Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Szanse na to że znajdę dziewczynę i znajomych których też nie mam są zerowe

Polecane posty

Gość Gość

Nie mam na to żadnych szans

Gość Iza33

A skąd jesteś i ile masz lat? Powiedz coś więcej o sobie. 

Gość Gość

Czemu tak myślisz?

Gość Gość

Mam prawie 20 lat mieszkam w małej miejscowości konkretnie na wsi.W szkole było kiepsko zarówno jeśli chodzi o naukę jak i kontakty  z osobami z klasy.Było kilka przykrych dla mnie  sytuacji i były też osoby chciały mnie po prostu zniszczyć.Nikt z okolicy nie chce ze mną gadać mają mnie o za śmiecia prawie każdy się mnie wstydzi.Przez to też chyba mi nie wyszło że się zakochałem w dziewczynie z klasy próbowałem ale wszystko się skończyło za nim się zaczęło.Sporo osób się podeśmiewało ze mnie też przez to.A ostatnio kolejny zawód miłosny tak samo skończyło za nim się zaczęło bo nigdy tej dziewczyny nie spotkam przez odległość która nas dzieli chyba ją spotkam dopiero w drugim życiu jak się uda.Często zadroszcze innym jakiś sukcesów między innymi tej dziewczynie bo jest sportowcem i coś tam już osiągneła a jest w moim wieku a ja nie mam czym się pochwalić bo nic nie osiągnełem.To czego jej zazdroszczę to moje niespełnione marzenia którychj nigdy nie osiągnę ani nie będę miał szansy spróbować.

Gość Gość

Mam już dość stania wiecznie na uboczu zawsze ostatni i najmniej ważny chciałbym coś znaczyć.