Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda321

Kochanka kochanek

Polecane posty

Gość Pola
3 godziny temu, Gość Brak słów napisał:

Kur..wa z charakteru zawsze będzie się wybielac jaka ona pokrzywdzona..Mam nadzieję,że kiedyś facet się zakochać w kobiecie tego  wartej..odejdzie od żony.. zmieni się.. A taką kur..we jak Ty odłoży na bok..bo tylko szma..tą  jesteś w którą można się wytrzeć. I tyle   

Opanuj się kre ty nko bo to nie autorka przysięgała jego żonie wierność tylko on. Żona może się pukać z kim chce, a on ma trzymać chcicę na sznurku tak naprawdę. Oczywiście przyzwoitość nakazuje nie iść do łóżka z zajętym facetem, ale największą winę ponosi on, bo to on jest tutaj w małżeństwie! Nic mnie tak nie w ku r w ia jak takie de bil kiii ktore najeżdżają tylko na kochankę a mężuś to już cacy. 

Do autorki- zerwij ta znajomość, im szybciej tym lepiej. Poszukaj sobie kogoś na stałe, a nie kogoś dla kogo jesteś tylko workiem na spermę. 

Gość Pola
Przed chwilą, Gość Pola napisał:

Opanuj się kre ty nko bo to nie autorka przysięgała jego żonie wierność tylko on. Żona może się pukać z kim chce, a on ma trzymać chcicę na sznurku tak naprawdę. Oczywiście przyzwoitość nakazuje nie iść do łóżka z zajętym facetem, ale największą winę ponosi on, bo to on jest tutaj w małżeństwie! Nic mnie tak nie w ku r w ia jak takie de bil kiii ktore najeżdżają tylko na kochankę a mężuś to już cacy. 

Do autorki- zerwij ta znajomość, im szybciej tym lepiej. Poszukaj sobie kogoś na stałe, a nie kogoś dla kogo jesteś tylko workiem na spermę. 

Oczywiście w drugim zdaniu ma być "ona" a nie żona, błąd się wkradł

Gość Gosc
11 godzin temu, Gość co za porażka napisał:

Do Nicku Ona to ty masz coś z głową, wystarczy przeczytać co to napisałaś

Lepiej mieć coś z głową niż jak te puszcz...alskie łatwe panienki z du..pa i rozkładać nogi przed każdym lub każdą, bo faceci też się nie szanują. Pokolenie zeszma.. dobrych ludzi.

Gość gość

Jak zwykle winna ona a nie on.