Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy wy też nie wysypiacie się do pracy?

Polecane posty

Gość Gość

Wczoraj spałem godzinę i wmawiałem sobie że spałem 3, a dziś spałem 3 to wmawiam sobie że 5. Też tak robicie jak nie wyśpicie się do roboty?

Gość Amela

Zły pomysł. Nie rób tak, nieodpowiednia ilość snu to gwarancja chorób. 

Ja chodzę na 9:30 więc luz

Gość Gość

A gdzie jest taki raj, że można dostać robotę od 9:30? Przecież to niemożliwe. Tylko dla wybrańców. Ja poprzednią pracę miałem od 9 i to było tak piękne, że nie wiem dlaczego byłem tak głupi, że zrezygnowałem dla większych pieniędzy. Teraz oddałbym te wszystkie pieniądze, żeby mieć znów tyrkę od 9

Gość Amela

W sklepach które nie są otwarte od 6 rano xd

Gość Gość

Ja zarabiam w obecnej pracy 4 koła na rękę i wolałbym pracować za 1500 złotych w pracy, do której mógłbym chodzić na 9 nawet ciezkiej, ale jeden warunek, byle było jak najmniej kontaktu z ludźmi. 

Gość marawstala

zalezy od tygodnia, ale raczej sporo spie : ) 

Gość Amela

Akurat ja mam kontakt z ludźmi 😞

Bądźmy szczerzy, za ciut większe pieniądze ludzie pójdą do pracy której nienawidzą i siedzą tam po 10 godzin. Co im po pieniądzach skoro 10 godzin dziennie spędzają w miejscu którego nie lubią? Praca musi sprawiać radość, chociaż za mniejsze pieniądze ale idziesz do pracy zadowolona i zadowolona z niej wychodzisz a nie jak większość pazernych ludzi idzie na 10 godzin, po pracy są zmęczeni i zirytowani że jutro znów muszą iść. 

Gość marawstala

W sumie mam troszke podobnie bo kontakt z ludźmi tez wysysa ze mnie energie i chyba przez to odczuwam deficyt snu, ale spie tyle ile trzeba : ) taka różnica...

Gość Amela

Introwetycy? 

Gość Gosc.
45 minut temu, Gość Gość napisał:

Wczoraj spałem godzinę i wmawiałem sobie że spałem 3, a dziś spałem 3 to wmawiam sobie że 5. Też tak robicie jak nie wyśpicie się do roboty?

Dlaczego  nie  śpisz. Nie pociągniesz tak długo. Serce ci padnie.

Gość marawstala

Moze kup sobie cos na wyciszenie przed snem, natlok myśli nie sprzyja szybkiemu zasypianiu...

Gość to ja😈
46 minut temu, marawstala napisał:

W sumie mam troszke podobnie bo kontakt z ludźmi tez wysysa ze mnie energie i chyba przez to odczuwam deficyt snu, ale spie tyle ile trzeba : ) taka różnica...

hahaha,kontakt z ludźmi haha,chyba wirtualny😂 Ty ciągle tu jesteś więc przestań kit wciskać 😰

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

A gdzie jest taki raj, że można dostać robotę od 9:30? Przecież to niemożliwe. Tylko dla wybrańców. Ja poprzednią pracę miałem od 9 i to było tak piękne, że nie wiem dlaczego byłem tak głupi, że zrezygnowałem dla większych pieniędzy. Teraz oddałbym te wszystkie pieniądze, żeby mieć znów tyrkę od 9

branża IT - kolega przychodził na 12, ja na 7. Generalnie jak tam komu pasowało byleby tylko praca pod koniec dnia była zrobiona.

Gość gff

Też tak nie robimy moniko