Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jeszcze na wolnosci

Moj eks zlozyl na mnie skarge na policje o nekanie

Polecane posty

Gość oczywiscie

Strasznie głupio zrobiłaś że kręciłąś z żonatym i jeszcze próbowałaś na niego wywierać naciski. Nie miałaś pod ręką nikogo wolnego? 

Gość jeszcze na wolnosci

Nie naciskałam go, wręcz przeciwnie, w trakcie tych 8 miesięcy nawet z nim zerwałam, bo nie pasowała mi taka sytuacja, i że ten rozwód tyle trwa. Przez miesiąc za mną chodził i błagał, żebym była cierpliwa. Po miesiącu się zgodziłam. Wtedy zaczął wszystk przyspieszać, po 2 miesiącach znalazł mieszkanie a kilka dni później... mnie zostawił.

Po prostu się w...iłam.

Gość jeszcze na wolnosci

Zresztą to od początku on mnie podrywał, a ja przez 3 miesiące odmawiałam nawet pójścia z nim na kawę.

Gość oczywiscie

Chyba zaczyna mi świtać po co mój zonaty ex próbuje mnie podrywać. Tak przypuszczałam. Tylko że ja jestem ostrożna i mam zasady. Między innymi NIGDY nie zadaję się z żonatymi. 

Gość Gosc

Idź do sądu powiedz prawdę i tyle. Znęcanie się psychiczne jest karalne, a to właśnie zastosował ten facet. Idź powiedz prawdę. 

Gość gosc

Moglas sie spodziewac, ze tak zrobi. Pomysl tylko...zone potraktowal jak smiecia. Kobieta jest chora, leczy sie psychiatryczie. Jeszcze rozumiem, ze od niej odszedl, ale obrabial jej dupe do nowej kochanki! Opowiadal o jej probach samobojczych, nalegal zebys doniosla na nia na policje. Jakiego ty sie szacunku od niego spodziewalas?