Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co tu sie dzieje?

Moja 16 letnia kuzynka miała 3 partnerów seksualnych a ja jestem dalej 26 letnim prawiczkiem

Polecane posty

Gość co tu sie dzieje?

Pomagam jej z matematyką, kiedyś powiedziała mi bym wyjął z jej plecaka piórnik, a poza piórnikiem w plecaku znalazłem prezerwatywy. Jestem w szoku. Kiedyś podsłuchałem jak rozmawiała z jakimś kolegą że on ma wolną chatę i że mogą to zrobić u niego. Co się do cholery dzieje? Przecież to dziecko !!! Tydzień temu miała 16 urodziny !!! Ja miesiąc temu 26 a i tak jestem prawiczkiem.

Gość Gość

Ja jestem jeszcze "lepszy". 10 lat starszy od Ciebie i zero dziewczyn, nawet pocałunku. Szlag mnie trafia, bo wiem, że teraz małolaty walą się jak domy w Aleppo, a ja nigdy kobiety nie dotknąłem.

Gość Onsam

Macie czego zazdrościć? Jak zaciąży to będzie miała przerąbane życie. A jak wy byście się do tego przyczynili też, bo musielibyście płacić na dziecko.

Gość herold

seks jest w celach prokreacyjnych, tylko ludzie psychiczni, zagubieni duchowo i bezmoralni robią z tego rozrywke

Gość gosc

przeciesz to dziecko 😄

Gość gosc

jak piszesz 'dziecko' to pisz o jakie ci dziecko chodzi czy o czworaczkujace czy o np 50letnie ktore dalej jest dzieckiem rodzica

Na "rynku damsko-męskim" panuje prosta zasada, gdzie 80% kobiet uprawia seks z 20% mężczyzn, aż kobieta znajdzie sobie mężczyznę na stałe, który będzie ją utrzymywał. Kobiety zaczynają swoją karuzelę średnio w wieku 15-16 lat.