Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plakac sie chce

Czuje sie strasznie samotna

Polecane posty

Gość plakac sie chce

nikogo nie mam, wszedze chodze sama, czas spedzam sama, siedze w domu sama :(

Gość gość

No to wyjdź na imprezę, poderwij jakiegoś faceta.

Gość Rewia-9

Ale masz nas na kafe. 🙂

Gość plakac sie chce
3 minuty temu, Gość gość napisał:

No to wyjdź na imprezę, poderwij jakiegoś faceta.

nie mam nastu lat by isc na impreze tylko 35, poza tym po co mam poderwac faceta na jedna noc? ja pisze o samotnosci a nie checi na jednorazowy numerek:(

Gość plakac sie chce
3 minuty temu, Gość Rewia-9 napisał:

Ale masz nas na kafe. 🙂

dlatego tu przesiaduje, bo w realu nie mam z kim porozmawiac

Gość samotny

Autorko, skąd jesteś?

Gość plakac sie chce

krakow

Gość Gość

Z Koszalina😈

Gość gość
13 minut temu, Gość plakac sie chce napisał:

nie mam nastu lat by isc na impreze tylko 35, poza tym po co mam poderwac faceta na jedna noc? ja pisze o samotnosci a nie checi na jednorazowy numerek:(

No to idź na imprezę, gdzie chodzą trzydziestolatki. I kto ci każe wyrywać na jedną noc? Mało to ludzi się poznaje na imprezach i są w związkach? Zwłaszcza już ci dojrzalsi?

Gość samotny
1 minutę temu, Gość plakac sie chce napisał:

krakow

Szkoda 😞

Gość Jan

Niech niech 35 samotna panna. Takie są skutki. Córusiu, idź na studia, najpierw nauka. Teraz możesz się odezwać do zmieniającej się w zasadzie fenoloftaleiny w Twoim labo biologicznym. Czterdziestka i kierownicze stanowisko, pięćdziesiątka i zmiana zawodu (zastępowanie młodymi), sześdziesiątka ciułanie lat do eMy, a potem hajLaj.

Autorko ja mam tak samo. Wiek też podobny. Z czego u Ciebie to wynika? Bo u mnie to nieśmiałość, fobia społeczna. Ale cierpię bardzo i płaczę po nocach.

Gość Ola

Droga autorko, ja mam 30 na karku i tez nikogo.. Skończyłam studia za granicą, dobrze zarabiam no i co z tego. Miałam kiedyś świetną paczkę znajomych ale każdy jest teraz w związku, śluby, dzieci, nikt nie ma czasu się spotykać. 

Był taki moment w moim życiu kiedy zaczęłam myśleć o samobójstwie bo wydaję mi się, że już nic dobrego mnie nie spotka w życiu, wszystko co dobre już było, a ja jestem coraz starsza i brzydsza. Nie widzę już sensu.

Gość Gosc

A nie probowalyscie portali randkowych, zwlaszcza sympatia, bo tinder i badoo to bardziej dla mlodych i dla szpanowania. Na sympatii, jak wszedzie, jest jakas część facetow szukajacych samego seksu ale jest tam tez wielu normalnych, ktorzy szukaja zwiazku. Probowalyscie? A jesli nie, to dlaczego do cholery? Przez internet nawet niesmiale osoby nie maja problemow zeby pisac ze soba

Gość Jan

Ola Ola,

przyjedź do Poznania, za Twoją pensję będę Twoim utrzymankiem, będę za darmo mieszkał i sprzątał w mieszkaniu, będę za darmo jadł i gotował, będę za darmo brał Cię i mył pod prysznicem, będę za darmo tankował Twoje auto i jeździł nim, będę za darmo studiował zaocznie i zdawał sesje, będę za darmo chodził z Tobą do kina i restauracji.

Będziesz słono za mnie płacić 90% pensji i wystarczę Ci ja do dyspozycji.

Chcesz takiego faceta?

Gość Ola

Ja próbowałam Tindera jeszcze jak mieszkałam za granicą, poznałam kilku fajnych facetów ale żadnemu na mnie nie zależało, chodziło tylko o seks, odzywali się tylko wtedy kiedy mieli potrzebe. Jeden nawet wydzwaniał do mnie o 5 rano jak z imprezy wracał i mu się zachciało a nikogo nie wyrwał...

Z resztą w Polsce też jest podobnie także tak..

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Ola napisał:

Ja próbowałam Tindera jeszcze jak mieszkałam za granicą, poznałam kilku fajnych facetów ale żadnemu na mnie nie zależało, chodziło tylko o seks, odzywali się tylko wtedy kiedy mieli potrzebe. Jeden nawet wydzwaniał do mnie o 5 rano jak z imprezy wracał i mu się zachciało a nikogo nie wyrwał...

Z resztą w Polsce też jest podobnie także tak..

Toż mowie do cholery jasnej, ze nie tinder, tylko jakis portal na ktorym ludzie szukaja zwiazkow a nie tylko seksu - rowniez samotni faceci, ktorzy marza o zwiazku-jest takich wielu!

