Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nonono

Kiedys bylam taka ladna,ze kobiety dostawaly furii na moj widok.

Polecane posty

Go艣膰 nonono

Ach te piekne czasy... 馃檪

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 no pewnie

Kilo tapety na ryju zrobi艂o swoje聽馃槅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mylisz sie
3 minuty temu, Go艣膰 no pewnie napisa艂:

O to chodzi,ze wlasnie bez makijazu 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Z艂o艣liwo艣膰 to twoje 2 ja
4 minuty temu, Go艣膰 no pewnie napisa艂:

Sama tapeta nie wystarczy ;)

A im wi臋cej tym gorzej.

Z reszt膮, zazdro艣cisz?

Teraz wi臋kszo艣膰 nawet wypacykowanych 20-latek mo偶e sobie pomarzy膰 o takim powodzeniu, kt贸re mia艂am ja ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Na widok modelek nikt nie dostaje padaki wi臋c 艣mieszna jest ta twoja egzaltacja w艂asn膮 osob膮. Zreszt膮 ka偶dy z kafe widzia艂 twoje zdj臋cie wi臋c nie wiem kogo ty chcesz oszuka膰. Zwyk艂膮 dziewczyna a samoocena jak u zaburzonej psychicznie .聽

Udost臋pnij ten post

3 minuty temu, Go艣膰 mylisz sie napisa艂:

O to chodzi,ze wlasnie bez makijazu 馃槈

No nie, zawsze lekko si臋 malowa艂am, ale lekko.

Udost臋pnij ten post

5 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Na widok modelek nikt nie dostaje padaki wi臋c 艣mieszna jest ta twoja egzaltacja w艂asn膮 osob膮. Zreszt膮 ka偶dy z kafe widzia艂 twoje zdj臋cie wi臋c nie wiem kogo ty chcesz oszuka膰. Zwyk艂膮 dziewczyna a samoocena jak u zaburzonej psychicznie .聽

呕artujesz sobie? Nie masz poj臋cia o czym m贸wisz i jak m臋偶czy藕ni potrafi膮 si臋 zachowywa膰, a zdj臋cia? 15 lat p贸藕niej? :D nie roz艣mieszaj mnie ;)

Zreszt膮 wiele os贸b mo偶e potwierdzi膰 moje s艂owa, wielu znajomych i nieznajomych przychodzi艂o do mnie opowiada膰 kto nast臋pny zakocha艂 si臋 we mnie... itd. itp. Pog贸d藕 si臋 z tym.馃榿

Ale nie t臋skni臋 za tym. To nic specjalnego...;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

To zdj臋cie akurat by艂o sprzed 15 lat i dupy nie urywa. Gdyby to nie by艂o nic specjalnego to by艣 si臋 nie podniecala tym codziennie. S艂abe jak na 30 letni膮 kobiet臋. Musisz w 偶yciu mie膰 starsznie je艣li twoim jedynym punktem odniesienia s膮 wspomnienia z m艂odo艣ci i rzekomej zazdro艣ci innych kobiet. One s膮 dla ciebie okropne bo to czu膰 gdy kto艣 wy偶ej sra ni偶 d霉pe ma a ty pogardzasz ka偶dym co wida膰 i czu膰. Po prostu jeste艣 zaburzona psychicznie stara panna. Jeste艣 taka 偶a艂osna kie艂baso .聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Znowu ta chora baba za艂o偶y艂a temat. Mia艂am swojego czasu bardzo 艂adne kole偶anki i jako艣 nie widzia艂am by ktokolwiek dostawa艂 na ich widok furii. Owszem czasem zdarzy艂a si臋 jaka艣 zazdrosna z艂o艣liwa dziewczyna czy kobieta, ale 偶eby zaraz jaka艣 furia, to nie. Pr臋dzej to one dostawa艂y furii jak jaki艣 kole艣 kt贸rego sobie upatrzy艂y nie lata艂 z wywieszonym ozorem za nimi tylko zwr贸ci艂 uwag臋 na inn膮 (ich zdaniem brzydsz膮).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hipokrytka si臋 t艂umaczy
1 minut臋 temu, Go艣膰 Z艂o艣liwo艣膰 to twoje 2 ja napisa艂:

No nie, zawsze lekko si臋 malowa艂am, ale lekko.

