Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieladnie

Dlaczego baby musza tak dowalac ladniejszym laskom ?

Polecane posty

Gość nieladnie

Mamusia nie uczyla was kultury ? Hm ?

Gość zazdrosne zachłanne

bo to tępe kur-wy, jedna by drugiej oczy wydłubała z zazdrości, baby są dla siebie nawzajem najgorszymi wrogami

Gość Vosc
3 minuty temu, bella napisał:

Może tylko ci się wydaje, że ci dowalają bo jesteś "ładniejsza" a w rzeczywistości jesteś po prostu zwyczajnie sukowata, więc cię nie lubią?

Dokladnie. 

Mam na studiach taka jedna. Piekna jest, mowie to jako kobieta. Ale... patrzy na inne dziewczyny z gory, ciagle kokietuje facetow, tych zajetych rowniez, urode wykorzystuje do roznych swoich celow, wie jak manipulowac. I dziwi sie, ze jej dziewczyny nie lubia 😉 takie osoby ciezko lubic. A faceci baaardzo ja lubie, bo kazdy mysli, ze jak sie do niego usmiecha, to zaraz bedzie ruc.hanie, a ona... po prostu chce notatki, gdyby nie to, nawet by nie podeszla.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Vosc napisał:

Dokladnie. 

Mam na studiach taka jedna. Piekna jest, mowie to jako kobieta. Ale... patrzy na inne dziewczyny z gory, ciagle kokietuje facetow, tych zajetych rowniez, urode wykorzystuje do roznych swoich celow, wie jak manipulowac. I dziwi sie, ze jej dziewczyny nie lubia 😉 takie osoby ciezko lubic. A faceci baaardzo ja lubie, bo kazdy mysli, ze jak sie do niego usmiecha, to zaraz bedzie ruc.hanie, a ona... po prostu chce notatki, gdyby nie to, nawet by nie podeszla.

Inteligentnie korzysta ze swoich zasobów a faceci nieinteligentnie a zwierzęco/instynktownie ślinią się. Takie kobiety z wejściem faceta do pomieszczenia przeistaczają się z wydr czy znudzonych lalek w bezbronne i bezradne małe kobietki. Obłuda i manipulacja. Robią to i brzydkie,  tylko te epatują swoim nieszczesciem/zaradnością/dobrocią/poczuciem niższości, wiec to nie kwestia urody a braku charakteru i godności.

Gość autorka
43 minuty temu, bella napisał:

Może tylko ci się wydaje, że ci dowalają bo jesteś "ładniejsza" a w rzeczywistości jesteś po prostu zwyczajnie sukowata, więc cię nie lubią?

Do sukowatej mi daleko 🙂 

Ubieram sie skromnie,nie kokietuje i na pewno sie nie wywyzszam 🙂 Jestem zyczliwa,ale jak ktos jest do mnie wrogo nastawiony,to nie bede mu w doope za przeproszeniem wlazic 🙂 A wiele kobiet juz na samym wstepie mnie praktycznie "skresla".Sa niemile i opryskliwe,chociaz mnie nie znaja.Z facetami o dziwo nie mam tego problemu.

Gość gość

Przecież ty jesteś sukowata, w taki sposób piszesz na forum

Gość gjhjkhjk
3 minuty temu, Gość gość napisał:

Przecież ty jesteś sukowata, w taki sposób piszesz na forum

W taki czyli w jaki niby ? Obrazilam kogos ?

Gość gość

Z twoich postów zieje pogardą, tak, to jest sukowate.

Nie chciałabym mieć z tobą do czynienia niezależnie od tego jak wyglądasz. 

Gość tak tak
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Z twoich postów zieje pogardą, tak, to jest sukowate.

Nie chciałabym mieć z tobą do czynienia niezależnie od tego jak wyglądasz. 

A z twoich frustracja.Nic nie trace,nie zadaje sie na szczescie z takimi toksycznymi osobami.

Gość gość

A skąd wiesz, że to dzięki urodzie czy też przez urodę? Jakie masz podstawy ku temu by tak sądzić? 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość tak tak napisał:

A z twoich frustracja.Nic nie trace,nie zadaje sie na szczescie z takimi toksycznymi osobami.

Tak gdzie ktoś ci piszę jak wyglądasz z boku tam ty widzisz frustracje i zazdrość co już świadczy że masz ostro nayebane w głowie. I to zakładanie tematów w koło Macieju. Przyjmij w końcu że jesteś zwyczajną ... z nieadekwatnie zawyżona samoocena a ludzie to nie ...e i to czują. Po prostu. Stad ten brak życzliwości który dziwi chyba tylko ciebie. Poza tym Ty masz schizofrenię. 

