂

Do tej pory mamy luźny kontakt ze sobą. 

Gość gość
3 godziny temu, Gość Javier napisał:

Jestem plujacym jadem nienawisci oszolomem,jestem zainteresowany!Jestem gruby,owlosiony i mam małego.Ale jestem nowoczesny i europejski!

Lecz się pajacu.

Gość inka
9 minut temu, Gość poziomka napisał:

Calibrachoa, dziękuję za miłe słowa 🙂Piszecie, że nie znajdę nikogo tutaj, w takim razie gdzie? Badoo, Tindery, Sympatie, Fotki (tam poznałam byłego) juz przerabiałam. Faceci tam dzielą się na 3 kategorie: analfabeci, zboczeńcy, desperaci. Normalnego ciężko znaleźć, graniczy to z cudem.

Tutaj tez ktoś wcześniej  Ci napisał, że na to forum zaglądają: analfabeci, zboczeńcy, desperaci, psychiczni itd. To nie wiem gdzie można poznać normalnych ludzi. Może w parku, sklepie, może przez znajomych lub rodzine bezpieczniej.

Gość ccc

Szuka gacha na kafeterii a innych ma za desperatów. O ironio!

Gość gość

A jesteś dziewicą czy dałaś dupy w związku jak dupodajka?

Gość ...
44 minuty temu, Gość gość napisał:

A jesteś dziewicą czy dałaś dupy w związku jak dupodajka?

Jebnij się w łeb, pajacu. Seks w związku jest normalny.

Gość gość
5 minut temu, Gość ... napisał:

Jebnij się w łeb, pajacu. Seks w związku jest normalny.

Nie jest normalny i nigdy nie był

Gość 43 cm w bicepsie
6 godzin temu, Gość poziomka napisał:

Hej 🙂

może to niezbyt dobre miejsce, ale próbowałam już chyba wszystkiego, i powoli tracę nadzieję. Szukam kogoś bliskiego, na stałe. Najlepiej z okolic Lublina.

Jestem fajna, uśmiechnięta dziewczyna, szczupła, mówią że ładna 😉 mam dłuższe czerwone włosy i niebieskie oczy. Pracuje, utrzymuje się i mieszkam sama. 

Niestety, bardzo dokucza mi samotność. Niedawno zerwałam z chłopakiem (okazał się moja życiowa pomyłką) i jest mi zwyczajnie źle samej. 

Chodzę o kuli i utykam na jedną nogę, ale nigdy to nie przeszkadzało facetom. 

Czy znajdzie się tu ktoś, kto zechce zostać najważniejsza osoba w moim życiu? 🙂

Nie, nie znajdzie się.  

Gość Sławek

Daj e-maila

Gość ...
16 minut temu, Gość gość napisał:

Był, jest i zawsze będzie.

Gość AlicjawkrainiePL

Jeśli lubisz podróże, to dodaj się do fb grup o tej tematyce. Jest ich sporo: szukam towarzysza podróży, single na szlaku, towarzysz podróży poszukiwany etc. Łatwo poznać nowe osoby i fajnie spędzić czas 🙂

Gość Rewia-9

Wspieram. 

Gość poziomka

Dziękuję za wsparcie 🙂

Podaję emaila: tibby_89@wp.pl

Gość poziomka

Halo, halo, zagląda ktoś tu jeszcze? 😄 wciąż szukam 😉

Zagląda - czytam i czekałem dalszych wydarzeń. Powiem Ci że większość facetów to pewnie 'boi' się takich kobiet jak Ty. Trzeba dojrzałości żeby mieć konkretne dążenia i osiągać je. Żeby wprost mówić czego się szuka i czuć się bez obaw że oszołom się zainteresuje 😉 Inna sprawa, że trzeba szukać przyjaźni a nie kogoś do związku - to się okazuje później. I bardzo bawi mnie u kobiet podejscie to co i Ty napisałaś - że dobry znajomy/przyjaciel nie nadaje się na partnera (to akurat konkret głupie - właśnie z przyjacielem warto być na co dzień) (oczywiście nie chodzi mi o tej konkretny przypadek 😄 ).

Informatyk i historia .. wow ale mieszanka jesteś.

Hm w Twoim wieku taka dojrzałość czy kobiety czy mężczyzny to dosyć unikalne. 😄

Gość ...
29 minut temu, Poprostu napisał:

Zagląda - czytam i czekałem dalszych wydarzeń. Powiem Ci że większość facetów to pewnie 'boi' się takich kobiet jak Ty. Trzeba dojrzałości żeby mieć konkretne dążenia i osiągać je. Żeby wprost mówić czego się szuka i czuć się bez obaw że oszołom się zainteresuje 😉 Inna sprawa, że trzeba szukać przyjaźni a nie kogoś do związku - to się okazuje później. I bardzo bawi mnie u kobiet podejscie to co i Ty napisałaś - że dobry znajomy/przyjaciel nie nadaje się na partnera (to akurat konkret głupie - właśnie z przyjacielem warto być na co dzień) (oczywiście nie chodzi mi o tej konkretny przypadek 😄 ).

Ja się nie boję takich kobiet, ale jestem za młody 🙂 Mam 20 lat i nie jestem w stanie znaleźć dziewczyny w swoim wieku, bo są zbyt niedojrzałe, nie mają zainteresowań i liczy się dla nich tylko wygląd, a nie to, jaki dany człowiek jest...

Gość gość
Dnia 12.04.2019 o 16:01, Gość gość napisał:

Znowu ta cipa męska aseks.

Gość gość
1 godzinę temu, Poprostu napisał:

Czego niby się mają bać? Dziwaczne podejście.

Gość poziomka

Ależ nie mowie, że z przyjacielem nie mogłabym być w związku - mogłabym, i to byłby chyba najlepszy związek. Jednak on się aktualnie wyprowadza, nie chce robić mu problemów, niech idzie chłopak w świat, rozwija się i będzie szczęśliwy 🙂 w moim sercu zawsze będzie miał miejsce, to na pewno. 

Samotność bardzo doskwiera,  szczególnie jak jest jak dziś - piękna pogoda, i nie bardzo jest z kim wyjść nawet na spacer. Mozna samemu, owszem, ale co to za przyjemność. 

Już niedługo kończę doktorat, wtedy na poważnie wezmę się za szukanie ha 😄

3 godziny temu, Gość ... napisał:

Ja się nie boję takich kobiet, ale jestem za młody 🙂 Mam 20 lat i nie jestem w stanie znaleźć dziewczyny w swoim wieku, bo są zbyt niedojrzałe, nie mają zainteresowań i liczy się dla nich tylko wygląd, a nie to, jaki dany człowiek jest...

Bez zainteresowań faktycznie to słabe. Fajnie jak ktoś może dzielić pasje, ma cele w życiu 🙂

Dnia 14.04.2019 o 13:24, Gość poziomka napisał:

Ależ nie mowie, że z przyjacielem nie mogłabym być w związku - mogłabym, i to byłby chyba najlepszy związek. Jednak on się aktualnie wyprowadza, nie chce robić mu problemów, niech idzie chłopak w świat, rozwija się i będzie szczęśliwy 🙂 w moim sercu zawsze będzie miał miejsce, to na pewno. 

Samotność bardzo doskwiera,  szczególnie jak jest jak dziś - piękna pogoda, i nie bardzo jest z kim wyjść nawet na spacer. Mozna samemu, owszem, ale co to za przyjemność. 

Już niedługo kończę doktorat, wtedy na poważnie wezmę się za szukanie ha 😄

No może z Tobą będzie szczęśliwy.

Nie podejmuj decyzji za niego..