Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kghkk

Co myśli facet gdy kobieta z którą się spotyka

Polecane posty

Gość gość

Poddenerwowany jesteś. Trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze ułożyło. Głowa do góry.

Gość gość39 i pół
43 minuty temu, Endriu Domyslny napisał:

Ja i inteligentny? Pogięło Ciebie? Jestem prosty jak drut strzałowy. W związku z tym prosto, ale skutecznie myślę. Teraz skup się na moment. Z różnymi facetami w swoim skromnym życiu wódkę piłem i na dziewczynkach byłem. Wiesz do czego zmierzam? Tym, którzy kozaczą na początku, szybko pojawia się grymas na twarzy i łzy w oczach. A całym sobą krzyczą: ja chcę do domu! Wiesz dlaczego to napisałem? "Niedojda", tak na Ciebie mówią, bo nie wiem? Zachowaj umiar we wszystkim co robisz, a będzie dobrze, ok? W pisaniu też. Chyba, że chcesz skończyć jak ja. 

Niedojda? Nie znam 😄 Chyba wiesz lepiej ode mnie. Wydawało mi się,  że na ciebie stary mówią   "Miesiączka", ale nie chcę w to wnikać  😕

Gość gość

Podróże nie należą do urzekających zwłaszcza długie, monotonne i samotne. Kup sobie jakieś drobiazgi, które umilą czas. Muzykę sobie przygotuj na telefon żebyś słuchał. Książki, sudoku, kanapki bo na bezcłowym drogie! Bagaże oddasz do luku, weź tylko podręczny i dasz radę. Zobaczysz, że zanim się obejrzysz, sznaucer miniaturka powita pana z uśmiechem. Nie zapomnij mieć dla niego jakiś łakoć. Jak będziesz o tym myślał, w sensie o domu, będziesz miał gdzieś żmudny proces podróży. Ja kiedy podróżuję rozmyślam o tym, kiedy napiję się wódki ze znajomymi. I od razu mi lepiej. Poza tym, u mnie źle. Bardzo źle ale jakoś daję radę. Tak jak mówisz, ułoży się jakoś. Dzięki za troskę. Trzymaj się i do zobaczenia na polskiej ziemi. Odezwij się jak będziesz w chacie. 

Gość gość39 i pół

Nie, bo  ogarniam tematu podpasek 😕

Gość gość39 i pół
4 minuty temu, Endriu Domyslny napisał:

Rozumiem! A teraz spier/dal/aj.

Spoko, Edi. Rozumiem, że jesteś pod...ku...y, podróżą, też byłbym gdybym leciał taki kawał drogi na podpasce 😕 Wpadłem tu dla Leny, już mnie nie ma 🙂

10 minut temu, Endriu Domyslny napisał:

Jak można kochać wielkie miasta? Tylko idi/ota pomyśli, że stwarzają możliwci.

To kwestia przyzwyczajenia Endrju. Też cenię sobie spokój,ale mieszkać muszę tam gdzie pracuję bo już przez te prawie ...dzieści lat przesiąknąłem miastem i czuję się tu dobrze. Jak wyjeżdżam gdzieś  gdzie jest cisza,że słychać tylko świerszcze i własne myśli to na początku zawsze muszę się aklimatyzować pomimo tego,że jako młody szczyl mieszkałem tam gdzie diabeł mówi dobranoc.

Gość Gość

Domyslnemu wlaczyla się miesiaczka. Teraz będzie zaczepianie i obrazanie. Jakie to typowe i przewidywalne. 

A to twoj temat Domyslny zebys kogoś mogl wyrzucac? Na razie to ty go rozbijasz. Myślisz ze jestes lepszy jesli zamiast ignorowac kogoś kto ci przeszkadza to obrazasz? Buractwo Domyslny, buractwo reprezentujesz 

7 minut temu, Endriu Domyslny napisał:

Acordeon, mieszkając w bidulu zawsze marzyłem o własnym pokoju, bodaj kącie. Jestem skur/wysy/nem i dzięki temu coś w życiu osiągnąłem. Dzięki, że to napisałeś. Jesteś spoko facet. Mało tutaj takich.

Każdy obierając sobie w życiu jakiś cel dąży do niego.Natomiast sposób i droga realizacji tego przedsięwzięcia to już indywidualna sprawa.

Jedni idą po trupach,inni liżą d.u.p.ę. To wynik idzie w świat. Jeżeli coś w życiu osiągnąłeś i sam na to zapracowałeś powinieneś być z siebie dumny,a czy grałeś czysto czy nie sam wiesz najlepiej i stwórca, jeżeli ponad nami jeszcze istnieje.

Gość Gość

Nie, zwyczajnie wolę pończochy. Daj spokpj gosciowi, jemu pewnie nawet sie nie chce przepychac z toba. Moze tak raz badz nieprzewidywalny i sie uspokoj, co? Już na nikim nie robią wrazenia twoje wywody i jazdy panie wyluzowany i spokojny

Gość gość39 i pół
26 minut temu, Endriu Domyslny napisał:

Czegoś nie jesteś w stanie zrozumieć. Wiesz co znaczy akceptacja? Też wbijałem się na czyjeś tematy. I wiesz co? Przywitał mnie totalny ignor. Sześć osób i ani me ani be. Wiem, każdemu robi się wtedy kure/wsko przykro. Czujesz się jak pier/dolo/ny Kunta Kinte. Oni są lepsi, Ty gorszy. Nigdy nikogo nie ignorowałem, bo to tylko źle świadczy o mnie jako o człowieku, ale kur/wa cwelu nie próbuj ze mną pogrywać. Nie ze mną.

Wyluzuj stary 🙂 nie wbijam ci się na temat, to raczej Ty robiłeś to na naszych tematach 😄 jest Ci kure...ko przykro,  bo ktoś nie odpowiedział ci w sieci na dzień dobry?. Dziewczynom też było pewnie przykro, gdy je brzydko traktowałes. Ale nie wracajmy do tego skoro jesteś taki wrażliwy  🙂

Gość gość39 i pół
7 minut temu, Endriu Domyslny napisał:

Niedojda, tak z gościa walisz? Gdzie Twoje boskie rajtuzy? Na lewą stronę je włożyłeś? Dlatego "niedojda"? Współczuję.

Niestety to nie ja 🙂