Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

nie mam celu, marzen, ambicji

Polecane posty

Gość gosc

mam 25 lat. Skonczylam studia. Praca byle jaka, bo szukanie pracy, rozmowy, bezrobocie mnie meczylo, wiec mam taka sobie prace, ale wyrabiam, nie jest zle chociaz monotonnie. Chlopaka nie mam, nigdy nie mialam i jestem samotniczka, tylko siedze w domu i nie chce mi sie za duzo, lubie czytac, lubie reportaze, czuje sie jakbym ogladala swiat przez szybe. Rozmowy z ludzmi mam takie o ...ach, z dystansu. Czasem mysle, ze mi to odpowiada, bo nie wiem wlasciwie czego chce... myslalam, ze w tym wieku bede wiedziala 😄 jestem taka jakas niedojrzala... doluje sie porownujac sie z innymi ludzmi, dlatego sie tak troche izoluje chyba... ale jednoczesnie wiadomo, czlowiek jest istota spoleczna, troche brak mi przyjazni, meskiego zainteresowania, milosci. Nie wiem co mam zrobic ze soba, mam takie dni, ze wole sie zakopac w lozku bo mnie dobija to wszystko, nawet moje miasto mnie dobija, ciagle to samo. Nie winie nikogo za obecny stan rzeczy, mam swietnych rodzicow, problem jest we mnie.. jestem zmeczona, czego ja chce wlasciwie od zycia, nadal nie wiem.  Czy ktos tez tak ma?

Gość Gość

Jak to nie masz celu

Twój cel to jęczenie użalanie się nad sobą

masz rodziców pochodzisz z dobrego domu a zachowujesz się jak patolka

Nie siedź w domu rusz się zacznij podróżować podczas podróży spotkasz miłość cel przestaniesz marudzić  jestem starszy od ciebie ale mam więcej poweru niż ty młoda nie wstyd ci

Gość ile zarobiłeś na postach

tylko ty po5 ny stalkerze podsłu...ący ,tylko ty

Gość gosc

czemu jak patolka? ehh ja nie pije alkoholu, jestem az za grzeczna ale ok. a czy mi wstyd no tak ale nie wiem jak to zmienic.

Gość Jan
12 minut temu, Gość gosc napisał:

Skonczylam studia. Praca byle jaka

Gdybyś skończyła zawodówkę, dostałabyś 3000. Nic straconego. Masz zainteresowania maszynami. Idź do Zety na dwa lata na dodawanie CNC, poznasz faceta i będziecie oba skrawać.

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Jan napisał:

Gdybyś skończyła zawodówkę, dostałabyś 3000. Nic straconego. Masz zainteresowania maszynami. Idź do Zety na dwa lata na dodawanie CNC, poznasz faceta i będziecie oba skrawać.

haha czemu mnie to smieszy. no zawsze jakis plan na zycie :d

Gość ile zarobiłeś na postach

Jan i gość którego to śmieszy,przeglądaliście dokumenty podczas czynnosci służbowych  w cudzym domu czy jakieś cv krakowiacy

Gość gosc
2 minuty temu, Gość ile zarobiłeś na postach napisał:

Jan i gość którego to śmieszy,przeglądaliście dokumenty podczas czynnosci służbowych  w cudzym domu czy jakieś cv krakowiacy

ciekawe o co chodzi :d sie nie orientuje. Wiecie co, weszlam sobie na portal randkowy i mnie to przeraza, kazdy wydaje sie za przystojny, za inteligentny dla mnie, za wysokie progi. Mam kompleksy ogromne. Nie moge na siebie patrzec. Komus sie podobalam, ale ja siebie nienawidze. chcialabym urodzic sie jako ktos inny.

Gość Agent Mosadu
3 minuty temu, Gość ile zarobiłeś na postach napisał:

Mam cie na celowniku. 

Gość gosc

i wiem ze to zalosne co ja pisze :d lecze sie na depresje, gowno to daje tak naprawde. Nie ma za duzo efektow. nienawidze siebie.

Gość DaV&D123

gratuluję

39 minut temu, Gość gosc napisał:

i wiem ze to zalosne co ja pisze :d lecze sie na depresje, gowno to daje tak naprawde. Nie ma za duzo efektow. nienawidze siebie.

Szacunek, za To że się jeszcze trzymasz i stoisz.. Pewnie ledwo, ale jednak..

Ja zapewne się wyhuśtam

Gość Wiktoria
21 minut temu, Gość gosc napisał:

Cześć 😊 W przeszłości, tak samo jak Ty, chorowałam na depresję. Bardzo cierpiałam... Wiem przez co przechodzisz. Wizyty w gabinetach psychologicznych niewiele pomogły. W pewnym momencie poczułam, że wszystko jest mi obojętne, nawet moje życie. I wtedy pewna cudowna osoba podsunęła mi poradnik motywacyjny J. Murphy "Potęga podświadomości". Praktykowanie metod pozytywnego myślenia pozwolìło mi inaczej spojrzeć na świat, zaakceptować siebie i odnosić sukcesy w życiu 😊 

Polecam również: "Siła" R. Byrne i "Uwierz i zwyciężaj" N. V. Peale

Powodzenia!!! 🍀😊

Gość xoxo

Nie pozwól sobie wmówić nikomu, że bycie samotną wyspą jest złe. Masz tę samokontrolę, której oni nie mają - potrzebując ramienia na którym mogą się oprzeć, kolejny oswojony człowiek to szukanie kolejnej eskorty dla swoich problemów. 

Gość Aora

Wydajesz się wrażliwą, inteligentną osobą 🙂 Depresja często ma swoje źródło w niespodziewanym miejscu. Czy robiłaś sobie poważniejsze badania? Piszesz, że ciągle jesteś zmęczona, A tarczyce masz zdrową?. Może masz jakieś niedobory ? Może jakaś nietolerancja pokarmowa, gluten, laktoza itp.?  

Gość Gość

Jak ktoś powiedział:

Jeśli chcesz zwiększyć liczbę sukcesów, musisz podwoić liczbę porażek. 

A ktoś inny:

Człowiek żeby żyć potrzebuje kogoś kochać.