Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fetysz stóp kelnerki

A może jakaś kelnerka popisze o fetyszu swoich stóp

Polecane posty

Gość Fetysz stóp kelnerki

po dniu pracy.

Gość Dorota  big tits

Jestem kelnerką ale topless fetysz stóp?? Wiesz normalne to dla mnie jest gdy facet interesuje się mójmi piersiami ale stopami?? Bez urazy ale myślę że masz coś z głową  

6 minut temu, Gość Fetysz stóp kelnerki napisał:

po dniu pracy.

7 minut temu, Gość Dorota big tits napisał:

Jestem kelnerką ale topless fetysz stóp?? Wiesz normalne to dla mnie jest gdy facet interesuje się mójmi piersiami

przy odpowiednim dekolcie podając klientowi potrawę schylając się nieco możesz liczyć na zainteresowanie piersiami. Ale najlepiej jest też gdy jednocześnie starasz się spojrzeć w oczy. Taka zmysłowa ale inteligenta relacja bez słów. Lubię takie 

10 minut temu, Gość Dorota big tits napisał:

stopami?? Bez urazy ale myślę że masz coś z głową  

są fetyszyści stóp ... chodzi o to abyś po dniu pełnym pracy mając spocone stopy wyjęła je delikatnie ze szpilek i pozwoliła mu je wąchać. Nie mogą być czyste i wykąpane ale przepocone....... Niektórych facetów strasznie to podnieca.

Gość Kalina
2 minuty temu, darkeacer napisał:

są fetyszyści stóp ... chodzi o to abyś po dniu pełnym pracy mając spocone stopy wyjęła je delikatnie ze szpilek i pozwoliła mu je wąchać. Nie mogą być czyste i wykąpane ale przepocone....... Niektórych facetów strasznie to podnieca.

Czyli są stuknieci 

Gość Fircyk

Na reddicie można poczytać, że pary sobie nawzajem doopy wąchają. To dopiero są dekle. Ale tu takich też nie brakuje.

5 minut temu, Gość Kalina napisał:

Czyli są stuknieci 

wiesz wszystko to zależy ... jeśli ten fetysz to tylko pewien dodatek i kobieta potrafi to zaakceptować to może niczemu nie przeszkadzać. Ale jeśli to jest facet, któremu żadna inna aktywność seksualna nie odpowiada, to na pewno nie może liczyć na żaden trwały związek z kobietą. Może też to być facet bardzo mocno zakompleksiony, który w jakimś sensie nie liczy na inne formy relacji seksualnych bo np. ma bardzo małego penisa albo spuszcza się tak szybko, że nie zdąży normalnie rozpocząć współżycia. Zaprosisz go do siebie a on zamiast kochać się z Tobą będzie buszował w Twoim koszu z brudną bielizną

Gość Dorota  big tits
17 minut temu, darkeacer napisał:

przy odpowiednim dekolcie podając klientowi potrawę schylając się nieco możesz liczyć na zainteresowanie piersiami. Ale najlepiej jest też gdy jednocześnie starasz się spojrzeć w oczy. Taka zmysłowa ale inteligenta relacja bez słów. Lubię takie 

Tak właśnie robię a napiwek możesz włożyć do tego dekoltu 

1 minutę temu, Gość Fircyk napisał:

Na reddicie można poczytać, że pary sobie nawzajem doopy wąchają. To dopiero są dekle. Ale tu takich też nie brakuje.

jak kochasz się oralnie w 69 zwłaszcza gdy kobieta jest na górze nie ma siły aby podczas miłosnych igraszek czasami pupa jej nie zjechała tak, że nos wejdzie ci dokładnie w jej odbyt.... nie powiem, czasami nawet zamiast lizać cipkę zjechała pupa pod usta. Niektórzy nie zdają sobie z tego sprawy, niektórzy udają, że tego nie było ....ale tak bywa. Najważniejsza higiena, aby dziewczyna miała zawsze to wymyte....Więc wąchanie dupy partnerce akurat w takich okolicznościach to nic. Jeśli pachnie kosmetykami albo nawet naturalnie ciałem to żaden problem. 

Gość Jan
3 minuty temu, darkeacer napisał:

wąchanie dupy

Jak mieliście fasolkę po bretońsku i pierdnie podczas, to dopiero...

a grzyby to się szuka w słoiku, na patelni, albo w lesie -nie na stopach.

3 minuty temu, Gość Dorota big tits napisał:

Tak właśnie robię a napiwek możesz włożyć do tego dekoltu 

Dorotka ... wiem, że niektórzy tak robią ale to nie moja klasa. Napiwek zawsze zostawiam dyskretnie. Gdy byłem samotny czasami pozwalałem sobie na dołączenie wizytówki z numerem telefonu ....

2 minuty temu, Gość Jan napisał:

Jak mieliście fasolkę po bretońsku i pierdnie podczas, to dopiero...

fasolka po bretońsku to nie jest akurat potrawa szczególnie nadająca się do spożycia przed seksem czy w trakcie. Ja wolę np. ostrygi z białym winem w takich okolicznościach.... 

Gość Jan
31 minut temu, darkeacer napisał:

ostrygi z białym winem w takich okolicznościach

Ostrygi to można wybrać jeżeli partnerka się TAM nie myje, aby nie było czuć różnicy. Dużo lepsza jest dobrze zesmażona wątróbka indycza w gulaszu paprykowym jako sos do ryżu i schabowy na jajku i bułce tartej, oraz panna po kąpieli.

6 minut temu, Gość Jan napisał:

Ostrygi to można wybrać

panna zawsze po kąpieli a ostrygi świeże, najlepiej prosto wyłowione z morza i otwarte bezpośrednio przed jedzeniem

Gość Fircyk

Co wy nagle z tą higieną i kąpaniem. Tu była mowa o powrocie z całodniowej harówki w przepoconych szpilach. Taka sama miałaby być doopa. Dekle i tyle, a nie przypadkowe zjechanie czystym tyłkiem w pozycji 6/9.

6 minut temu, Gość Fircyk napisał:

Co wy nagle z tą higieną i kąpaniem. Tu była mowa o powrocie z całodniowej harówki w przepoconych szpilach. Taka sama 

masz rację, może dla niego najlepiej jakby jeszcze kupkę zrobiła i nie miała czasu skorzystać z bidetu tylko papierem podtarła ....