Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto Pyta

Dlaczego kobiety wybierają spokojnych "przeciętnych" z wyglądu mężczyzn wtedy, kiedy się wyszaleją?

Polecane posty

Gość Kto Pyta

Czy nabierają pokory, ogłady? Doświadczenia? Czy jak ich giga chady przeruchają i zostawią, to zabierają się za normalniaków bo wiedzą, że czas zabaw minął? 

Gość Gość

Jest takie przysłowie: 

"Alpha plays, beta pays."

- czyli:

Samiec alfa bawi się, a samiec beta płaci - utrzymuje taką damę i dzieci.

Chciałabym zobaczyć świat waszymi oczami. Nie wiem co musiałabym wziąć żeby mieć taki odjazd, ale to byłoby niesamowite doświadczenie

Gość 43 cm w bicepsie

Bo kobiety to prymitywne kürwy poddające się pierwotnym instynktom kopulacji z równie prymitywnymi samcami o aparycji jaskiniowcami.

A gdy już zaciążą i alfa ma je w düpie,  albo nie wiedzą który alfa jest potencjalnym ojcem to zamieniają się w wyrachowane zimne süki i szukają frajera z zasobami. Standard. 

Gość Gang Beciaków
12 minut temu, Gość 43 cm w bicepsie napisał:

Bo kobiety to prymitywne kürwy poddające się pierwotnym instynktom kopulacji z równie prymitywnymi samcami o aparycji jaskiniowcami.

A gdy już zaciążą i alfa ma je w düpie,  albo nie wiedzą który alfa jest potencjalnym ojcem to zamieniają się w wyrachowane zimne süki i szukają frajera z zasobami. Standard. 

Jak boli cie ... upoślu to zasadź sobie kùtasa. Przejdzie. Uwielbiam ten kwik samców beta. Pewnie z tego samego powodu kobiety to robią co faceci . Do skakania na chùju laski w stylu diva w łóżku a na matkę dzieciom przeciwieństwo. Same męskie pierodly tu siedzą 

Rzygi 🤣

Gość gość

Znowu jakieś męskie pipki robią wstyd facetom tu na forum. 

Gość stl
1 godzinę temu, Jajko Pisanka napisał:

Chciałabym zobaczyć świat waszymi oczami. Nie wiem co musiałabym wziąć żeby mieć taki odjazd, ale to byłoby niesamowite doświadczenie

To zdejmij różowe okulary i przyjrzyj się uważnie otaczającej rzeczywistości. To nie odjazd, tylko prawda. To nie świat naszymi oczami, tylko świat rzeczywisty, ale do was to nie dociera, bo kobiety tego nie doświadczają.

Gość gość

Którym facetom, frajerom co wzięli sobie kooorwę? Oni się tego nie wstydzą bo są frajerami

Gość gość
21 minut temu, Gość gość napisał:

Którym facetom, frajerom co wzięli sobie kooorwę? Oni się tego nie wstydzą bo są frajerami

Lecz się pipko.

Gość xddd

Jak facet zaproponuje kobiecie seks to zostanie wyśmiany albo zlany. Odwrotnie? No problem. 

Gość anula

i co w tym złego że dziewczyna spróbuje innego przynajmniej ma porównanie jak smakuje bzykanko z innym , ja sama tak zrobiłam i mam porównanie jak smakuje i z takim co miał już laskę i nie też