Gość Gość

Jakoś obleśny stary dziad skoro na imprezie nikogo nie wyrwal😛

Gość Autorka (nie tego tematu)

Straszne czasy! Przerażające są wasze wpisy. Samotność dookoła, trudy życia, bezsens, choroby, ból i cierpienie. Nie warto szukać niczego, co pochodzi z tego świata, bo to wszystko jest marność i przeminie jak wiatr... Jeśli życie was przerasta, to pamiętajcie, że NIGDY nie jesteście sami. Jezus jest zawsze przy Was, umarł męczeńską śmiercią aby uratować nas z tego strasznego świata i dac nam życie wieczne w radości, bezpieczeństwie i miłosći i to nie w niebie, ale na ziemi. Uklęknij i wyznaj swoje grzechy Jemu, a On przebaczy i przyjdzie do Twojego życia, ukoi Twoje cierpienie, wesprze Ciebie i pomoże iśc dalej... Naprawdę! Bóg dotknął mojego życia i przeszłam totalną rewolucję. Wszystkei znaki na ziemi i niebie wskazują, że powrót Jezusa Chrystusa jest bardzo bliski! Niemal wszystkie proroctwa o Jego powrocie już się wypełniły. DLatego szkoda czasu na skupianie się na swoich nieszczęściach, żalach, smutku, samotności. Proszę, czytajcie Biblię, a Bóg otworzy Wam oczy, wypełni wasze życie. Odwróćcie się od wszelkiej religii i rytuałów, zaufajcie tylko Bogu i Jego Słowu. Autorko, jeśli chcesz pogadać to zapraszam na temat "Biblia, ludzie proszę czytajcie". Całkiem niedawno jeszcze bardzo Ciebie przypominałam, a jestem starsza od Ciebie, ale odkąd Bóg dotknął mojego życia to wszystko sie zmieniło.

Gość Gosc
25 minut temu, Gość Ola napisał:

Droga autorko, ja mam 30 na karku i tez nikogo.. Skończyłam studia za granicą, dobrze zarabiam no i co z tego. Miałam kiedyś świetną paczkę znajomych ale każdy jest teraz w związku, śluby, dzieci, nikt nie ma czasu się spotykać. 

Był taki moment w moim życiu kiedy zaczęłam myśleć o samobójstwie bo wydaję mi się, że już nic dobrego mnie nie spotka w życiu, wszystko co dobre już było, a ja jestem coraz starsza i brzydsza. Nie widzę już sensu.

Nie poddawaj się, walcz o siebie i swoje szczęście. Głowa do góry.

Ja przyznam, że też już sensu nie widzę. Czuję się kimś zupełnie nieważnym, zbyt wiele odrzuceń mnie spotkało. A myśli samobójcze towarzyszą mi bardzo często. Muszę jednak żyć dla mamy i udawać, że jest ok.

Gość gosc
7 minut temu, Aurum napisał:

Ja przyznam, że też już sensu nie widzę. Czuję się kimś zupełnie nieważnym, zbyt wiele odrzuceń mnie spotkało. A myśli samobójcze towarzyszą mi bardzo często. Muszę jednak żyć dla mamy i udawać, że jest ok.

Jesteś kobietą czy mężczyzną?

Gość gosc
Przed chwilą, Aurum napisał:

Kobietą

A jak wyglądały odrzucenia, które Cię spotkały?

Gość Gosciowa

Mnie właśnie rzucił facet. Rodzina mnie nie lubi. To że znajomi mają rodziny i dzieci to nie znaczy, że nie można się kontaktować i widywać. Trzeba tylko o to dbać. Bo po czasie się wszystko rozchodzi. 

Jest ktoś z Łodzi? 

2 minuty temu, Gość gosc napisał:

A jak wyglądały odrzucenia, które Cię spotkały?

To odrzucenia zarówno ze strony mężczyzn, jak i znajomych. Zawsze, gdy na kimś mi zależało, to z czasem okazywało się, że jednak nie spełniam wymagań. Zawsze znajdywal sie ktoś lepszy, niż ja, bardziej godny uwagi, atrakcyjniejszy, otwarty, wesoły.  A ja pomimo introwertyzmu, też mam przecież uczucia i bardzo chciałabym być kochana, akceptowana, w końcu nie tak samotna...

Gość Jan

Zawsze można hodować ogródek warzywny, posadzić kalarepę, czosnek, kalafior, groszek, drzewa typu kasztan, jarzębina, krzewinki róży, czerwonej porzeczki. Wiosną cieszyć się zapachem, latem owocami, a jesienią jechać po mango i ananasy do Bangladeszu (TAKA waluta).

Gość Ola
4 minuty temu, Aurum napisał:

To odrzucenia zarówno ze strony mężczyzn, jak i znajomych. Zawsze, gdy na kimś mi zależało, to z czasem okazywało się, że jednak nie spełniam wymagań. Zawsze znajdywal sie ktoś lepszy, niż ja, bardziej godny uwagi, atrakcyjniejszy, otwarty, wesoły.  A ja pomimo introwertyzmu, też mam przecież uczucia i bardzo chciałabym być kochana, akceptowana, w końcu nie tak samotna...

Jakbym o sobie czytała. Zawsze znajdował się ktoś lepszy

Gość Kra
1 godzinę temu, Gość plakac sie chce napisał:

krakow

Skąd dokładnie?ja też z Krakowa,mogłybyśmy się zakumplowac