Zawsze k艂ad艂a艣 najwi臋cej szpachli na ryj. Celowy zabieg maj膮cy na celu przyci膮ganie uwagi facet贸w. Gdyby nie zale偶a艂o Tobie na zwr贸ceniu na siebie uwagi, nie malowa艂aby艣 si臋 tak wyzywaj膮co. Twarz b艂yszczy jak psu .... a ta udaje, 偶e si臋 nie maluje. Hipokrytka ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Widocznie nie mialas az tak duzego powodzenia skoro musisz sie tym chwalic 馃槈 gdyby bylo tak duze, to byloby to dla ciebie norma 馃槈 krol nie musi mowic o sobie, ze jest krolem, bo kazdy to wie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
1 minut臋 temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Znowu ta chora baba za艂o偶y艂a temat. Mia艂am swojego czasu bardzo 艂adne kole偶anki i jako艣 nie widzia艂am by ktokolwiek dostawa艂 na ich widok furii. Owszem czasem zdarzy艂a si臋 jaka艣 zazdrosna z艂o艣liwa dziewczyna czy kobieta, ale 偶eby zaraz jaka艣 furia, to nie. Pr臋dzej to one dostawa艂y furii jak jaki艣 kole艣 kt贸rego sobie upatrzy艂y nie lata艂 z wywieszonym ozorem za nimi tylko zwr贸ci艂 uwag臋 na inn膮 (ich zdaniem brzydsz膮).

To s艂ynna kie艂basa czyli baba chora na schizofrenie paranoidalna. Od lat zak艂ada tematy do urojonych wrog贸w w postaci Jakuba i zazdrosnych kobiet. Stare grube pr贸chno bezrobotne 偶yj膮ce z niemieckich zasilkow.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jan

A teraz ... Jeste艣 taka 艂adna, 偶e gdy spojrzysz w lustro, to dostajesz furii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no comment

Wieczorna przylazla proponuje zamknac temat 馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuu

W sumie聽 masz jakie艣 nie halo na swoim punkcie czy co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Jeste艣 po prostu jepni臋ty! Przecie偶 to Ty tworzysz te tematy馃ぃ Ja w艂a艣nie聽 nie mam takiej potrzeby馃槅

13 minut temu, Go艣膰 hipokrytka si臋 t艂umaczy napisa艂:

Zawsze k艂ad艂a艣 najwi臋cej szpachli na ryj. Celowy zabieg maj膮cy na celu przyci膮ganie uwagi facet贸w. Gdyby nie zale偶a艂o Tobie na zwr贸ceniu na siebie uwagi, nie malowa艂aby艣 si臋 tak wyzywaj膮co. Twarz b艂yszczy jak psu .... a ta udaje, 偶e si臋 nie maluje. Hipokrytka ...

Co za ...izm. Nie znam kobiet, kt贸re si臋 nie maluj膮.聽 Twarz si臋 b艂yszczy,聽 bo mo偶e powinnam u偶ywa膰 pudru i podk艂adu,聽 a nie kremu cc. A zreszt膮 jeste艣 stylist膮 makija偶yst膮, 偶e tak ci臋 to bardzo interesuje? Poza tym z tego co mi wiadomo konstytucja nie zabrania makija偶u 馃

Zwr贸cenie uwagi? No oczywi艣cie, 偶e聽 tak... ka偶da tego聽chce, lecz nie ka偶da聽to potrafi, a w艂a艣ciwie wi臋kszo艣膰... Btw聽to by艂o kiedy艣. I przesta艅 mnie obra偶a膰,聽 my艣lisz 偶e jeste艣 w stanie zmieni膰 przesz艂o艣膰?