Gość hahaha

Oho Wieczorna przylazla pora zamknac temat 😄

Gość gość
3 minuty temu, Gość hahaha napisał:

tego trolla trzeba ukatrupić, niebezpieczna żałosna obrzydliwa schizofreniczna psychopatka z urojeniem wielkościowym 

Gość buhaha
1 minutę temu, Gość gość napisał:

tego trolla trzeba ukatrupić, niebezpieczna żałosna obrzydliwa schizofreniczna psychopatka z urojeniem wielkościowym 

No to sprobuj szczescia psi wytrysku 😄 

Gość Gość
18 minut temu, Gość hahaha napisał:

Wieczorna to wytwór chorych wyobraźni. Twojej i twojej forumowej koleżanki która także cierpi na manie wielkościowa przy jednoczesnym schorzeniu polegającym na wmawianiu postaci wieczornej że jest stara i brzydka baba zazdrosna o piękności. Radzę wziąć się porządnie za leczenie psychiatryczne i fitnes. 

Gość gość
18 minut temu, Gość buhaha napisał:

No to sprobuj szczescia psi wytrysku 😄 

to było bardziej ohydne niż chamskie 

Gość gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Wieczorna to wytwór chorych wyobraźni. Twojej i twojej forumowej koleżanki która także cierpi na manie wielkościowa przy jednoczesnym schorzeniu polegającym na wmawianiu postaci wieczornej że jest stara i brzydka baba zazdrosna o piękności. Radzę wziąć się porządnie za leczenie psychiatryczne i fitnes. 

To już taką schizofrenię masz Wieczorna, że aż się nie identyfikujesz z samą sobą? Wobec tego wszystkie twoje żałosne pseudo diagnozy z manią wielkościową włącznie możesz sobie włożyć w swoją największą część ciała. Dobrze już wiesz jaką. Ty lepiej sama na sobie swoje rady zastosuj. Chociaż nie. Dla ciebie za późno na jedno i drugie. 

Gość gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Masz rację. Znowu się locha uaktywnila.

Gość gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

wmawianiu postaci wieczornej że jest stara i brzydka baba zazdrosna o piękności.

A kim innym jesteś? Sama dajesz dowody na to wszystko. Twoja chorobliwa nienawiść do ładnych kobiet podpada już sama w sobie pod chorobę psychiczną, którą zresztą masz bez wątpienia. O czym świadczą te wszystkie chore wpisy z pedofilią czy koprofilią w tle czy sam fakt prześladowania ludzi w sieci. 

Gość gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

A kim innym jesteś? Sama dajesz dowody na to wszystko. Twoja chorobliwa nienawiść do ładnych kobiet podpada już sama w sobie pod chorobę psychiczną, którą zresztą masz bez wątpienia. O czym świadczą te wszystkie chore wpisy z *pedofilią czy koprofilią w tle czy sam fakt prześladowania ludzi w sieci. 

*lub  ze spermą zwierząt, genitaliami, seksem analnym

Gadanie z pedofilką to jak z gadanie ze ścianą. Tylko ona nie jest  świadoma tych oczywistości które ty, które ja, które 10 innych gości piszą. Zobacz na to że ona może nawet myśleć że ja i ty i wszystkie jej podsumowania piszę jedna osoba. 

Ją trzeba namierzyć i podjąć kroki prawne +pare dodatków jak napisać do jej znajomych i pracodawców. Ona już dawno powinna siedzieć w psychiatryku/wiezieniu

Gość gość
5 minut temu, Gość gość napisał:

*lub  ze spermą zwierząt, genitaliami, seksem analnym

Gadanie z pedofilką to jak z gadanie ze ścianą. Tylko ona nie jest  świadoma tych oczywistości które ty, które ja, które 10 innych gości piszą. Zobacz na to że ona może nawet myśleć że ja i ty i wszystkie jej podsumowania piszę jedna osoba. 

Ją trzeba namierzyć i podjąć kroki prawne +pare dodatków jak napisać do jej znajomych i pracodawców. Ona już dawno powinna siedzieć w psychiatryku/wiezieniu

Absolutnie popieram. Ja nie rozumiem jakim cudem ona tyle lat grasuje po forach bezkarnie pisząc takie plugastwa. W czasach w których ludzie mają problemy prawne za totalne pierdoły. Na Kafe jakiegoś gościa ścigali za te  tematy o pedofilię, a jej - mimo że pisze o wiele gorsze treści - nie? Paranoja. 

Gość Gość
7 godzin temu, Gość autorka napisał:

Do sukowatej mi daleko 🙂 

Ubieram sie skromnie,nie kokietuje i na pewno sie nie wywyzszam 🙂 Jestem zyczliwa,ale jak ktos jest do mnie wrogo nastawiony,to nie bede mu w doope za przeproszeniem wlazic 🙂 A wiele kobiet juz na samym wstepie mnie praktycznie "skresla".Sa niemile i opryskliwe,chociaz mnie nie znaja.Z facetami o dziwo nie mam tego problemu.

Bo jestes ładna, pewnie oceniają Cie jako ladniejsza od nich samych i to wystarczy żeby zawistne baby Cie nienawidziły.