Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gkvc

czy faceci cenicie w ogóle dziewictwo u kobiet?

Polecane posty

Gość Gkvc

że poznajecie np. kobiete która nie miała nikogo przez wami. Podobalaby by się wam ta świadomość że nikt się na niej inny wcześniej nie męczył. Czy jest wam to obojętne z Ilona kobieta spała? Ja jako kobieta gdy się zakocham to niepodoba mi się fakt ze były inne przede mną nie wiem czy taka zazdrość o przeszłość to coś normalnego ale chyba to częste u ludzi którzy są ze sobą bardzo zwiazani

Szczerze to mi nie przeszkadza , zaufanie i wierność dwie fundamentalne zasady udanego związku,  kiedyś z żoną rozmawialiśmy na te temat i nic nadzwyczajnego się nie wydarzyło . Pozd.

Gość przegość

Dziewictwo to problem, bo świadczy o tym, że dziewczyna ma niewielkie potrzeby seksualne i przyszłe życie to pędzie przesuwanie kłody po łóżku. Poza tym nikłe doświadczenie = wyolbrzymione oczekiwania i w efekcie mnóstwo rozczarowań począwszy od pierwszego razu, który miał być taki cudowny z trzęsieniem ziemi tęczą i gwiazdami, a tu wielehałasu o nic.

Dziewictwo ma może jakieś niewielkie plusy, ale minusów jest więcej.

Gość Gość

Dla mojego chłopaka prawiczka dziedzictwo to jest najważniejsze.  Dla mnie również gdyż nie ma możliwości że jesteśmy zarażeni i uprawiamy seks z miłości nie z popędu seksualnego. Intymność należy wyłącznie do nas nie do byłych czy do obcego faceta ginekologa. Dlatego zawsze mój chłopak jest przy nnie podczas badań cipki i będzie prxy porodach i unikam takiej sytuacji..... " Ginekolog z Zabrza oskarżony o gwałcenie pacjentek. 26 kobiet wyznało prawdę. Prokurator żąda kary 20 lat więzienia" 

Gość Mariusz 85

Poznać kobiete dziewice, to lepiej niż wygrać 7ke w totolotka😉 z taka tylko się żenić. Bułkę która ktoś gryzł przed tobą dziwnie smakuje i zawsze jest ten nie smak, ze ktoś przed tobą 

Gość Mariusz 85

Co do tego ginekologa, jestem z zabrza i naocznie widze tego zwyrodnialca jak uśmiechnięty chodzi po ulicach i jeździ na zakupy swoimczarnym mercedesem, zreszta w samym Zabrzu większość ginekologów to zboczency i zwyrole

Gość Gość

Mariusz 85 ja winuje te tępe dziewczyny co same idą na badanie i zabiegi . Maja PRAWO mieć kogoś bliskiego nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów. Gdy lekarz odmawia to narusza PRAWO i jest ZBOCZENCEM! 

Gość Feliks Kulpa

Dziewictwo to przeżytek, beż żadnego znaczenia w tych czasach

Gość PrawdziwyMezczyzna

Tak. Jest naprawde duzo powodow zeby zaczekac.

Natomiast co do odpowiedzi ktore uslyszysz tutaj, rownie dobrze moglabys rozpoczac dzyskusje: czy dobrze jest wysylac pieniadze nieznajomym z internetu. Podobnie tam jak i w tej dyskusji ludzie chcacy dobra twojego i twojego meza powiedza ze warto zatrzymac dla siebie, ci chcacy wlasnej kozysci beda naciskac zebys rozdawala na lewo i prawo, posilkujac sie nonsensownymi argumentami...

Gość PrawdziwyMezczyzna
17 godzin temu, Szamir napisał:

Szczerze to mi nie przeszkadza , zaufanie i wierność dwie fundamentalne zasady udanego związku,  kiedyś z żoną rozmawialiśmy na te temat i nic nadzwyczajnego się nie wydarzyło . Pozd.

Jaka wiernosc kiedy ona lub on uprawia seks z innymi? Ze niby jakas wymyslona zasada odnosnie dozwolonych przedzialow czasowych to usprawiedliwia? Rownie dobrze mozna powiedziec, ze zona moze sie prostytuowac jak dlugo ma to miejsce na schodach swiatyni afrodyty. Pop* zasady wymyslone zeby wykozystac blizniego...

Gość PrawdziwyMezczyzna
9 godzin temu, Gość Feliks Kulpa napisał:

Dziewictwo to przeżytek, beż żadnego znaczenia w tych czasach

Czasy - nie ma co swietny "argument"...
Jesli tak uwazasz dlaczego nie przedstawisz sie i umozliwisz weryfikacji?
Przecierz prywatnosc nie ma znaczenia w naszych czasach...