Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja 93

Hejka mam pewien dylemat I chętnie poznałabym zdanie innych osób

Polecane posty

Gość Ja 93

Mam nadzieję , że mi pomożecie z wyborem co sądzicie o tym. 
Temat jest taki że,mieszkałam z Kuzynka i bardzo mnie wkurzało że wszystko było na Mojej głowie.  Kuzynka to nawet do pieca nie umiała dołożyć bo gasło. Kiedyś się trochę zdenerwowałam i napisałam w wiadomości do Mojego że wszystko za Nie muszę robić i Mojego też to wkurzało I w złości napisał a "to Suk.. . "
 Pewnego dnia ciocia z Kuzynką weszły na na Mój profil FACEBOOKA i przeczytały wszystkie wiadomości jakie pisaliśmy z Moim m.in tą co wyzwał "ciocie od Suk....". Wg nie miały prawa wchodzić NA FACEBOOKA i czytać prywatne wiadomości !!! 
No i wiecie wyszła trochę afera Mój nie miał występu do „Mieszkania”.   Od tamtej sytuacji mój nie rozmawia ani z ciocia ani z kuzynka i odwrotnie. . Ciocia mnie wyganiała żebym się wyprowadziła. Więc z  Moim szukaliśmy mieszkania i się wyprowadziłam.

Po tym wszystkim powinnam skrócić kontakt ale jakoś nie potrafiłam bo jednak to rodzina i mnie wychowały to trudno mi urwać kontakt..
 Teraz jestem z Moim Szczęśliwa jesteśmy razem nadal to już 6 lat w związku 🙂
 Temat jest taki czy iść na wesele Kuzynki. . .  Mój powiedział że nie pójdzie i ja też mam wątpliwości czy wg iść  ? ? " Niby to bliska rodzina ale po tym co kiedyś zrobiły Mam trochę uraz do Nich.  Ja z kuzynka trochę kontakt mam pisze od czasu do czasu przez Messengera bo oni Mieszkają w Anglii.
Co Myślicie??