Uwa偶asz te偶,聽 偶e maluj臋 si臋 wzywaj膮co?馃ぃ To za艂贸偶 okulary, bo masz problem ze wzrokiem.聽

Ale mog臋 ci wybaczy膰,聽 sk膮d masz to widzie膰 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie warto

Gosciu nie dyskutuj z聽wieczorna ameba,bo to strata czasu 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
1 minut臋 temu, Go艣膰 nie warto napisa艂:

Gosciu nie dyskutuj z聽wieczorna ameba,bo to strata czasu 馃檪

Dobra, Amebo, nie gadam z tob膮, bo zaczynasz mnie dra偶ni膰 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oczywiscie
Cytat

Kiedys bylam taka ladna,ze kobiety dostawaly furii na moj widok.

A co nas to obchodzi? I kiedy ja si臋 w ko艅cu dowiem, kto to jest ta wieczorna?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Wieczorna to Dragon.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Wieczorna to Dragon.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bmjkjk
22 minuty temu, Go艣膰 oczywiscie napisa艂:

A co nas to obchodzi? I kiedy ja si臋 w ko艅cu dowiem, kto to jest ta wieczorna?聽

Jesli nie obchodzi to po co sie udzielasz ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Chcia艂am ci jeszcze tylko powiedzie膰, 偶e nigdy sama nie uwa偶a艂am siebie za t膮 naj... I nie wiem sk膮d ci si臋 to wzi臋艂o...聽

Tak mi m贸wili inni ludzie, sama聽sobie tego nie wymy艣li艂am. I koniec tematu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

wieczorna zr贸b co艣 dobrego dla 艣wiata i wypij cyjanek, wszyscy w艂膮cznie z tob膮 skorzystaj膮聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
2 godziny temu, Go艣膰 no comment napisa艂:

Wieczorna przylazla proponuje zamknac temat 馃槃

Popieram. Widz臋 oble艣ne por贸wnanie fluidu na twarzy do jaj psa i ju偶 wiadomo, 偶e to Wieczorna. Jak zwykle hejtuj膮ca w urodowym temacie. Ale偶 toto musi by膰 szpetne, 偶e ma a偶 takie kompleksy. Potw贸r wizualny i moralny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
11 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

wieczorna zr贸b co艣 dobrego dla 艣wiata i wypij cyjanek, wszyscy w艂膮cznie z tob膮 skorzystaj膮聽

馃憤馃憤馃憤

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
15 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Popieram. Widz臋 oble艣ne por贸wnanie fluidu na twarzy do jaj psa i ju偶 wiadomo, 偶e to Wieczorna. Jak zwykle hejtuj膮ca w urodowym temacie. Ale偶 toto musi by膰 szpetne, 偶e ma a偶 takie kompleksy. Potw贸r wizualny i moralny.

albo wyzywanie od psiego wytrysku. Brak s艂贸w na to co艣.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
22 minuty temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

I tu cie musz臋 rozczarowa膰 bo to nie wieczorna聽 a Dragon.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
7 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

albo wyzywanie od psiego wytrysku. Brak s艂贸w na to co艣.聽

Ona ma ewidentnie zaburzenia seksualne. Ci膮g艂e odnoszenia o zabarwieniu zoofilskim, koprofilskim i pedofilskim. Wszystko sprowadzi do (za przeproszeniem) g贸w.na, zwierz臋cej seksualno艣ci czy jakich艣 akcent贸w pedofilsko-kazirodczych.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
3 minuty temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Ona ma ewidentnie zaburzenia seksualne. Ci膮g艂e odnoszenia o zabarwieniu zoofilskim, koprofilskim i pedofilskim. Wszystko sprowadzi do (za przeproszeniem) g贸w.na, zwierz臋cej seksualno艣ci czy jakich艣 akcent贸w pedofilsko-kazirodczych.聽

Znowu si臋 podniecasz kataryno. Niepotrzebnie.

Udost臋pnij ten post