Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh

MeCZY JUŻ MNIE ŻYCIE

Polecane posty

Gość ehh

niektórzy umia kochac wybaczać błędy zdrady ale do tego trzeba dorosnąć i nie mozna być jakims wyrachowanym  niejest to proste ale  nastarosć samemu to też kiepska wizja;'/ askolei sie zapic w zwiazku tez kiepsko  trezba dobzę kogoś poznac anie miesiac czy dwa i wskoczyć do łózka noi ludzie sie zmieniaja to najgorsze i każdy ma zło w sobie  a dzisiejsze czasy sa naszpikowane tym chcesz szczęśliwego zwiazku jedz w głusze 😛 moze i głupota niema wygody ani nic  ale jest spokoj od ludzi złych emocji  czy zyczacych zel czy zakłamańców jest tylko natura która jest w ahrmoni z człowiekiem atakie moje zdanie nie staty unas wszystko wycinają i budują bez sensu domki ;/

Gość ehh

😄  lepsza oliwa  wiesz czemu bo niektóre silniki zasługuja nato by zdechły bo są zrobione przez wyrachowanych ludzi nie liczących się z nikim ide bo miałem isć do zaś wpadnę tu jeszcze i dzieki rrd fajnie jest zkims pogadać brakuje mi tego strasznie 😞

Gość gosc24lata

Ja też zarobie 3 tys na miesiąc ale nie mam własnego mieszkania tylko wynajmuje więc masz lepiej.

Gość gość
41 minut temu, jagoda napisał:

Nie znam się na motoryzacji.

a ty to kto jakie konto tu miałaś wcześniej?? 

Gość ehh

motoryzacja byla kiedyś dobra teraz to zło wytworzone przez niemcy. ja  z rodzicami mieszkam wiec nie wiem czy tak lepiej ;/gotować by mi się na pewno nie chciało i to tez temu xdale jak policzysz koszty mieszkania to tak zostaje 1500 pewnie to życie z dnia na dzień bez sensu też

Gość ehh

jagody już kwitły xd

Gość ehh

musze dziewice znajsc niewiem jak ale musze i miec znia 1 raz apotem jakos bedzie 

Gość wałkoń

najlepsza taktyka to bicie konika

Gość gosc

odejdzcie jeden z drugim od komputera  i nie wlaczajcie go przez miesiac, czas ktory spedzales jeden z drugim spedzcie na spacerze w parku badz rynku miasta, zagadaj to tu to tam o ile umiesz rozmawiac z ludzmi ( jezeli nie to miesiac nie pomoze a dluzej) poznaj prawdziwy swiat i ludzi. Spedzajac wiekszosc czasu online jestes nikim i wszystkim, jestes ze wszystkimi i z nikim, masz przyjaciol ale ich nie masz. Bo co to za przyjaciel ktory potem na ulicy minie cie bez slowa nawet nie rozpoznajac, bo co to za z ciebie persona skoro twoja wiedza konczy sie na google, a sam z siebie nie jestes tworczy, bez rzeczywistego swiata jestes jak sam w tlumie ludzi na kocercie rokowym, i mowisz bylo swietnie bylo mnostwo ludzi i nikt sie do mnie ani ja do nikogo nie odezwalem, moglo by byc rownoznacznie ze byles na tym koncercie sam.

4 godziny temu, Gość gosc napisał:

odejdzcie jeden z drugim od komputera  i nie wlaczajcie go przez miesiac, czas ktory spedzales jeden z drugim spedzcie na spacerze w parku badz rynku miasta, zagadaj to tu to tam o ile umiesz rozmawiac z ludzmi ( jezeli nie to miesiac nie pomoze a dluzej) poznaj prawdziwy swiat i ludzi. Spedzajac wiekszosc czasu online jestes nikim i wszystkim, jestes ze wszystkimi i z nikim, masz przyjaciol ale ich nie masz. Bo co to za przyjaciel ktory potem na ulicy minie cie bez slowa nawet nie rozpoznajac, bo co to za z ciebie persona skoro twoja wiedza konczy sie na google, a sam z siebie nie jestes tworczy, bez rzeczywistego swiata jestes jak sam w tlumie ludzi na kocercie rokowym, i mowisz bylo swietnie bylo mnostwo ludzi i nikt sie do mnie ani ja do nikogo nie odezwalem, moglo by byc rownoznacznie ze byles na tym koncercie sam.

nim sie człowiek obejrzy gdy zostaje sam .

Gość frajerska chmura
11 godzin temu, StaryLewak napisał:

Posty autora tematu powinny być pokazywane polakom z dopiskiem "chcesz żeby twoje dzieci tak skończyły? głosuj na pis albo ich marionetki"

Wszędzie politykę wpieprzasz przygłupi grubasku? 😉 Musisz być duszą towarzystwa i na pewno masz mnóstwo przyjaciół 🤭

Gość ehh

Wyjść do ludzi owszem  rozmowa nawet wychodziłem  ale z czasem  zostałem sam jeden kolega sie przystawiał do  kobiet którym sie podobałem i pisał znimi   meczyło mnie to  szczególnie ze jak miałem szanse kogoś poznać to on sie musiał wrąbać i zerwałem znim kontakt a drugi kolega mnie wystawił bo pisałem głupoty w internecie na fejsie może i miał trochę racji co nie zmienia faktu ze już za mna nie przepadał a teraz samemu wychodząc na imprezę pijąc kole czuje się jak głupek szczególnie ze  ostatnio był kuzyn 18 latni majacy kumpli aja sam;/ Wszystko fajnie ale juz niema oco walczyć niema juz dziewic ..

Gość ehh

Wyjść do ludzi owszem  rozmowa nawet wychodziłem  ale z czasem  zostałem sam jeden kolega sie przystawiał do  kobiet którym sie podobałem i pisał znimi   meczyło mnie to  szczególnie ze jak miałem szanse kogoś poznać to on sie musiał wrąbać i zerwałem znim kontakt a drugi kolega mnie wystawił bo pisałem głupoty w internecie na fejsie może i miał trochę racji co nie zmienia faktu ze już za mna nie przepadał a teraz samemu wychodząc na imprezę pijąc kole czuje się jak głupek szczególnie ze  ostatnio był kuzyn 18 latni majacy kumpli aja sam;/ Wszystko fajnie ale juz niema oco walczyć niema juz dziewic ..

Gość ehh

Gość ehh

Gość ehh

Troche zawaliłem swe życie ale tak się ono ułożyło w znacznej mierze nie miałem na niego wpływu podjąłem złe decyzje noi tak wyszło.   A ludzi ciezko mi poznawać po prostu duzo osób mnie zawiodło obgadywało czy wyśmiewało .. Niema lekko złamać baryjer a czas ucieka  ludzie udaja uczciwych  przyjaznych poto by tylko kogoś upokorzyć by wykorzystać takie to już jest silni wygrywaja i oni  mieli kobiety a teraz niechce juz kobiety zniszczonej przez jakiegos menela czy samca alfa

Gość ehh

Troche zawaliłem swe życie ale tak się ono ułożyło w znacznej mierze nie miałem na niego wpływu podjąłem złe decyzje noi tak wyszło.   A ludzi ciezko mi poznawać po prostu duzo osób mnie zawiodło obgadywało czy wyśmiewało .. Niema lekko złamać baryjer a czas ucieka  ludzie udaja uczciwych  przyjaznych poto by tylko kogoś upokorzyć by wykorzystać takie to już jest silni wygrywaja i oni  mieli kobiety a teraz niechce juz kobiety zniszczonej przez jakiegos menela czy samca alfa

Gość ehh