Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość✝️

DZISIAJ NIESTETY ZNOWU ROZCZAROWAŁ MNIE PAN BÓG ALE WIEM ŻE PO PROSTU BYŁA TO KOLEJNA PRÓBA NUMER 7239 ALE JA SIĘ NIGDY NIE ODWRÓCĘ OD MOJEGO PANA

Polecane posty

Gość gość✝️

Ufam Jezusowi, oddaje mu całe swoje życie, wszelkie troski problemy, sprawy, właśnie dziś miało wydarzyć się coś na czym mi bardzo zależy, modliłem się o to od dawna, byłem spokojny bo ufam Bogu i wierzę Mu, zatem nie miałem się czym martwić, wiedziałem że mój Pan się tym zajmie, po prostu mu już dziękowałem i uwielbiałem Go za Jego miłość i opieke nade mną, no ale niestety, mimo że człowiek bardzo bardzo całym sercem, całym sobą wierzy i ufa, to niestety poraz kolejny tylko porażka i zawód. Pan tak bardzo mnie doświadcza, a im bardziej mnie doświadcza tym ja Go bardziej kocham. Zapewne była to po prostu kolejna próba mojej wiary, gdy jedna próba się kończy - rozpoczyna się druga, całe moje życie to niekończące pasmo się prób, ale ja się mój Rabbuni nigdy od Ciebie nie odwrócę. Kocham Cię Tatusiu. Abba Ojcze❤️🙏🏻

„Jeśli kto chce iść za Mną, niech się zaprze samego siebie, niech co dnia bierze krzyż swój i niech Mnie naśladuje” (Łk 9,23)

Z każdym kolejnym upadkiem mam coraz mniej sił💪🏻 ale po każdym kolejnym ciosie, to TY mój Panie mnie podnosisz, a ja biorę swój krzyż✝️ i idę🕺🏻 za Tobą mój drogi Jezu bo Tyś moją siłą, nadzieją, prawdą, światłem, drogą i życiem... Ufam Ci Jezu!

Gość gosc

smakosz znowu leków nie wziąłeś

Gość Xdd

Bóg ci dał chorobę psychiczną żeby ciebie sprawdzić tak?wierz sobie w to dqlej.

Gość Gość

typowy syndrom sztokholmski im kat bardziej gnębi swoją ofiarę, tym ofiara bardziej kocha kata [czes]

Gość Gość
5 minut temu, Gość Xdd napisał:

Bóg ci dał chorobę psychiczną żeby ciebie sprawdzić tak?wierz sobie w to dqlej.

sam masz chorobe psychiczną, nie obrażaj

Gość Gość

Czemu w tym kraju jest tak że jeśli ktoś jest wierzący to jest nazywany psycholem głupkiem albo wmawia mu się chorobę psychiczną? 

to objawy złego ducha bo już za czasów Pana Jezusa przejawiał się on faryzeuszach i innych niewiernych którzy wydali go na śmierć, już wtedy opluwali Pana Jezusa wyśmiewali Go

"12 Lecz przed tym wszystkim podniosą na was ręce i będą was prześladować. Wydadzą was do synagog i do więzień oraz z powodu mojego imienia wlec was będą do królów i namiestników. 13 Będzie to dla was sposobność do składania świadectwa. 14 Postanówcie sobie w sercu nie obmyślać naprzód swej obrony. 15 Ja bowiem dam wam wymowę i mądrość, której żaden z waszych prześladowców nie będzie się mógł oprzeć ani się sprzeciwić. 16 A wydawać was będą nawet rodzice i bracia, krewni i przyjaciele i niektórych z was o śmierć przyprawią. 17 I z powodu mojego imienia będziecie w nienawiści u wszystkich. 18 Ale włos z głowy wam nie zginie. 19 Przez swoją wytrwałość ocalicie wasze życie." (Łk 21)

Xxxxx

"18 Jeżeli was świat2 nienawidzi, wiedzcie, że Mnie pierwej znienawidził. 19 Gdybyście byli ze świata, świat by was kochał jako swoją własność. Ale ponieważ nie jesteście ze świata, bo Ja was wybrałem sobie ze świata, dlatego was świat nienawidzi. 20 Pamiętajcie na słowo, które do was powiedziałem: "Sługa nie jest większy od swego pana"3. Jeżeli Mnie prześladowali, to i was będą prześladować. Jeżeli moje słowo zachowali, to i wasze będą zachowywać. 21 Ale to wszystko wam będą czynić z powodu mego imienia, bo nie znają Tego, który Mnie posłał. 22 Gdybym nie przyszedł i nie mówił do nich, nie mieliby grzechu. Teraz jednak nie mają usprawiedliwienia dla swego grzechu. 23 Kto Mnie nienawidzi, ten i Ojca mego nienawidzi. 24 Gdybym nie dokonał wśród nich dzieł, których nikt inny nie dokonał, nie mieliby grzechu. Teraz jednak widzieli je, a jednak znienawidzili i Mnie, i Ojca mego. 25 Ale to się stało, aby się wypełniło słowo napisane w ich Prawie: Nienawidzili Mnie bez powodu4. 
26 Gdy jednak przyjdzie Pocieszyciel, którego Ja wam poślę od Ojca, Duch Prawdy, który od Ojca pochodzi, On będzie świadczył o Mnie5. 27 Ale wy też świadczycie, bo jesteście ze Mną od początku." (Ewangelia J 15)

Gość Gość

Zaprawdę zaprawdę powiadam wam: odstąpcie od niego!

Trzymaj się autorze!

Chwała Jezusowi!

Gość gosc
2 godziny temu, Gość gosc napisał:

Hehe

tu nie ma nic śmiesznego

Gość Chwała  Panu

Tak trzymaj  autorze  

Gość gosc
12 minut temu, Piwosz 22lata napisał:

Co sie dzisiaj stało smakosz?

ciele oknem wyleciało

Gość gosc
Dnia 13.04.2019 o 10:29, Gość Gość napisał:

typowy syndrom sztokholmski im kat bardziej gnębi swoją ofiarę, tym ofiara bardziej kocha kata [czes]

jak wszyscy chrześcijanie

Gość nfjdlbfjlbjf
Dnia 13.04.2019 o 10:29, Gość Gość napisał:

Dobrze powiedziane, od dawna sobie tak cichaczem myślę.